lifeNlove -

Da ble det pause♥Kjoleinnlegget som jeg har mast så lenge om kommer i løpet av uka (tror jeg). Bortsett fra det vil dere ikke høre noe mer fra denne kanten før jeg finner ut at det er gøy å blogge igjen. Er ikke så flink på å blogge lenge av gangen, så mer om et par måneder regner jeg med♥

 • Den som venter på noe godt..  venter ikke forgjeves?

  Hm.. Vel, det kan gå for lang tid. Spesielt når det gjelder bloggingen min. Jeg skal aldri mer love at jeg skal legge ut et eller annet innlegg, for jeg klarer aldri å holde det uansett. Meen! Kjoleinnlegget er nå ferdigskrevet, jeg mangler kun å legge inn bildene. Så jeg får fikset det snart! Jeg hater å ikke holde ting jeg lover, for jeg føler at jeg ikke gjør det bra nok.

  Date med Marlena i går. Vi spiste nudler på Oslo City

 • Nyttårsforsetter 2015  ♥ Fortsette med treningen!

  ♥ Spise mindre godteri / chips

  ♥ Kutte ned på brus

  ♥ Jobbe masse

  ♥ Få bedre karakterer, prioritere skole!

  ♥ Aldri mer utladet mobil !!!

  ♥ Ikke gjøre ting hele tiden, ikke bli utslitt

  ♥ Gi flere komplimenter

   

 • 16 funny spørsmål  Så dette på Annais sin blogg♥

  1. Hvordan fikk du Youtubenavnet ditt?

   Eeh, nå husker ikke jeg hva jeg heter på YouTube, men det er et eller annet med Marlinea tror jeg. Jeg fant på dette navnet i 6. klasse da jeg skulle lage bruker på goSupermodel eller et sånt slags spill. Jeg kombinerte mitt eget navn, Maria, med yndlingsnavnet mitt Linnea, og laget "mitt eget" navn, Marlinea. Når ikke det funker å bruke på nettsider, legger jeg til "fugl" eller noe sånt.  2. Hvis du kunne endret navnet ditt til hva som helst, hva ville det vært, og hvorfor?

  Tror det faktisk hadde vært Linnea. Synes det er et utrolig vakkert navn. Hvis jeg får en datter vil jeg kalle henne det, om faren vil.

  3. Hvis du kunne gått tilbake til tid og gi deg selv et tips, hva ville det vært, og hvorfor?

   Hm.. Vanskelig spørsmål. Ikke ta ting så alvorlig kanskje? Slappe litt mer av på ungdomsskolen. Bra nok er bra nok!

  4. Hvor gammel var du da du lærte deg å blåse tyggegummiboble?

   Haha, aner virkelig ikke. Regner med det var sånn litt etter at jeg lærte meg å plystre. Så kanskje rundt 6-7 årsalderen.

  5. Hva ville du bli når du var liten?

  Tror alltid jeg har hatt lyst til å bli sanger eller danser. Tenkte lenge på skuespiller da jeg gikk på barneskole. Jeg husker at jeg hadde utrolig lyst til å begynne på teaterskole, for to av venninnene mine gikk der og det så så gøy ut. I tillegg var jo morfar skuespiller da han var ung, og forsåvidt nå også, så jeg hadde nok lyst å bli som han.  Morfar♥

  6. Hva bestiller du alltid på Starbuck?

  Husker ikke hva den heter. Veldig lenge siden jeg har vært der. Men er ikke noe glad i kaffe, så tar alltid noe sånn krem-greier med sjokolade.

  7. Når har du hatt mest latterkrampe i hele ditt liv?

   Jeg ler alltid mest sammen med Salome, for vi har så lik humor. I tillegg begynner vi å le av hverandres latter, alltid gøy!  8. Hvis du kunne spille hvilket som helst instrument, hva ville det vært?

   Kan allerede piano, og gitar kan jeg lære meg selv. Men det hadde vært utrolig gøy å kunne spille bass eller tuba! Og BeatBox har jeg kjempelyst til å lære meg, kanskje jeg skal melde meg på et kurs?

  9. Hva er din favoritt-ting å gjøre når du er lei deg eller sur?

  Høre på en trist sang for å bare få ut alle tårene og bli ferdig med det før jeg sovner. Jeg klemmer også ofte bamsen min, eller rydder.

  10. Hva er din favorittfilm?

   Hm.. Elsker Hunger Games-trilogien. Men Click har jeg sett over 20 ganger (7 dager på rad for et par år siden)  11. Hvilken mat kan du ikke leve uten?

   Kinamat. Tror pappas side av familien har et eget gen for det. Hvor enn vi er finner han en kinarestaurant

  12. Favoritt dessert? // 13. Favorittfyll på pizza?

   Sjokolademousse! // Ost og skinke, enkelt og greit  14. Ville du hatt muligheten til å lese folks tanker, eller være usynlig?

   Jatakk begge deler? Men hvis jeg måtte velge, ville jeg vært usynlig når jeg ville. For det å lese folks tanker kunne blitt veldig problematisk, og sikkert ganske slitsomt i lengden. Ville nok ikke ført til noe bra, sånn egentlig.

  15. Hva gjorde du på din forrige bursdag?

   Flaut, men jeg husker faktisk ikke. Prøvde å lete i bloggen, men fant ingenting.. Jeg hadde en halloween-fest som en slags feiring, men på selve dagen aner jeg ikke hva jeg gjorde.

  16. Hva er dine nyttårsforsetter til neste år?

  Tenkte å lage et eget innlegg om dette nærmere nyttår♥

 • Tatovering av kors  I dag skjer det, ææ

 • 1 time til 18-årsdag!  Hm, dette skrev jeg i går, men glemte å poste. Litt gira?

  Klarer snart ikke vente lenger, vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Har gledet meg superlenge til å bli 18, og nå er jeg det om en time!! Ææ, må finne på et eller annet ellers går jeg på veggen. Jeg blir nok til å trene litt før jeg legger meg, for jeg er så rastløs at det skulle ikke gått an en gang. Gruer meg supermye til å ta tatovering i morgen, men heldigvis får jeg moralsk støtte av både Salome, Dennis og Marlena. De må nok dytte meg inn døra i morgen, for kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å angre ganske så mye når jeg står utenfor tatoveringsstudioet. 

  I tillegg gleder jeg meg kjempemasse til helgen, for da skal det feires! Har leid lokale hvor jeg har invitert 40 av vennene mine♥

  Kjoleinnlegget har jeg helt glemt, men skal få krøkket meg til å ta bildene en eller annen dag neste uke. Tror jeg..

 • 10 ting jeg elsker med vinteren  1. JULEN

   Helt siden jeg var liten har jeg elsket julen, for det er en helt spesiell stemning både før og etter julaften, og på selve dagen selvfølgelig. Savner å virkelig glede meg til jul helt i fra oktober, og kjenne på den følelsen man har som barn på lillejuleaften. Nå som jeg har blitt eldre er det ikke helt det samme, men nå gleder jeg meg over andre ting i tillegg til gavene. Middagen, kosen med familien, tv-seriene og barnetv


  2. SNØEN

   Det er så deilig når regnet går over til snø, for da blir man ikke like våt! I tillegg lyser det opp de mørke dagene, selv om det heldigvis begynner å gå mot lysere tider igjen. Det er så kjipt at det er bekmørkt når jeg går ut døra på morgenen, at jeg er inne når sola er fremme, og det er solnedgang når jeg går hjemover. Det blir deilig når man får se litt mer av sola igjen.


  3. ULLSOKKER

   Myke ullsokker er det beste som finnes. Da farmor levde strikket hun alltid minst tre par til meg hvert år. Kanskje jeg skal begynne å strikke, sånn at jeg får hjemmelagde sokker igjen. Julegavtips? Hmm
    
  4. STEARINLYS

   Stearinlys er virkelig en av de koseligste tingene med mørketida. Særlig hvis man slår av alle lamper, tenner stearinlys, kjøper pepperkaker og ser på film med familie eller venner. Det kan ikke bli bedre enn det.
    
  5. PEPPERKAKER

    
  6. KLEMENTINER


  7. NYTTÅRSAFTEN

   Da jeg var liten hadde vår familie en tradisjon sammen med to andre familien. Vi byttet på å være hos hverandre, så mamma og pappa var verter hvert tredje år. Pappa lagde alltid supergod middag, og så gikk vi ut og så på fyrverkeriet sammen etterpå. Det var først i forifjor (tror jeg) at jeg begynte å gå ut med venner og ta i mot det nye året med en kosekveld eller fest. I år aner jeg ikke hva jeg skal ennå, men vi finner nok på noe.
    
  8. FERIE

   Ferie er alltid deilig, og i år er juleferien ekstra lang. Herlig!

  9. SLALOM / SNOWBOARD

   Prøvde meg på snowboard i fjor, men siden det var såpass dårlig sesong fikk jeg bare stått to-tre gang. Men prøver på nytt i år!

  10. BURSDAG
   Jeg blir 18 1. desember!! Jeg har aldri gledet meg mer til bursdagen min noen gang. Det blir så deilg å endelig bli myndig!! 

   

  Lånte de fleste bildene av denne flinke bloggeren her, og det var også herfra jeg fikk inspirasjon til dette innlegget♥

 • Julegaveønsker

 • Ukens YouTube-Tips  Så at en annen blogger hadde dette, og syntes det var en god idè. Hver uke kommer jeg til å legge ut et nytt tips: 

  Pugs♥

 • Instalately
    1. Halloween-fest // 2. Nye hansker // 3. Senga mi♥ // 4. Paprika // 5. Love, Rosie på kino // 6. Småtomater // 7. Kosesokker8. Sushi♥ // 9. Teddy

    10. Utsikten min // 11. Kyssesyken // 12. Ballonger på revyfest

 • God start  I dag sto jeg opp halv sju for å ha god tid. Det var utrolig deilig. Jeg fikk tid til en lang dusj og å sminke meg (ikke bare slenge på mascara i all hast). Fikk fortsatt ikke spist frokost da, noe jeg nå kjenner jeg angrer på.. Men alt i alt en veldig bra start på dagen. I tillegg snødde det, så jeg smilte fra øre til øre på vei til bussen (som jeg ikke måtte løpe til).

  Nå begynner jeg virkelig å glede meg til helg. Er bare et par timer igjen, så er det hjem og ut et eller annet sted. Jeg er så lei av å være hjemme, så det blir deilig å gjøre noe annet enn lekser og soving. Akkurat nå har vi historie, og jeg har ikke gjort oppgaven fordi jeg har hatt så mye annet å ta igjen. Skal virkelig skjerpe meg etter jul nå, for det ser ikke så lyst ut for karakterene mine i år.
 • Dagens tips  Det er så mange som snakker om måter man kan spise på for å bli tynnere, sunnere, sterkere osv. Egentlig bryr jeg meg ikke så mye, men i stad da jeg spiste middag brukte jeg kniv og gaffel på kyllingvinger. Og gud det tok lang tid! Har lest et sted at det er bra å spise sakte, så der er altså dagens tips fra meg. Spis fingermat med kniv og gaffel!

  Siden jeg ikke akkurat er kjent for å være tålmodig, spiser jeg kanskje mindre enn det jeg pleier når jeg gjør det på denne måten? For jeg blir så irritert over hvor lang tid det tar. Det kan jo kanskje være positivt for noen, hvis målet er å spise mindre. Man skal jo heller spise lite og ofte, enn mye og sjeldent.

  Glemte å ta bilde av maten da.. Typisk!
 • Begynne å blogge igjen?  Får se hvordan dette går. Men jeg tenkte altså å begynne å blogge litt igjen. Sannsynligvis ikke hver dag, men sånn innimellom når jeg føler for det.

  Det som har skjedd siden sist er at jeg har begynt i 3. klasse, fortsatt på Fyrstikkalleen skole. Det vil si at jeg tar studiekompetanse, med 10 timer media og 10 timer norsk i uka. Woho.. Føler egentlig dette bare er et "komme-seg-gjennom-år", for nå er jeg virkelig lei av media, og hele skolen egentlig. Men folka er jo like koselige som alltid, og det kommer virkelig til å bli trist å ikke treffe dem hver dag. Livsplanen min har også endret seg litt siden sist, for jeg er ikke så hekta på å studere noe innenfor lyd eller media lenger. Jeg har heller begynt å tenke på ingeniør igjen, selv om jeg ikke aner hva slags ingeniør da.

  En annen ting som har skjedd: Kyssesyken. Ikke så veldig gøy, men jeg begynner heldigvis å bli bedre nå. Forrige uke lå jeg bare hjemme, og byttet mellom senga og sofaen. Fordi jeg sov så mye da har døgnrytmen min blitt helt på tryne, så det er ganske vanskelig å gå på skolen igjen nå. Søndag til mandag sov jeg ikke et sekund, men gikk rundt og ryddet i huset, så på serier og fikk trent litt. Kyssesyken gjør at jeg ikke kan delta i gymmen, og da heller ikke begynne på treningsstudio (som har vært et mål lenge nå). Jeg har gitt opp Actic og planlegger heller å starte på Fresh som har litt bedre utstyr og muligheter. Vi får se hva som skjer etter hvert.  Hår og sminke: Marlena♥ // Genser: Kjøpte den av Stina // Bukse, superflex: BIKBOK

 • Ikke en dritt å blogge om  Ehm, ja. Jeg elsker å blogge når jeg først kommer i gang, men når jeg nå har tatt en såpass lang pause, så har jeg ikke noe særlig motivasjon til å begynne å blogge igjen. Så jeg får heller vente til det er noe spennende å oppdatere dere om, og til jeg føler for å blogge igjen. God vinterferie :)
 • Rettelse: 2 ukers pause  Jaa, altså.. Når jeg først tar pauser fra blogging tar det en stund før jeg kommer i gang igjen. Og nå skjer det så mye med revyen, så jeg venter heller til det er ferdig før jeg begynner med blogging for fullt igjen.

  Håper dere koser dere masse disse to ukene :)

 • 4 dagers pause  Siden jeg, pappa, Salome og stefaren hennes skal på bobiltur til Budor for å stå på slalåm (og snowboard ææ), blir det 4 dager uten oppdateringer fra meg. Men til gjengjeld skal jeg klare å ta en del bilder og skrive et langt innlegg på tirsdagen hvor jeg forteller om alle gangene jeg har gått på tryne i bakken og om alle blåmerkene. Også blir det altså heller ikke noen bilder av rommet mitt denne uken, for det ser ikke ut. Klarte heldigvis å finne alle klærne jeg skal ha med meg i helgen da, etter en del leting i alt rotet.

  Hva skal du denne helgen?

 • Dagens redningsmann  Jeg sto opp halv tolv hos Maria, kledde på meg og dro hjemover. Søndager har blitt rydde-vaskedag her i familien. Så jeg tok et par klesvasker, ryddet i oppvaskmaskinen og har planer om å fikse rommet etterpå også. Sånn at jeg endelig kan få vist dere hvordan jeg har det, og få gjort ferdig 30 Days Challenge-innleggene.

  Tidligere på dagen var det en fyr som ringte meg og sa han hadde funnet en bunke med diverse kort i søppelkassen sin. Jeg skjønte ingenting, men da jeg sjekket i lomma på jakka mi, var ikke lommeboken der. Så noen må ha stjålet den på revyen i går, eller så har jeg mistet den ut av jakka, og så har noen tatt den. Men heldigvis fikk pappa kjørt meg til huset hans, så vi fikk alle kortene tilbake. Supersnill mann, dagens helt for min del!

  Vi fant også ut at når vi alt var i byen, kunne vi like gjerne spise kinamat, for mamma var også med. Så det ble, overraskende nok, kylling chopsuey. Tar nesten aldri noe annet enn det når vi er på kinarestaurant.  Har du mistet lommeboken, og blitt ringt opp av noen som har funnet den noen gang?

 • Lang dag  Våknet 10:00 i dag for å være på skolen kl. 12. Matgruppens sjef var ikke der, så vi hadde ikke så mye å gjøre annet enn å bli med på lekene og hjelpe de andre. Senere var jeg på shopping med Maria, hvor hun fikk kjøpt seg superflex bukse fra BikBik. Jeg prøvde også en i smal denne gangen, siden jeg bare har en i medium og den er litt stor. Den passet perfekt, så jeg skal kjøpe den i morgen tenker jeg. Etter shoppingen dro vi og så på Nissenrevyen. Den var superbra! Absolutt verdt pengene altså, anbefaler virkelig å ta turen innom en av dagene!  Har du hatt en fin helg hittil?

 • Blogging på kvelden  I det siste har jeg bare blogget sent på kvelden, sånn rett før jeg legger meg. Så det skal jeg skjerpe opp, og heller komme meg tidligere ting sengs, som videre fører til at jeg klarer å stå opp tidlig for å ha god tid på morgen (haha, jeg har håp..) Men hvertfall, i dag har gruppen min ikke hatt så mye å gjøre med oppgaven vi har i media, så vi har egentlig ikke kommet noe videre med det. Men jeg var hovedrollen i en annen gruppes film, hvor jeg hadde på Safa sin fine bunad, fordi jeg spilte en jente som levde i 1814. Kanskje jeg får vist dere senere, når vi er ferdige med alt. Det var hvertfall veldig gøy, vi løp rundt på hele skolen for å få de riktige bildene. Jeg var også med i Ida, Silje og Martas film som handler om homofiles ytringsfrihet, hvor vi satt og disktuerte forskjellige temaer innenfor det.

  Neste uke planlegger jeg å få blogget om alle de tingene jeg har tenkt på, men aldri fått gjort. Siden jeg vant en almanakk fra Stinas konkurranse, er det gøy å få brukt den til noe. Derfor vil jeg begynne med å skrive ned alle ideene jeg får til bloggen i løpet av en dag, sånn at det blir litt mer oversiktlig. Først og fremst skal jeg ta flere bilder, for jeg vet selv hvor kjedelig det er å bla nedover en blogg som bare har tekst-innlegg. Bl.a skal jeg vise mine siste innkjøp og liknende. Jeg skal også få unnagjort alle 30 Days Challenge-innleggene, som jeg egentlig skulle bli ferdig med langt før nyttår. Menmen, sånn kan det gå når man ikke planlegger! Er du flink til å planlegge? Eller tar du oftere ting på sparket? ♥

 • Bloggmotivasjon  Bloggmotivasjonen er på topp! Not. Har du noen gode forslag til hva jeg kan skrive om, kom med dem. Tenkte å se igjennom gamle blader, lete litt på weheartit og liknende i morgen for å få inspirasjon. Denne torsdagen har jeg vært i kirka, som vanlig. Men det nye i dag var at jeg sang, fordi jeg har blitt forsanger. Kunne ikke alle sangene, så fikk ikke akkurat vist mitt beste. Menmen, det kommer seg sikkert etterhvert. Koselig dag hvertfall!

  Det kjipe er at jeg har blitt forkjøla. Kjenner at både halsen og nesa tetter seg mer og mer igjen for hver dag. Uff, hater å være syk for man føler seg så ødelagt. Dødstungt å komme seg opp på morgenen nå for tiden også. Jeg trodde jeg hadde forsovet meg skikkelig i morges, men så fant jeg ut at det var torsdag, og at jeg begynte en time senere. Så jeg fikk en deilig start på morgenen ♥ Hvordan har din dag vært?

 • Onsdag  Ja, kreativ tittel, jeg vet. Føler meg ikke på topp i dag, for på mandag klarte jeg å tråkke over eller et eller annet som gjorde at jeg fikk dødsvondt i kneet utover dagen. Så jeg var og teipet det hos fysioterapeuten i stad, og rakk dermed ikke å dra til korøvelsen. Derfor fikk jeg en avslappende dag. Ligget på sofaen og sett på tv, spist litt og dusjet. Noen ganger er det faktisk akkurat en sånn dag man trenger! Hva har du funnet på i dag? ♥

  Også veldig kreativ med bildene for tiden, heh.. Skal bli bedre!

 • 30 Days Challenge: Day 28  Dagens challenge: Et bilde av deg selv med en gang du har våknet

        

  Dette er hvordan jeg ser ut for øyeblikket // Pappa kom med kylling og fanta til meg ♥

  Etter skolen i dag dro jeg og Maite til byen. Planen var egentlig å dra til Yogurt Heaven, men begge var så sultne at vi endte opp på McDonalds i stedet. Bestilte, som vanlig, chicken nuggets-meny, mens Maite tok en cheeseburger, mcFeast (?), pommes frites og en jordbær-milkshake. Jeg smakte på milkshaken, og jeg liker vanligvis ikke noe sånne jordbær ting (bærene er selvfølgelig supergode, men med en gang det blandes med noe liker jeg det ikke), jeg vet jeg er sær, men poenget er hvertfall at den ikke smakte så ille. Haha, jeg er mester i å surre meg bort når jeg skal forklare ting. Det var en superkoselig mcDonalds date med Maite. Vi satt der lenge og pratet bort tiden. Så dette skal virkelig gjentas! ♥ Da jeg kom hjem sloknet jeg på sofaen nesten med en gang, og har sovet til nå. Veldig deilig å sove etter skolen, men jeg vet ikke om jeg klarer å legge meg etterpå.

  Hva har du gjort i dag?

 • Music is my life  Innlegget er skrevet 12:00 i dag

  I samfunnsfag har jeg og Dhani valgt problemstillingen "Burde alle tjene like mye?" fordi vi interesserer oss for ulikhetene mellom menn og kvinner i arbeidslivet, og andre ting innenfor samme tema. Så det er det jeg bruker gymtimen på, siden jeg ikke kan delta i gymmen. Mens jeg lager powerpoint hører jeg på Digster Dancefloor på Spotify ♥ Hører på helst sykt mye forskjellig, men akkurat nå er det How I Roll som spilles av:

  I det siste har jeg ikke klart å verken gjøre lekser eller sovne uten å høre på musikk. Det har blitt en superstor del av livet mitt, uansett situasjon!

  Har du det også på denne måten?

 • Min avslappende helg  På fredag dro jeg på Elexia på Lambertseter med Daniel og Hao. Jeg har hørt det er fint og moderne der, men ante ikke hvor bra det faktisk var før jeg kom dit! Hvis jeg hadde hatt råd, hadde jeg definitivt begynt der, for det er det flotteste treningsstudioet jeg har vært på noen gang. Daniel lærte meg forskjellige øvelser for å trene armer denne fredagen, så i går var jeg superstøl! Men det er utrolig deilig å kjenne på den følelsen igjen, etter såpass lang pause. Og i tillegg ble jeg faktisk trøtt i riktig tid, så jeg la meg ikke så alt for seint. 

  I går sto jeg opp litt før 10 for å dra til skolen for å jobbe med revyen. Pappa var så snill å kjøre meg dit, så det var en grei start på lørdagen. I år skal jeg lage mat til de andre, så da skal jeg prøve å plukke med meg noen tips som jeg kan bruke for å ordne middag hjemme. Etter ca en time var vi ferdige med å planlegge de forskjellige måltidene og fikse grupper. Så da gikk jeg over til event-gruppa med Silje, Vilde og Jostein. De snakket om de to festene vi skal ha, om pr-stunt og liknende. Rundt halv ett hadde hele revyen forskjellige leker i kantina, bl.a "Liker du din nabo" eller hva den heter, som er en av favorittlekene mine. Haha, kommer til å være barnslig så lenge jeg lever tror jeg!

  Dette er et bilde av revygjengen i fjor. Utrolig koselige minner som kommer til å vare livet ut ♥ // Og under ser dere F21s promo video i år:

  Rundt kl. 2 dro jeg, Vilde og Silje til byen på shopping. De skulle møte noen venninner og spise lunsj, mens jeg gikk ordentlig inn for salgs-shopping. Maria møtte meg i byen etterhvert, og vi gikk rundt sammen for å se på januarsalget. Fikk meg masse sokker, strømpebukser og undertøy til en billig penge. Jeg fant også en fin topp, en deilig genser med stjerner på og en sånn supermyk svart genser som jeg alltid har ønsket meg.

  Etter shoppingen dro vi hjem til meg og så på den nyeste episoden av Pretty Little Liars, som var superspennende. Anbefaler virkelig denne serien!

  Vi så også på en del How I Met Your Mother-episoder, og det var gøy å fylle inn med de jeg ikke har sett på tv. Har du hatt en fin helg? ♥

 • Kick off for konfirmantene  I går kom alle årets konfirmanter til kirka etter at vi ledere hadde spist supergod middag (svenske kjøttboller og hjemmelaget potetmos med fløtesaus). Siden jeg ikke ble konfirmert i Mortensrud, og ikke ble leder før i høst, kunne jeg ikke så mye om hva som skulle foregå. Men vi ble tildelt forskjellige poster som vi skulle stå på og gi en oppgave til konfirmantene. Hvis de klarte det fikk de to ord (altså på hver post), som de senere skulle sette sammen til et bibelvers.

  Jeg og Karoline fikk do-posten, hvor vi forklarte at vi hadde så små speil på doene i kirka fordi mange unge tenker negative tanker om seg selv når de ser seg i speilet. Så de skulle se seg selv dypt inn i øynene og si "Jeg er overmåte bra," og alle fikk det til. Artig funnet på dette arrangementet. I går kveld tok det faktisk ikke så lang tid før jeg fikk sove, så jeg føler meg relativt opplagt i dag, og det passer jo bra nå som jeg skal trene. Drar med Daniel rett etter skolen til Elexia denne gangen, fordi han fikk skaffet en kupong derfra. Så det blir bra!


  Tok som vanlig ingen bilder i kirka da.. Skal ta bilde av maten neste gang ♥

 • Første korøvelse 2014  I går fikk vi som skrevet en ny oppgave som varer i to uker, så jeg brukte en del tid på idemyldring og å starte med planen min da jeg kom hjem også. Litt før sju tok jeg bussen til kirka og hadde årets første korøvelse. Det var superkoselig, som alltid. De sangene vi har begynt å øve på nå
  heter "Souled Out" og "Back to Eden", også skal vi synge Man in the Mirror av Michael Jackson. Det kommer til å bli veldig stilig til slutt tror jeg.

  Så som dere skjønner er vi et soul kor, men tar også med mer moderne og ungdommelige sanger. Synes det er veldig artig å være med i dette koret!  Hezekiah Walker - synger "Souled Out" // Donald Lawrence - synger "Back to Eden"

 • Ytringsfrihet  Vi har fått en oppgave hvor vi skal lage et produkt innenfor tema ytringsfrihet. Hittil har jeg tenkt at jeg skal lage en blogg på wordpress hvor jeg tar for meg ungdomskultur og kobler opp dette til ytringsfrihet. Dette skal jeg gjøre ved å gå inn i dette med alder for stemmerett og urettferdigheten ved at vi ungdommer ikke blir myndig før vi er 18, men regnes som voksne ved andre anledninger. Merket at jeg plutselig skrev veldig saklig, men det er fordi det er en skoleoppgave, og da begynner jeg automatisk å tenke mye mer kompliseret. Høres kanskje litt rart ut, men jeg ville bare poste et innlegg her om at jeg sannsynligvis får ny blogg hvor jeg skal skrive om ytringsfrihet, og da kommer jeg kanskje ikke til å bruke fullt så mye tid her. Men dere kan gjerne ta en tur innom wordpressbloggen min (legger ut link når jeg har opprettet en ny) Når mener du vi burde få stemme?

 • Når skal man flytte hjemmefra?  Jeg, mamma og pappa dro til Salome og dem for å spise på søndag, og satt ved bordet ganske lenge. Vi snakket om når det var vanlig å flytte ut hjemmefra, og om det var lurt å velge studentbolig, hybel eller enebolig. Det er sykt rart å tenke på at jeg blir 18 dette året (selv om det er 11 måneder til da). Jeg føler meg ikke voksen i det hele tatt, og hvertfall ikke klar til å flytte ut. Skjønner ikke at folk tør det nå jeg, når de går i 2. klasse på vgs. Men det er jo opp til hver enkelt det, også kommer det selvfølgelig an på hvor langt unna foreldrene man velge å bo. Jeg er en person som ikke klarer meg så lenge alene, for jeg er vant til å ha noen rundt meg hele tiden. Må nesten påsta at jeg er avhengig av selskap, for når jeg er hjemme alene tar det ikke lange stunden før jeg føler at jeg må snakke med noen. Det høres kanskje dumt ut, men sånn er nå jeg da.

  Vi spiste noe som heter klubb til middag. Det er kanskje ikke så mange som vet hva det er, og jeg er ikke så god til å forklare det heller. Men det er en matrett laget av potet og mel (?) I tillegg var det pølse og rotstappe til (noe jeg var veldig glad for, siden jeg ikke er så glad i klubb) Jeg tok ikke bilde av selve maten, fordi vi var så sultne at ingen klarte å vente på at jeg skulle komme meg inn på snapchat og ta bilde. Det er det jeg må gjøre, siden jeg ikke har noe plass igjen på mobilen. Jeg får ikke tatt bilder med det vanlige kameraet på iPhonen, appene har begynt å lukke seg selv, fremgang på spill blir ikke lagret, og den har til og med begynt å skru seg av av seg selv. Utrolig irriterende å ha såpass lite plass på mobilen.

  Men tilbake til det å flytte ut. Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg mener om alder og utflytting. Man burde jo ta det både etter familieforhold, økonomi og hva som passer best for alle parter. Personlig vet jeg at jeg i hvert fall vil ha kommet et stykke på vei med utdanningsplanen min, så jeg får litt orden på livet før jeg flytter ut og starter mitt eget "voksenliv." Når mener du det er rett å flytte hjemmefra?

  Bilder kommer

 • Bilder fra Idas 18-årsdag

  Håvard og hunden ♥ // Maite og Ida

  Onur, meg og Oscar // Ida og hunden ♥

  Silje og Ida // Ida - Endelig 18!

 • Trening med gutta  I går var jeg, Daniel, Jostein, Hao og Aydin på Sats Hauketo. Daniel lærte meg de forskjellige maskinene og hvordan man best kunne trene ryggen. Det var supergøy, han er en utrolig flink lærer. Guttene var ikke så fornøyd med apparatene vi har her da, men det skjønner jeg forsåvidt, for det var så mye som var i ustand. Denne gangen fikk jeg tatt bilder! Woho, godt i gang med å klare hvertfall et av nyttårsforsettene mine. (Mobilbilder)

  Hao og Daniel

  Daniel og meg. Liitt forskjell

  Først tok han 30 for å vise meg, og så plutselig kjørte han på med 60!

  Hao - "Chest day every day"

  Haha, følte meg så lost. Men Daniel lærte meg det etterhvert da

  Shiiit!

  I tried

   Halloo, det skulle ikke hvert mulig

  Fikk ikke tatt noen bilder av Jostein og Aydin da, men det blir neste gang! God helg alle søte folk.

 • 30 Days Challenge: Day 27  Dagens challenge: En ferie jeg vil på igjen
   

  Jeg har vært så mange fine steder, så synes det er veldig vanskelig å lande på en ferie jeg helst vil dra på igjen. Jeg har vært på Rhodos med familien og familievenner, på Rhodos med mamma, Josefine og hennes mor, i London (shoppingtur) med pappa, i Manchester med morfar og pappa, Spania med Salome og familien hennes sommeren 2013. Og dette er bare et par av de største opplevelsene jeg har hatt. Da jeg var i Spania med Salome i fjor sommer, ble jeg utrolig glad i plassen der, for jeg fikk bo i leiligheten til venninna mi sin familie med henne. Det var en kjempekoselig ferie som jeg aldri kommer til å glemme, så hvis jeg absolutt skal velge må det nok bli dit jeg vil dra igjen. Jeg kan se om jeg finner noen bilder fra denne turen som jeg kan legge ut senere. Blir glad bare av tanken på de to ukene jeg var der, superdeilig! Vi solet oss og badet hver dag, og jeg ble såå brun.

  Gleder meg til neste sommerferie allerede jeg, selv om vi nettopp er ferdig med julen og det er et halvt år til neste varme årstid.. Men siden det er så lenge til, synes jeg det skal bli snø snart! Når det først er vinter, og pisskaldt, hvorfor kan det ikke bare snø daa? Hva er din favorittferie? ♥

   

 • Kirkedag  I går var jeg i kirken til 22:00, og jeg var helt ødelagt da jeg kom hjem fordi det var så hardt å stå opp på morgenen. Rett etter skolen dro jeg til Mortensrud, og faktisk var jeg den første som kom inn fordi jeg ikke trengte å være igjen på skolen pga gruppearbeid og liknende. Så jeg hjalp presten å lage middag, sammen med et par andre som kom etterhvert. Det ble pasta og kjøttdeig med tomatsaus. Nam ♥ Høres ganske enkelt ut, men det smakte utrolig godt. Etter maten ble vi delt i grupper for å snakke om ulike problemstillinger en leder og en forbeder i kirken har. Det var utrolig sterke temaer, så jeg synes det skapte litt trist stemning. Men altså, det er jo viktig å snakke om, selvfølgelig. Neste gang skal jeg ta med kameraet og ta bilder i kirken, så jeg får vist dere hvor fin den faktisk er. Elsker bygningen og hvordan den er satt sammen.

  Kl. 19:30 var det hvilepuls, som vanlig, og denne gangen var temaet håp. Presten snakket om nyttårsforsetter, og det å være bra nok. Han er utrolig flink til å ordlegge seg, så vi ungdommer kan sette oss ordentlig inn i hva han mener. Det er det jeg liker så godt med hvilepuls, det er liksom ikke en vanlig, "kjedelig" gudstjeneste hvor presten holder en lang preken. Det er fint det også, men det treffer kanskje ikke oss ungdommer like bra.

  Helt på slutten var det audition til å bli forsanger på ungdomsgudstjenestene, hvor jeg sang et par forskjellige sanger. Tok det ganske på sparket, så jeg føler ikke jeg fikk gjort mitt beste, menmen, sånn kan det gå. Hadde en super dag med masse koselige folk i hvert fall! Hva gjorde du i går? ♥

   

 • Min start på 2014  Jeg har gledet meg lenge til nyttårsaften, men jeg har også stresset helt sykt med hvor vi skulle være og liknende. Men det ble en bra kveld til slutt. Jeg startet hos Ida hvor vi fikk servert kjøttboller, salater, brownies og masse annet godt. Deretter dro jeg og Christiane til Rilke og var der resten av kvelden. Litt før klokken slo tolv, dro vi opp til Ekebergsletta og så på rakettene. Jeg har aldri vært der oppe på nyttårsaften før, det var en helt unik opplevelse med fantastisk utsikt over hele byen. Kommer aldri til å glemme denne kvelden. Superbra slutt på 2013 og superbra start på 2014 ♥♥♥

  Tok nesten ingen bilder i går, rett og slett fordi jeg glemte å tenke på det. Men jeg tok ett før og to etter festen + ett rett etter at jeg hadde stått opp:  Hvordan feiret du at vi nå har kommet inn i et nytt år? Og hva er din plan for i dag? ♥

  Bilder av kjolen, negler og sminke legger jeg ut i morgen

 • 30 Days Challenge: Day 26  Dagens challenge: En sang som beskriver hvordan jeg føler meg i dag

  Denne sangen beskriver godt hvordan jeg føler meg i dag. Jeg er superhappy! Det er blitt 2014 - nytt år, nye muligheter ♥ Regner med at de fleste har hørt denne sangen og vet at den er fra Despicable Me 2. Den filmen er så utrolig søt! Jeg har ikke fått sett eneren enda, men det skal jeg definitvit gjøre snart! Utrolig bra laget, elsker animasjonsfilmer. Det finnes også en lyrics-versjon av sangen, hvor de søte figurene hopper rundt teksten:

  Håper alle har hatt et supert år i 2013, og har fått en like bra start på 2014 som jeg har! Tok to challenger i samme slengen for å bli ferdig snaart.

  ♥ Nyttårsinnlegg kommer senere i dag ♥

 • 30 Days Challenge: Day 25  Gårsdagens challenge: Favorittproduktet mitt akkurat nå


  Denne kremen er definitivt mitt favorittprodukt akkurat nå, den lukter himmelsk! Honning og oliven er den perfekte blanding. Jeg tror jeg fikk den til jul i fjor, men jeg vet dessverre ikke hvor den ble kjøpt. Mulig det var på Body Shop eller noe liknende. Den er i hvert fall helt super! ♥

 • 30 Days Challenge: Day 23 and 24  ♥ Dagens challenge: Smykkene mine og nattbordet mitt  Siden jeg ikke har noe nattbord, tok jeg heller bildet av skrivepulten min, hvor jeg også har smykkene mine. Derfor tenkte jeg det var greit å slå sammen disse to challengene og lage et innlegg. Jeg har også en del smykker og ringer i smykkeskrinene i vinduskarmen, men det kan jeg jo vise dere en annen gang. Almanakken (som dere ser på bilde 2) vant jeg da jeg deltok i Stinas konkurranse, så det kommer det et eget innlegg om senere.

  Neglelakken får dere også høre mer om, for jeg har begynt på et innlegg om nyttårsantrekket mitt for i år. Det er bare 2 dager til 2014. Ææ! ♥

 • 30 Days Challenge: Day 22  Gårsdagens challenge: Parfymen jeg bruker


  Jeg har brukt Escada - Cherry in the air en stund nå og jeg elsker den. Jeg kjøpte den på sommeren, fordi den luktet veldig søtt og jeg følte den var en typisk sommer-parfyme. Men så fortsatte jeg å bruke den utover høsten og vinteren fordi jeg likte den så godt. Hvilken parfyme bruker du?

 • 30 Days Challenge: Day 21  Dagens challenge: Den rareste tingen jeg har  Dette er definitivt den rareste tingen jeg har, men også den søteste. Jeg fikk den av farmor da jeg var liten, og har hatt den til pynt siden. Hun har laget denne fisken (eller hva det nå enn er) ut av et ekte kuhorn, ved å sette på to knapper til øyne og tegne på øyevipper. God 2. juledag da dere ♥

 • Makeover - resultat  Jeg og Marlena hadde litt lite å gjøre, så hun bestemte seg for å fikse håret mitt og sminke meg. Hun er utrolig flink, her er resultatet:

  Flere bilder og et "how to-innlegg" kommer. God 1. juledag dere ♥

 • 30 Days Challenge: Day 20  Dagens challenge: Et bilde av meg selv som barn  Dette er dåpsbilde mitt, så jeg var vel rundt 6 måneder. Skal ta 2 og 3 challenger i slengen fremover, for å bli ferdig innen 2013. Snart 2014, ææ!

 • Da var dagen kommet  Julaften!

  Jeg sto opp litt over ni for å dusje og ordne meg før jeg og mamma dro til mormor på Stovner sykehjem. Der åpnet vi et par gaver til meg og mormor, og var med på gudstjenesten de hadde der. Etterhvert kom morfar også og vi koste oss sammen på denne spesielle dagen. Kl. 14 kom pappa og hentet oss, og vi dro hjem for å ta på fintøyet, spise og åpne gaver. Folk sier de begynner å glede seg mer og mer til maten enn til gavene etterhvert som de blir eldre, og det kan jo være sant nok. Men jeg kommer aldri til å slutte å glede meg til åpningen av den første gaven på julaften. Det er alltid jeg som sitter ved treet og deler ut de forskjellige pakkene til familien. Det har vært en super dag, selv om vi har gjort ganske mye på en gang.

  Nå har jeg både tatt bilder med mitt eget kamera og pappa sitt, så endelig får jeg lastet opp noen bilder:

  Elsker morfar over alt på jord! ♥
  Flere bilder kommer

  Nå skal jeg ned og proppe meg full av godteri og nyte resten av julaften. Fortsatt mett etter pinnekjøttet da, menmen. Litt til er det da plass til. Planen for i morgen er å bare slappe av og stresse ned fra i dag, og kanskje rydde litt. Har du hatt en fin julaften? Hva spiste du i dag?

 • Kvelden før kvelden  Jeg kan virkelig ikke tro at jeg skriver dette 24. desember. Det har gått helt sykt fort! Synes nettopp vi snakket om at sommerkroppen 2013 var den nye greia, og nå er det bare 7 dager igjen av dette året. Jeg har fått litt julestemning, men ikke på langt nær like mye som jeg skulle ønske. Da vi bakte pepperkaker begynte det å gå opp for meg at det var desember, men jeg har ikke hørt så mye på julesanger, og gavene ble pakket inn i hoi og hast på mandagen. Så jeg har ikke fått satt meg ned og kost meg over at det snart er jul, dagen kom på en måte bare. "Og snart er det over," sier folk, men det vil jeg ikke være med på. For det er enda lenge igjen til selve julaften (altså kvelden), så det er masse tid igjen å kose seg over julen på. I tillegg har vi jo 1. og 2. juledag å glede oss til, så ikke si at julen snart er over! For den har så vidt begynt for min del.

  I dag vekket mamma meg halv to, men jeg var fortsatt supertrøtt etter helgen, så jeg lå i senga en stund til før jeg klarte å komme meg opp. Det har vært en rimelig daff og avslappende dag. Det eneste jeg har gjort er å dusje, spise litt og pynte juletreet da så klart. Det ble superfint, om jeg så skal si det selv, og denne gangen har jeg faktisk klart å krøkke meg til å ta bilder. Det er virkelig noe jeg skal forbedre til neste år. Sorry for lite blogging forresten, men det er juul. Har tankene et helt annet sted enn på bloggen.   Juletreet vårt ♥

 • Overnatting på landet  I dag tok jeg toget til Ski for å møte barndomsvenninnen min, Jeanett. Vi gikk litt rundt på senteret og så på sko og klær. Plutselig hadde det gått 2 timer, for når vi først starter å plapre, så stopper vi aldri. Jeg er så utrolig glad for at jeg har henne, og at vi har klart å holde kontakten selv om hun har flyttet så mange ganger. Nå bor hun i Siggerud, som føles veldig langt ut på landet for en byjente som meg. Jeg synes det er veldig koselig da, for det minner meg både om Trøndelag og hytteturer. Huset til Jeanett og moren ser ut som en stor hytte i mine øyne.

  Etter senterturen dro vi til Peppes og spiste en supergod pizza + oreokake til dessert. Planen var å ta bilder av maten, men jeg har ikke nok plass på mobilen. Da vi var mette rullet vi bortover mot kinoen og kom akkurat presis til filmen. Jeanett hadde heldigvis ikke sett film to av Hunger Games, jeg fant endelig noen som ville se den med meg. Jeg har lest alle bøkene og ble positivt overrasket over film en, så jeg gledet meg utrolig mye til toeren. Og den levde opp til mine forventninger. Elsket den! Anbefaler virkelig å bestille billetter før den slutter å gå på kino.

  Hva er dine planer denne helgen?

 • 4 dager til julaften  Tekstinnlegg

  Det er helt sykt at det har gått så fort! På skolen i dag holdt rektor en liten tale og de elevene med 0 timer fravær fikk en rose hver. Supersøtt! Oscar opptrådde med en nydelig sang helt i begynnelsen, og vi sang Deilig er jorden som allsang til slutt. Etter avslutningen i auditoriet hadde vi en kosetime hvor alle drakk julebrus og spiste pepperkaker. Jeg er så utrolig glad i jula, for på denne tiden av året er det så mye som skaper utrolig god stemning, og jeg blir så glad av det. Hele skoledagen har jeg bare gått rundt og smilt fordi jeg har vært overlykkelig over at det er friii!

  Da vi var ferdige for dagen dro jeg, Ida, Silje, Vilde, Onur, Joachim og Dhani til Wayne's. Jeg bestilte en frappe med mocca, som jeg nesten alltid gjør når jeg er der. Tror vi ble der sånn rundt en time, føltes hvert fall sånn, for vi satt der veldig lenge. Det var utrolig koselig! Etter kafeturen dro vi til Spikersuppa og møtte to venninner av Silje og Vilde, Kirsti og Celine, som sto på skøyter der. På Nationaltheatret er det et søtt lite julemarked oppover gaten, som jeg fikk tatt en del bilder av og vi møtte nissen til og med. Kirsti og Celine

  Jeg kom plutselig på at jeg faktisk blogget for over et år siden på denne bloggen, så jeg tok turen innom arkivet. Jeg fikk sjokk da jeg så at jeg hadde skrevet på engelsk, glemte helt at jeg gjorde det i starten. Så jeg slettet rett og slett bare hele første året med blogging, fordi det var så utrolig kleine innlegg, klarte jo ikke å skrive blogginnlegg. Synes egentlig sånt er gøy, altså når man driter seg ut, for jeg blir ikke så fort flau, men det der gikk over streken. Jeg hadde jo en annen blogg før også da som jeg startet med i niende eller noe, og den synes jeg er gøy å beholde, bare fordi det er morsomt og teit. Men jeg vil at denne bloggen skal være litt ordentlig, så da ble det rydding i arkivet på meg.

   

  Jeg hadde faktisk en del bilder fra byturen i dag, men det er et eller annet galt med mobilen eller macen for jeg får ikke overført bildene.. Egentlig var meningen å legge bilder mellom teksten så det ikke blir så kjedelig. Synes selv det er tungt å følge med på blogger som skriver masse og ikke har bilder. Men det står ikke at mobilen er koblet til en gang, så jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. 

 • 30 Days Challenge: Day 19  Dagens challenge: En kjendis jeg ligner på

  Jeg synes det var veldig vanskelig å finne kjendiser jeg lignet på, så jeg valgte å bruke en side som heter celebrity picadilo

  Der kan du laste opp bilder av deg selv, og så finner den kjendiser som har like trekk som deg. Jeg brukte disse to bildene:

  På det første bildet fikk jeg opp Jessica Simpson og Tara Reid. På det andre bildet var det Taylor Swift og Hilary Duff jeg tydeligvis lignet på.  Ser ikke så veldig mange like trekk jeg da, men kanskje dere ser flere? Synes alltid det er så vanskelig med sånne ting i forhold til seg selv.

 • Nyttårsforsetter  Trene armer

  Spise frokost nesten hver dag

  Ta flere bilder med speilreflekskameraet mitt

  Ikke kjøpe mat i kantina, alltid ta med et eller annet hjemmefra

  Poste minst et innlegg på bloggen midt på dagen, i stedet for halv tolv

  Ny header og kanskje nytt design på bloggen Ta kontakt hvis du er flink til å lage design


      Dette er de jeg har foreløpig. Jeg legger sikkert til flere etterhvert som jeg kommer på dem. Hva er dine nyttårsforsetter? 

   

 • Pepperkakebakedag  Etter skolen dro jeg til fysio, som var vondt som vanlig, men jeg kjenner at det virker etterpå. Deretter kom Silje, Ida, Vilde og Christiane til meg for å bake pepperkaker. Det var utrolig koselig, og jeg fikk til og med tatt en del bilder. Så det er det første som skjer på skolen i morgen, at jeg sitter og overfører bildene til macen. Foreløpig kan dere se på disse to bildene fra Instagram profilen min som dere kan finne her  Silje, Vilde, Christiane og Ida

  Jeg ble nettopp ferdig med å øve til matteprøven vi har i morgen, som er på macen i Geogebra og Excel. Heldigvis får vi bruke alle hjelpemidler under hele prøven, så da kan jeg bare se i matteboka hvis jeg står fast + bruke mine egne øvelsesoppgaver. Det blir deilig å være ferdig med den, for da er det bare en dag igjen til helg og så er det juul. Jeg har fortsatt ikke skjønt at det faktisk er julaften på tirsdag, for jeg savner snøen. Menmen, det blir jul uansett. Det blir så kos å våkne 24. og se på Tre nøtter til Askepott og alle de andre tradisjonelle tv-programmene som går i jula! Can't wait ♥

 • Innholdsrik tirsdag  Etter skolen dro jeg til Lambertseter for å treffe Christiane og Are. Vi bestilte billetter på Symra kino for å sikre oss at plassene ikke ble tatt. Etterpå skal vi nemlig se Hobbiten med Vilde. Are dro fra oss på Karlsrud, så jeg og Christiane loker litt på Lambertseter senter og kjøpte pizza til middag. Vi var begge dødssultne, så vi spiste den opp på veien til henne.

  Da vi kom frem dusjet både jeg og Christane i hui og hast før vi løp ut til trikken igjen. Synes vi har rukket mye på kort tid. Gleder meg til filmen, skal se om jeg får skrevet et innlegg om hva jeg synes etterpå i dag.

  Bilde fra lydstudio på skolen. Vi gjorde ikke så mye, men det var koselig å bare sitte og loke. Og Frida gjør dagen bedre, som alltid!

 • Ny uke - Nye muligheter  Igjen ligger jeg og skriver dagens blogginnlegg i senga. Ikke gode vaner dette her altså.. Det er vel et av nyttårsforsettene mine for neste år, blogge midt på dagen i stedet for å stresse for å få det ferdig før det blir neste dag.

  Denne helgen har faktisk vært ganske lang, selv om jeg har fylt den med masse forskjellig. Vanligvis går helgene alltid for fort, men nå føltes det ut som en evighet til det skulle bli mandag igjen. På fredag var jeg hos Maria og overnattet der til lørdagen. Fikk dessverre ikke tatt noen bilder, men det skal også skjerpes opp til neste år! På lørdag var jeg som skrevet på julebord med jentene i klassen, superkoselig.

  I dag har jeg vært hos fysio som vanlig, og så dro jeg rett derifra til Maria. Det er så deilig å være med henne og bare fortelle henne alt jeg har på hjertet uten at hun dømmer meg. Vi har kjent hverandre siden vi var rundt 2 år, så hun kjenner meg virkelig inn og ut.

  Jeg har ikke så mange bilder fra helgen, men her er et par jeg tok på lørdagen da jeg var hos Thea. Elsker senga hennes, den var himmelsk:

   Håper du har hatt en fin helg og en bra start på uka du også!

 • We Heart it - Christmas  Det er bare 9 dager igjen til jul! Jeg kan ikke tro det. Synes nettopp det var et par måneder til, og nå er det plutselig litt over en uke. Jeg har fått opp julestemningen veldig i det siste, selv om jeg egentlig ikke har gjort så mye spesielt for å få det til. I morgen tror jeg jeg skal få begynt med gavepakking, siden jeg hater å stresse med det rett før julaften. Jeg var litt på We Heart it i stad og måtte nesten dele et par av de søte julebildene:

  Har du julestemning enda? 

 • Julebord med jentene  Akkurat nå sitter jeg i sofaen hos Thea etter julebordet. Det var superkoselig, håper det kan gjentas!

  Jeg skal sove over her på Røa til i morgen, siden det er så lang vei hjem til Holmlia igjen. Her har dere noen bilder fra i kveld (sorry jenter)  ♥ Vilde og Klara // Julija, Nada, Vilde og Estefany ♥

 • Hva er "den perfekte kroppen"?  30 Days Challenge: Day 17

  Dagens challenge: Min mening om min egen kropp, og hvor komfortabel jeg er med den

  Først og fremst synes jeg det er en teit challenge, siden jeg egentlig ikke liker innlegg om hvor fornøyd / ufornøyd du er med din egen kropp. Jeg har veldig enkle meninger når det kommer til sånt, og det er ikke bare for å si det alle andre sier, men jeg mener virkelig at alle er fine på hver sin måte! Uansett om du er spinkel og ribbeina synes, eller om du har en litt kraftigere oppbygning. Selvfølgelig blir jeg også påvirket av media og streber etter å ha "den perfekte kroppen", men jeg går ikke rundt og klager over at jeg ikke har "tigh gap". Hva er egentlig poenget med det? Det er da like fint å faktisk ha litt former. Du må trene ekstremt mye hvis du både skal ha den rumpa du ønsker deg, og mellomrom mellom lårene.

  Kroppen er veldig fint laget synes nå jeg, alt henger sammen; hvis du er født som en strek, kan du ikke forvente å få sprettrumpe og pupper på størrelse med meloner. Sorry jenter, verden er ikke sånn. Selvfølgelig kan du ta silikon for å få formene du vil ha, men jeg synes det naturlige er det beste, og det er faktisk bevist at de fleste gutter også synes det. Så slutt og tenk at du må bruke to pushup bh-er for å dra guttene. Det er fortsatt sånn at hvis du vil ha et ordentlig forhold, må gutten like deg for den du er, både kropp og personliget! Er du ute etter one night stands for resten av livet, kjør på med å bare fokusere på kroppen din, men det er litt greit å faktisk ha et par felles interesserer med den du ligger med, er det ikke?

  Da jeg gikk i sjette/sjuende på barneskolen veide jeg rundt 30 kilo, ganske lite i forhold til en normal 12-åring. I tillegg var jeg lavere enn de fleste andre på trinnet, og hadde 35 i skostørrelse. Jeg brydde meg egentlig ikke så mye før noen begynte å kommentere dette; de sa jeg var for tynn, kalte meg kortvokst og andre ting som ikke var så veldig hyggelig. På den tiden hadde jeg egentlig ikke så mye selvtillitt ovenfor folk jeg ikke regnet som mine beste venner, så jeg ble veldig usikker. Det var vel først i 9./10. at jeg faktisk begynte å få former og ta igjen vennene mine i høyden. Og da jeg begynte på videregående kan jeg si at jeg fikk god selvtillitt, og begynte å bry meg mindre og mindre om hva folk tenkte om meg. Selv om det er ganske klisjè å si det, er det faktisk din egen mening om deg selv som betyr noe! Aldri la noen knekke deg, du er mye bedre enn de som baksnakker deg / kommer med negative kommentarer. Det er bullshit alt sammen, de prøver bare å øke sin egen selvtillitt ved å slenge dritt til deg.

  I dag føler jeg meg ganske komfortabel med min egen kropp, og det er mest pga de jeg har rundt meg. De jeg regner som mine nærmeste er utrolig flinke på å gi komplimenter. I tillegg er jeg veldig trygg på meg selv, og mener som sagt at jeg har relativt god selvtillitt. Jeg føler meg alltid så selvgod når jeg skryter av meg selv, men egentlig burde man gjøre det oftere. Det er det du kommer frem med her i verden; i arbeidslivet hvor du må sitte og fortelle arbeidsgiver hvor flink du er til å gjøre forskjellige ting, men også i vennegjengen hvor du nesten uansett hva får en eller annen rolle. Enten om du blir den morsomme fordi du alltid har en vits på lager, eller om du tar mye ansvar og blir regnet som lederen i gjengen.

  Dette ble et superlangt innlegg, men i det siste har det vært så utrolig mye snakk om hvordan du må se ut, og hvor mye media påvirker deg. Jeg vet selv at jeg fort blir påvirket av ting rundt meg, men man må klare å ta ansvar for seg selv og ikke følge etter alle andre. Hvor har det blitt av alt snakket om hipsterne og hvor kult (eller ukult, alt etter som) det er at de tør å skille seg ut? Jeg synes unge jenter i dag må slutte å tenke så mye på kroppen sin, og heller fokusere på vennene sine, familien og den eventuelle kjæresten. Det er tross alt de som er glad i deg og liker deg for den du er.  Husk at du er bra nok uansett hva andre sier. Det er din egen mening om deg selv som betyr noe!

 • Julebilder  Ja, altså.. Dette blir et kjedelig innlegg, rett og slett fordi jeg kjeder meg. Da vi kom på skolen i dag fikk vi vite at vi ikke skulle gjøre noe spesielt før halv ett, så da blir det å blogge masse da. Skal prøve å få ferdig de 30 Days innleggene jeg kan, altså de som ikke krever bilder fra rommet mitt og liknende. Så da vet dere det, ikke så veldig mye mer å skrive om akkurat nå, annet enn at jeg har fått skikkelig julestemning i det siste pga snøen. Jeg er såå glad for at det lyser opp de mørke dagene vi har foran oss nå. Merker at jeg begynner å få mindre krefter og ikke smile like mye som før.

  Det blir bra når "sola snur", for da vet man at det lysner igjen, faktisk bare 11 - 12 dager til. Ææ, det er to uker til julaften! Flere som gleder seg? ♥

  Bilder fra wordpressbloggen min som du kan finne her

  I fjor brukte vi en skoleblogg til å legge ut resultatene våre på forskjellige oppgaver. Fant tre bilder jeg tok i desember og syntes det passet bra nå. Jeg pleier aldri bli fornøyd med ting, men denne gangen brukte jeg ganske lang tid på hvert bilde, så jeg ble faktisk ganske fornøyd med disse tre:

  På dette bildet tenkte jeg først og fremst bare på å ta bilde av noe som hadde med vinter å gjøre, og spesielt jul fordi denne høytiden er en viktig del av vinteren. Så jeg valgte altså å ta bilde av julestjernen vår, fordi vi alltid har den i vinduet i desember.

  Blender: 3,5

  Lukkertid: 1/20

  ISO: 800

  Her tenkte jeg på størrelseskontrast. Jeg fikk ikke fokuset helt riktig, fordi Rudolf sto litt lenger foran enn det andre reisdyret. Jeg forbinder disse dyrene med vinter fordi det er julenissens dyr, og også fordi jeg ofte ser vinterbilder og filmer av reinsdyr.

  Blender: 3,5

  Lukkertid: 1/5

  ISO: 1600 

  Jeg valgte dette til slutt fordi jeg syntes lighteren skapte et veldig fint lys. Den lyser opp bildet, og det er akkurat det man trenger på vinteren, for denne årstiden er ganske tung og mørk ellers. Jeg valgte å ha en engel som motiv fordi jeg forbinder det med jul og Gud, og engelen holder et hjerte som symboliserer kjærlighet. Jeg prøvde først å få ligheteren i det gylne snitt, men fant senere ut at det ikke var det. Derfor croppet jeg bildet etterpå og da fikk jeg engelen, eller egentlig hjertet, sånn ca i det gylne snitt.

  Blender: 3,5

  Lukkertid: 1/30

  ISO: 800 

 • 30 Days Challenge: Day 16  Gårsdagens challenge: Min verste uvane

  Det må vel være at jeg bruker så utrolig lang tid på nesten alt jeg gjør. På morgenen er jeg faktisk ikke såå ille lenger, fordi jeg ikke orker å stå opp før en halvtime før jeg skal gå, så da må jeg kjappe meg på badet. Men når jeg skal ut døra, bare for å dra til noen venner, bruker jeg alltid hundre år. Synes så synd på vennene mine som alltid må vente på meg, menmen får egentlig ikke gjort så mye med det. Har alltid vært sånn, og kommer nok alltid til å være sånn. Jeg er perfeksjonist, så jeg må gjøre alt perfekt, ellers blir det feil for meg. Det er kanskje noen som kjenner seg igjen i dette?

   Bilde kommer

 • Oscars nye låt: Juliet  Morgan, den egentlige lyd-læreren vår, har blitt flyttet til mk1 foto. Så vi har nå fått en ny lærer, som sikkert er flink han også. Litt kjipt at vi ikke har Morgan lenger da, siden jeg føler at han var inspirasjonen min. Det var på grunn av han at jeg valgte lyd, så nå bytter jeg kanskje til film neste år. Jeg får se hvordan denne perioden går. Vi har fått en oppgave hvor vi skal lage en jule-cd hvor vi selv skal synge, så det blir nok gøy i hvert fall. Tror vi ender opp med En stjerne skinner i natt (siden jeg kan den så bra nå) og en annen som de andre velger. Gleder meg faktisk litt nå likevel.

  Akkurat nå sitter jeg i lydstudio og skal synge. Det er supergøy å være her, men det er sjukt rart å høre seg selv. Jeg har jo gjort det en del ganger nå, men det er like rart hver gang. Det ble En Stjerne skinner i natt, fordi jeg ikke gidder å øve inn en ny sang akkurat nå + at jeg synes den er så fin.

  Den nye låta til Oscar er ute, add han på facebook > her <

  Kjøp singelen på ITUNES for bare 12 kr eller stream den på SPOTIFY eller WIMP :)
      Utstyret på Fyrstikkalleen                                                                             Denne karen mikser lyden - Oscar ♥

 • We Heart it - Winter  Jeg har lett etter en del inspirasjonsbilder til vinteren, siden jeg ikke har så mange vinterklær, så jeg lagde et par collager om vinteren.

  Det er så utrolig deilig at det har kommet snø nå, som faktisk ligger. Er overlykkelig! Når jeg først innså at det faktisk begynte å bli kaldt (for ca to uker siden), begynte jeg å glede meg til snøen kom. Og nå er den endelig her! Se så fine bilder jeg fant som handler om snø og vinter og jul ♥ • 30 Days Challenge: Day 13 (gammel)  Dagens challenge: En sang jeg er skikkelig lei av

  Blurred lines er definitivt den sangen jeg er mest lei av, fordi den gikk på radio så utrolig lenge + at den faktisk gikk samtidig på flere forskjellige kanaler. Så hvis man ikke ville høre på den og prøvde å skru over til noe annet, kom man til samme sangen. Jeg hører ikke på denne sangen frivillig lenger, men hvis den går på radio er det ikke sånn at jeg slår av fordi jeg hater den så mye. Nå er det liksom greit, for nå er det en stund siden jeg har hørt den. Her har dere i hvert fall sangen, til dere som ikke vet hvilken sang jeg snakker om (og som da i så fall må ha levd under en stein eller noe)

  Jeg har egentlig skrevet dette innlegget før tror jeg, men da jeg ryddet i arkivet så slettet jeg det. Så da bestemte jeg meg for å skrive det på nytt :)

 • Julekonsert i Mortensrud kirke  I dag var altså dagen, hvor det nye ungdomskoret i Mortensrud kirke sang for første gang på julekonserten. Jeg sang solo, det første verset av En stjerne skinner i natt, og jeg glemte heldigvis ikke teksten! Var ganske nervøs rett før vi skulle gå opp på scenen, da jeg faktisk innså at jeg skulle synge for alle de menneskene som satt der. Men det gikk superbra, og de andre korene var også veldig flinke! New Voices opptrådte også, og de er helt sykt gode. Satt med frysninger gjennom alle låtene de sang. Skulle gjerne filmet dem, men jeg var litt opptatt med pugge min egen tekst.  ♥ Her er et bilde av hele koret vårt ♥ • Feiring av Joachim  I går fikset Ida og Aleksander "surpriseparty" for Joachim. Vi dro til Egon og var der sånn ca 8, litt før han og Ida kom dit. Det funket veldig bra, det så hvertfall ut som om han ble ganske glad for det. Hele kvelden var utrolig koselig og maten var veldig god. Utrolig lenge siden jeg har vært på Egon, så det var gøy å dra dit igjen. Jeg bestilte "wings and rings" som altså var kyllingvinger og løkringer med noen sauser til. Veldig lekkert dandert, men jeg var selvfølgelig alt for sulten til å huske på å ta bilde før jeg spiste. Jeg klarte å ta et par mobilbilder av denne flotte gjengen da:

  Håvard, Thomas // Vilde, Christiane, Ida

  Lars, Aleksander og Silje

  Joachim (bursdagsbarnet) og Lars - Elsker det bildet her ♥  Lars, Aleksander, Silje, Håvard, Thomas, Vilde, Christiane, Ida og Joachim

  Hele gjengen, fantastiske uttrykk altså! 

  Christiane, Ida og Joachim

 • 30 Days Challenge: Day 15  Gårsdagens challenge: Noe eller noen du savner

  Clara er den personen jeg savner mest av alle i hele verden! Hun flyttet fra Oslo til Bergen i 7. klasse, noe jeg er veldig lei meg for, siden hun var en av de beste venninnene jeg har hatt noen gang. Ikke det at hun ikke er en supergod venninne fortsatt, men vi får ikke holdt like god kontakt nå som før, dessverre. I tillegg er hun i England i år, så da er det enda vanskeligere å få besøkt henne. Heldigvis er det sånn at hver gang vi treffes (selv om det ikke er så ofte), har vi utrolig mye å snakke om og må oppdatere hverandre om alt vi har gjort siden sist. Vi prøver også å snakke litt i telefonen for å informere om det viktigste (du vet, gutter og sånn). Dere kan lese om hverdagen hennes og opplevelsen av England på bloggen hennes her  ♥ Fineste jenta ♥
 • hits