Filming, synging og soving (lifeNlove)

Filming, synging og sovingDette er det dagen min har gått i. Toget jeg skulle ta til skolen var fullt, så jeg måtte ta buss fra Hauketo som tar sånn 20-30 min, så jeg sovnet og siden jeg uansett var forsein tok jeg den helt til Nationaltheatret. Og så sovnet jeg nesten på T-banen, så holdt på å ikke gå av på Helsfyt. Vurderer å begynne å ta bussen helt fra Hauketo bare for å kunne sove hele veien.

Men nok om det, på skolen filmet vi venninnen til Maite, Maria Sandvik, som snakket om ytringsfrihet for unge. Det ser ut som om dette prosjektet kommer til å bli bra etterhvert, superglad for at jeg fikk med Maite og Mimoza på gruppen min. Vi fikk også spilt inn voiceover, som blir fortellerstemmen på filmen vår. Etter skolen tok jeg bussen hjem igjen, sovna, og våknet akkurat da jeg skulle gå av. Føltes ut som om jeg gikk i søvne bort til huset mitt, for jeg la meg rett i senga da jeg kom innenfor. Fikk sovet i en time før jeg dro til fysio, og så videre til kor, hvor vi sang Michael Jackson, Man in the Mirror. Elsker den!

Har hatt alt for mye å gjøre i det siste. Men til helgen skal jeg bare slappe av, sammen med pappa, Salome og stefaren hennes. Gleder meg, både til å være med dem og stå på snowboard for første gang! Endelig får jeg gjort det, har ventet alt for lenge. Så da blir det null blogging på meg i helgen.Hva har du fylt dagen din med?


 • 22.01.2014 kl.22:26
  Pen du er! Jeg har vært på trafikalt grunnkurs, og på både sangtime og korøving.
  23.01.2014 kl.15:08
  du er så nydelig! Ha en fin dag: )


  You make me happy :)

  Design: Ina Anjuta
  hits