lifeNlove -

På'n igjenDa var det blitt søndag, som betyr at det er mandag og skolestart i morgen. Wohoo.. Det blir nok ganske hardt å gå ut av døren 7:30 i morgen. Gruer meg allerede. Men samtidig blir det veldig koselig å se igjen alle fra klassen. Og det å komme inn i rutinen igjen kjenner jeg faktisk blir ganske deilig det også. I ferier blir allid døgnrytmen ødelagt, så den må på plass igjen.     Flere som gruer seg til i morgen?

 • Søndager er kjedelige  Når det skjer masse i helgene, på fredagen og lørdagen, er det så kjedelig på søndagen. Ingenting er oppe, og jeg føler alltid vi må lete bakerst i hjernen for å presse frem en eller annen ide om hva vi kan gjøre. Selvfølgelig er det deilig å slappe av også, men jeg er ikke så flink til det.

  Akkurat nå er jeg på vei til Dhani, og så skal jeg til Christiane senere :)

  Aiman og Ask

 • Jeg vil ha en liten hund  Ask sin bikkje:

 • Party på Bislett  I går var jeg hos Salome i farens leilighet på Bislett. I starten var det bare henne, meg og Dennis, men så kom det flere etterhvert.

  Det var veldig koselig der :)

 • Albatraoz på Skansen  På fredag var jeg på Skansen, hvor Albatraoz sto for musikken. Var først på vors hos Christoffer og Michael på Røa, sammen med Joachim. Deretter dro vi til Aker Brygge hvor vi møtte Maria, og så inn på Skansen. Alt i alt en utrolig koselig kveld!

 • Min helg  Fra lørdag til søndag sov jeg hos Jeanett, men jeg presterte å sovne da jeg kom hjem fra byen og forsove meg. Hun ringte kjæresten og fikk han til å komme og være med henne. Heldigvis kjørte pappa meg så vi rakk å spise før vi dro på Ski-kino (prøv å si det ordet 5 ganger etter hverandre du). Det var superkoselig å bli bedre kjent med Marius (kjæresten).

  Trygt hjemme i huset midt uti skauen koste vi oss med godteri og Shutter Island. Vi fikk også spilt Sims 4, snakket masse og spist mat.  Søtnosen Silvia // Se så fin simmen min blee

   

  Søndagen gikk til familiemiddag med folk jeg ikke har møtt siden jeg var baby, så jeg husker ikke dem. Men det var hyggelig å bli kjent med flere i familien til mamma. Dessverre kom ikke de to tremenningene på min alder, men forhåpentligvis skjer det neste gang. Alt i alt en perfekt helg!
  Maten - I slike sammenhenger hadde det jo vært ideelt å ta med kameraet da. Idiot

 • Midt uti skauen  Akkurat nå befinner jeg meg i Enebakk, hos bestevenninna mi Jeanett. Det er alltid så kos å være her, for vi snakker om alt og ingenting. Jeg har kjent henne siden barneskolen, så jeg føler virkelig jeg kan stole på henne. Helger som dette setter jeg så stor pris på!

  De har til sammen fem dyr i huset, to hunder og tre katter. Alle er kosete og supersøte, bare se:

 • Ut på tuur  Kjappp oppdatering: Akkurat nå er jeg hos Salome og snart kommer det et par til for å vorse. Deretter tar vi turen til Studenten♥

  Bilder kommer i neste innlegg

 • Bilder fra helgen  Utrolig koselig helg!

  Trente mens jeg ventet på T-banen på Lambertseter, forsinket bane.. // Daniel oppdaget at taket var ødelagt, ops.  Dannyboy♥ // Utsikt ved borettslaget  Seb og Dhani♥

 • Dagen derpå  Innlegg fra lørdag

  Da var festen over. Veldig trist, men jeg hadde det utrolig fint i går! Koste meg masse, og det så det ut som de andre gjorde også. Fikk mye fint, takk alle :)

  Siden jeg er så dårlig til å ta med kamera, har det blitt en blanding av mobilbilder og ting jeg har fått på snap i de siste innleggene..

 • Promovideo  Akkurat nå står alle i revyen utenfor skolen og fryser fingrene av oss. Vi måtte alle ha på hvit overdel og svart bukse.

  Derfor står nesten alle i t-skjorte. Jeg tok tilfeldigvis på meg bamsejakka, superflaks!


  Daniel♥ // Snaps fra opptak

 • Festet med kjæresten til Sophie Elise  På fredag feiret Frida og Vilde fra klassen bursdagen sin, og de hadde leid Skansen. Det var utrolig god stemning der, og det er alltid koselig å bli kjent med nye folk. En stund inn i festen kom kjæresten til Sophie Elise sammen med noen av vennene hans. Det var veldig artig å se han i virkeligheten etter å ha lest bloggen til både han og Sophie Elise hver dag. Etter Skansen dro et par av oss på nach til Frida, så det ble en laang kveld.

  På lørdag dro jeg først til skolen, for det er revyhelg nå. Gleder meg masse til å høre hva konseptet vårt er, og til å se revyen! Jeg er med i event-gruppa, så jeg er med på å planlegge festene. Det var ferdig kl. 16 i går, så jeg dro hjem, spiste, dusjet og dro til Bjørndal på fest.

  Moa, Håvard, Remi og meg

 • Helgen i bilder  Det har vært en super helg med masse fine folk. Jeg opptro med koret i kirka i dag, og hadde derfor øvingshelg. Men fikk tid til litt festing også, selv om det dessverre førte til at jeg kom for sent til øvingen. Kommer altfor mye for sent i det siste. Skjerpings!

  Lar bildene forklare resten:

  Mørke bilder, iknow. Menmen..

 • TGIF  Har ventet lenge på helg denne uka, og endelig var det fredag igjen! Hele skoledagen satt jeg bare og ventet på at klokka skulle bli to. Kjøpte smoothie i kantina i dag, den er så utrolig god!

  I dag skal jeg på fest med Marlena, og som vanlig drar jeg alltid dit for å få sminketipsnfør festen. Var koselig å pynte seg igjen. Synes det er noe av det beste med å gå ut, ha en unnskyldning til å gå i kjole og ta på masse sminke, haha.

  Ha en koselig kveld :)

 • Sloraleir  I helgen har jeg vært på leir med kirka på Slora gård, Sørmarkskapellet. Det var utrolig koselig! Masse deilig mat, artige leker og fine folk. 

  Tenkte å bare gi en kjapp oppdatering herfra.  1. Taco // 2. Koselig stemning på kvelden // 3. Enkle gleder // 4. Prekestolen

  5. Marianne og meg // 6. Alle jeg sov på rom med♥ // 7. Presten hadde bursdag, så han ville ta selfie med alle

 • Kino  I dag sov jeg til halv to, superdeilig. Jeg fikk gjort en del i huset, ryddet litt på rommet og sånt før jeg fikset meg for å dra ut. I kveld blir det kino med et par venner, og vi skal se Interstellar. Koos!  Flere bilder kommer, som vanlig

 • Gårsdagen  I går var jeg hos Dhani med en del av vennene våre. Da jeg kom dit var nesten alle der allerede. Guttene satt og spilte Skate, mens jentene snakket. Etterhvert fikk vi på litt musikk vi kunne danse til, sånn at gutta sluttet å spille. Det var utrolig koselig, og minnene er lagret for alltid. Jeg og Daniel tok nattbussen mot Åsbråten, thank god for den! Hadde ikke klart meg uten, virkelig. Jeg våknet for ca 2 timer siden, som vanlig etter å ha kommet hjem i 3-4 tiden. Elsker å sove lenge etter en fest, for så å våkne opp til middag (som da ble frokost for meg). I dag hadde pappa laget lutefisk, bacon, gulrøtter, potet, kålrot, pølse og ertestuing. Et veldig bra måltid med andre ord.  Meg og Hannah Flere bilder kommer. Blogging fra iPhonen gjør at det ikke går an å legge til fler enn et bilde per innlegg. Teit.
 • hits