Fri på en tirsdag (lifeNlove)

Fri på en tirsdagI dag hadde alle de som har skriftlig særemne fri, fordi de som har muntlig skulle presentere. Det var utrolig deilig å sove lenge, selv om jeg våknet et par ganger i løpet av natten fordi jeg lå på ryggen. Kan ikke det pga tatoveringen, så er skikkelig obs på det nå! Da jeg sto opp var det ingen andre i huset, så jeg skrudde opp musikken høyt mens jeg tok oppvasken, ryddet litt og trente.

Etter det dro jeg til byen, for jeg skulle møte Silje, Vilde og Hannah for å dra på kino og se Hunger Games. Måtte innom apoteket, så jeg tok en buss før for å få god tid. Der hvor man trykker for å ta en kølapp var det to forskjellige valg, en for "vanlige" folk og en for de som nettopp hadde vært hos legevakten (ja, jeg valgte apoteket ved legevakten.. Dust). Jeg var nummer 211, som for så vidt var greit fordi det bare var to før meg. Men etter at kunde nummer 210 var ferdig skiftet den til 212. Jeg tenkte at det var fordi personen kom fra legevakten og ventet litt til. Sånn fortsatte det helt til 224, før jeg forsto at de rett og slett bare hadde hoppet over meg og glemt meg! Så jeg sa i fra og fikk heldigvis betalt. Sto altså og ventet i 20 min uten grunn. Hater sånt..

Kom derfor mer enn 20 min for sent til Colusseum, så fikk ikke med meg hele filmen. Menmen, det jeg så av den var veldig bra. Gleder meg allerede til neste! Har nemlig lest alle bøkene, og er helt hekta på historien.

Flere som har sett Hunger Games filmene?
  • You make me happy :)

    Design: Ina Anjuta
    hits