Sosiale antenner - Del 2 (lifeNlove)

Sosiale antenner - Del 2Kjære dame som stirret på meg non-stop hele bussturen fra meg til byen. Sånt er så slitsomt! Får skikkelig lyst til å bare stirre tilbake helt til du skjønner det. På morgenen er det verst for da prøver jeg enten å sove, eller så sminker jeg meg. Og okei, jeg skjønner at du kan se litt ekstra om jeg sitter og tar på 1000 lag med mascara. Men fortsatt da, har du ikke bedre å gjøre?

Mennesker er så rare. Vi lager normer som de fleste klarer å følge slik at vi lever i fred med hverandre. Men så er det noen da, som bare ikke forstår disse reglene, og det irriterer meg litt. Når jeg allerede halvveis har sett på deg minst 20 ganger for å få deg til å slutte. Ta et hint a!


 • Lol

  15.12.2014 kl.13:42
  Har du kanskje tenkt på at disse "normene" dine ikke er like viktig for alle? Tenk på forskjellige kulturer, og kanskje damen var norsk, men husk at disse "normene" du sikter til er ikke for alle og at noen bryter disse teite normene ;)
  15.12.2014 kl.14:26
  Lol: Haha, helt enig. Dette er bare min mening i akkurat den situasjonen. Blir fort irritert av sånt, og i dette tilfellet handlet det om ren høflighet ;)
  18.12.2014 kl.01:43
  Jeg syns nu at det egentlig er frekt når folk skal stirre på den måten uansett hva, og skjønner godt hva du mener for å si det sånn! :p


  You make me happy :)

  Design: Ina Anjuta
  hits