Kommunikasjon (lifeNlove)

KommunikasjonMåten mennesker snakker sammen på har alltid fascinert meg. Da jeg satt på bussen i morges var det tre jenter som brukte hendene mens de snakket så mye at det så ut som de snakket tegnespråk. Kommunikasjon må være det viktigste vi har. Under oppveksten er det viktig i forhold til sine foreldre / søsken. Etterhvert er det viktig ovenfor venner, og senere kanskje en man gifter seg med. Man må ha en god kommunikasjon for å ha et godt forhold med noen.

Under hele min oppvekst føler jeg at jeg har hatt en forholdsvis bra kommunikasjon med mamma og pappa. Etter at de hadde lært meg det viktigste, begynte jeg å forme mine egne meninger og tanker. Disse ble påvirket av miljøet rundt meg og vennene mine. Hele veien har foreldrene mine vært der og støttet meg, og nå når jeg blir 18 får jeg selvfølgelig mer frihet. Men man må aldri miste kommunikasjonen, selv om man blir "voksen". Jeg bor jo fortsatt under deres tak, så jeg kan ikke gjøre akkurat det jeg vil heller. Der tror jeg mange ungdommer (og forsåvidt foreldre) har misforstått litt.

Har tenkt masse på dette i det siste, og jeg følte "tanker og drømmer" kategorien trengte noe mer. Liker du innlegg som dette? :)
  • You make me happy :)

    Design: Ina Anjuta
    hits