16 funny spørsmål (lifeNlove)

16 funny spørsmålSå dette på Annais sin blogg♥

1. Hvordan fikk du Youtubenavnet ditt?

 Eeh, nå husker ikke jeg hva jeg heter på YouTube, men det er et eller annet med Marlinea tror jeg. Jeg fant på dette navnet i 6. klasse da jeg skulle lage bruker på goSupermodel eller et sånt slags spill. Jeg kombinerte mitt eget navn, Maria, med yndlingsnavnet mitt Linnea, og laget "mitt eget" navn, Marlinea. Når ikke det funker å bruke på nettsider, legger jeg til "fugl" eller noe sånt.2. Hvis du kunne endret navnet ditt til hva som helst, hva ville det vært, og hvorfor?

Tror det faktisk hadde vært Linnea. Synes det er et utrolig vakkert navn. Hvis jeg får en datter vil jeg kalle henne det, om faren vil.

3. Hvis du kunne gått tilbake til tid og gi deg selv et tips, hva ville det vært, og hvorfor?

 Hm.. Vanskelig spørsmål. Ikke ta ting så alvorlig kanskje? Slappe litt mer av på ungdomsskolen. Bra nok er bra nok!

4. Hvor gammel var du da du lærte deg å blåse tyggegummiboble?

 Haha, aner virkelig ikke. Regner med det var sånn litt etter at jeg lærte meg å plystre. Så kanskje rundt 6-7 årsalderen.

5. Hva ville du bli når du var liten?

Tror alltid jeg har hatt lyst til å bli sanger eller danser. Tenkte lenge på skuespiller da jeg gikk på barneskole. Jeg husker at jeg hadde utrolig lyst til å begynne på teaterskole, for to av venninnene mine gikk der og det så så gøy ut. I tillegg var jo morfar skuespiller da han var ung, og forsåvidt nå også, så jeg hadde nok lyst å bli som han.Morfar♥

6. Hva bestiller du alltid på Starbuck?

Husker ikke hva den heter. Veldig lenge siden jeg har vært der. Men er ikke noe glad i kaffe, så tar alltid noe sånn krem-greier med sjokolade.

7. Når har du hatt mest latterkrampe i hele ditt liv?

 Jeg ler alltid mest sammen med Salome, for vi har så lik humor. I tillegg begynner vi å le av hverandres latter, alltid gøy!8. Hvis du kunne spille hvilket som helst instrument, hva ville det vært?

 Kan allerede piano, og gitar kan jeg lære meg selv. Men det hadde vært utrolig gøy å kunne spille bass eller tuba! Og BeatBox har jeg kjempelyst til å lære meg, kanskje jeg skal melde meg på et kurs?

9. Hva er din favoritt-ting å gjøre når du er lei deg eller sur?

Høre på en trist sang for å bare få ut alle tårene og bli ferdig med det før jeg sovner. Jeg klemmer også ofte bamsen min, eller rydder.

10. Hva er din favorittfilm?

 Hm.. Elsker Hunger Games-trilogien. Men Click har jeg sett over 20 ganger (7 dager på rad for et par år siden)11. Hvilken mat kan du ikke leve uten?

 Kinamat. Tror pappas side av familien har et eget gen for det. Hvor enn vi er finner han en kinarestaurant

12. Favoritt dessert? // 13. Favorittfyll på pizza?

 Sjokolademousse! // Ost og skinke, enkelt og greit14. Ville du hatt muligheten til å lese folks tanker, eller være usynlig?

 Jatakk begge deler? Men hvis jeg måtte velge, ville jeg vært usynlig når jeg ville. For det å lese folks tanker kunne blitt veldig problematisk, og sikkert ganske slitsomt i lengden. Ville nok ikke ført til noe bra, sånn egentlig.

15. Hva gjorde du på din forrige bursdag?

 Flaut, men jeg husker faktisk ikke. Prøvde å lete i bloggen, men fant ingenting.. Jeg hadde en halloween-fest som en slags feiring, men på selve dagen aner jeg ikke hva jeg gjorde.

16. Hva er dine nyttårsforsetter til neste år?

Tenkte å lage et eget innlegg om dette nærmere nyttår♥


 • 09.12.2014 kl.19:40
  Sånne spørsmålsgreier er gøy, det likte jeg godt! :)

  Og jeg informerer deg herved at jeg har stjålet et navn fra bloggen din som jeg legger til i min "potensielle fremtidige barnenavn" liste som jeg fører!

  Og forresten, hvis du liker kinamat må du dra hit, så god kinamat: http://tabibito.no/ :)

  PS. Sjokolademousse er mitt favorittfyll på pizza også! :P
  09.12.2014 kl.23:43
  Anonym: Herlig kommentar, tusen takk :) Og takk for tips, skal sjekke det ut!

  Beundrer

  13.12.2014 kl.23:03
  Så bra innlegg! Kan ikke vente til nyttårsforsettet kommer ;)) <3


  You make me happy :)

  Design: Ina Anjuta
  hits