lifeNlove -

Andre skoledagNorsk hele dagen. Wohoo.. En ganske kjedelig og meningsløs dag. Positiviteten er på topp kjenner jeg. Æsj, nei, jeg har ikke så mye å blogge om nå egentlig. Tenkte jeg skulle få på plass kjoleinnlegget denne uka, og så gå og ta litt bilder ute med speilrefleksen. Det er alt for lenge siden jeg har postet gode bilder på bloggen. Vel, nytt år, nye muligheter, er det ikke sånn?

Akkurat nå ligger jeg i Salome sin seng på Bislett. Trenger slike jentekvelder innimellom, for da får man snakket om alt og ingenting, og det er så deilig. Vi spiste nettopp paea med faren, og den var supergod. Og etterpå følges det opp med en sjokolade-dessert.

Hva bedriver du tirsdagen med?

 • Siste dag i 2014  Gud som tiden flyr. Jeg har nettopp vent meg til at det er 2014, og nå er det snart 2015. Det er helt sprøtt å tenke på. Jeg har opplevd veldig mye fint dette året da, men også krevende ting som har gitt meg erfaringer til senere i livet. Jeg benytter denne anledningen til å skryte av de fine vennene mine som jeg virkelig aldri kunne byttet bort mot noe annet i hele verden. Jeg er superheldig som har det nettverket jeg har, og at de støtter meg gjennom tykt og tynt. Usj, dette ble klissete, men ja.. Takk alle

  Nå er jula over hvertfall, selv om desembermåneden ikke er helt avsluttet, og juletreet står pent og pyntelig til 13. dag jul. Synes alltid det er så trist når jula er over og man tar ned all pynten. Stemningen forsvinner med en gang.

 • Hvit som snø  I går traff jeg på denne vakre skapningen, men den hadde ikke så lyst til å bli tatt bilde av:

  I det siste føler jeg ikke at jeg har hatt så mye å blogge om, så da ble dette innlegget nødløsningen. Fin katt var det da hverfall

  På vei hjem tittet sola frem fra skyene, og det var veldig deilig å se litt av den igjen.

  Det varte ikke så lenge da, kun et par minutter, så var det like grått igjen. Drittvær!

 • Dagen før dagen  Da var det endelig blitt lille julaften. Har gledet meg så mye! Og nå ligger snøen fortsatt, og den ser ikke ut til å smelte med det første. Så det ser lovende ut for skisesongen. Skal prøve meg på snowboard igjen i år, så det kan bli gøy, haha. Får forhåpentligvis dratt med meg Ida denne sesongen da, så det blir litt enklere enn å stå med gutta.

  Planen i dag er å dra på juleshopping med Salome og Dennis, så hjem og pynte tre, for deretter å følge tradisjonen med Grevinnen og hovmesteren.

  See så vakkert :)

 • Verden er vakker  Jeg, Dhani, Ida og Ori var i Varingskollen i går:

  Himmelen var helt nydelig:

 • Torsdag  I dag var jeg i kirka, som var like koselig som vanlig. Jeg fikk med meg Maria kl 5, så vi rakk julegrøten som ble servert, bibelundervisningen og kosen før ungdomsgudstjenesten. Superfin avslutning.

  Nå gleder jeg meg bare mer og mer til jul. Jeg har virkelig kommet i julestemning nå, særlig med snøen ute som lyser opp gatene. Håper virkelig det holder til julaften (som er på onsdag, ææ). Tida går så fort!

  Blåbær-smoothie fra Seven Eleven / Deli Deluca. Husker ikke

 • Bilder fra Kygo-konserten • Kygo konsert i kveld  Jeg og Salome skal se Kygo om ca 5 timer. Gleder meg så mye! Har aldri vært på en sånn type konsert før.

  Jeg har kun sett One Direction opptre i Telenor Arena og Drake i Spektrum, så det blir spennende med noe helt annet.

 • 10 dager til julaften  Det er helt sprøtt å tenke på! Jeg synes tiden har gått sykt fort frem mot juletider nå. Altså, det var jo nettopp bursdagen min, likevel er det faktisk 13 dager siden. Vel, trøsten er at tiden går fort når man har det gøy, sant?

  I morgen er det mandag igjen, men det er litt ekstra motiverende denne uka, siden det bare er fem dager igjen av hele dette skolehalvåret. Planen for i morgen er å jobbe med prøveeksamen som jeg tror er på onsdagen. Jeg skal lage en informasjonsgreie innen lyd om fordommer mot protestanter. Det artige er at vi har om nesten samme emne i historien, eller jeg fikk det til å bli sånn ved de valgene jeg gjorde. Så det er en veldig smart ting å gjøre har jeg funnet ut! Blir mye mindre research-jobb og masse mer tid til andre ting.  Julenisse på skolen, Moa♥

 • Friii  Som sagt sluttet vi tidlig i går, og så fikk jeg vite at vi har fri i dag. Lykke! Jeg sov til jeg våknet av meg selv, som utrolig nok var litt over ni. I dag er planen å få ryddet ferdig rommet og badet, vaske klær og oppvask. Etterpå skal jeg dusje og prøve ut nye kremer jeg fikk i bursdagen (som jeg og mamma tok bilder av i går, kommer senere i dag). Senere tenker jeg å trene, kanskje med Dhani. Så skal jeg i kirka på kvelden, som alltid er like koselig. Dette blir en fiin dag :)
  Det er så rart, i noe type lys og på enkelte bilder ser det ut som om håret mitt er rødbrunt, mens på andre ser det bare blondt ut. Skjønner ikke..

 • Bildedryss  I dag sluttet vi tidlig på skolen, litt etter 12, så sollyset var helt perfekt! Utnyttet det så mye:

  Var på besøk hos Dhani og pusen. Tok alt for mange bilder av både huset og katten:


 • Tilbake til høsten  Hvor ble all snøen av? Plutselig var det regn og mørkt og trist igjen. Eneste fordelen er at det var bittelitt varmere i lufta på morgenen, så jeg skalv ikke hele veien til skolen. Men jeg vil ha tilbake snøen, for den lyser opp og det hjelper på julestemningen. Håper hvertfall det blir hvitt til jul!

  I går var jeg, Christiane og Joachim på besøk hos Vilde hvor vi spiste opp all maten hun hadde i huset. Det føltes hvertfall sånn, for jeg var supersulten da jeg kom inn døra. Det var en utrolig koselig kveld med masse prat og hygge♥

 • Konsert med koret  Våknet i dag morges og fant ut at jeg aldri hadde publisert dette innlegget.. Jaja, dobbelt opp i dag da.

  I går opptredde jeg med koret i kirka, og det gikk ganske bra. Vi har gjort det bedre, men det funket likevel.

  Morfar og mamma var også der for å se på, alltid koselig med støtte. Det hjelper liksom å vite at de er der, selv om jeg ikke ser dem pga lyset.

  Fine folk :)

 • Snø + planlegging  Da jeg gikk til bussen snødde det, og snøen dalte lett og luftig nedover mot bakken. Det var utrolig vakkert å se på. Du vet når man går med musikk på ørene, i takt med sangen og føler at man er i en film? Akkurat sånn føltes det. Tror dette er en av de fineste morgenene jeg har hatt. God tid hadde jeg til og med.

  Gleder meg helt utrolig mye til etterpå. Det blir så gøy! Nesten alt er planlagt: Jeg slutter på skolen 14:00, er hjemme 15:00, fikser meg til 16:00, får forhåpentligvis hjelp av Marlena til kjolevalg og sminke, pappa kjører til lokalet 17:15. Kevin kommer 18:00 og kjører lydsjekk. Resten tar vi derfra.

 • Laang torsdag  Torsdager er alltid så lange for vi har media fra halv ni til halv fire. Men nå er vi ferdige om to timer, så det blir deilig. Vi hadde animasjon hele dagen, så nå har jeg fått tegnefiguren min til både å gå og shuffle. Etterpå henter morfar meg på skolen, og så blir det pannekaker. Gleder meg!

  Se så koselig det er med juletrær! Første bilde er i kantina på skolen, andre bilde er i gata mi. • Planlegging  I dag skal jeg alt for mye! Først skal jeg jo på skolen, så rett til lokalet for å se og få informasjon. Kevin, som skal være dj, blir kanskje med for å planlegge. Etter det skal jeg hente lydutstyr, så klippe meg hos Maria for deretter å farge det brunt (sannsynligvis på Lambert). Gleder meg masse til alt sammen! Dette blir stress, men kjempegøy :)

  I morgen skal jeg ta det helt rolig. Morfar kommer og henter meg på skolen, så drar vi hjem, jeg lager pannekaker eller et eller annet til middag. Håper vi rekker noe brettspill med familien, før jeg skal til kirka halv ni. Jeg skal bare slappe av før fredagen, for jeg må lade opp! Sov ca to timer i natt, så trenger virkelig det.

 • Fri på en tirsdag  I dag hadde alle de som har skriftlig særemne fri, fordi de som har muntlig skulle presentere. Det var utrolig deilig å sove lenge, selv om jeg våknet et par ganger i løpet av natten fordi jeg lå på ryggen. Kan ikke det pga tatoveringen, så er skikkelig obs på det nå! Da jeg sto opp var det ingen andre i huset, så jeg skrudde opp musikken høyt mens jeg tok oppvasken, ryddet litt og trente.

  Etter det dro jeg til byen, for jeg skulle møte Silje, Vilde og Hannah for å dra på kino og se Hunger Games. Måtte innom apoteket, så jeg tok en buss før for å få god tid. Der hvor man trykker for å ta en kølapp var det to forskjellige valg, en for "vanlige" folk og en for de som nettopp hadde vært hos legevakten (ja, jeg valgte apoteket ved legevakten.. Dust). Jeg var nummer 211, som for så vidt var greit fordi det bare var to før meg. Men etter at kunde nummer 210 var ferdig skiftet den til 212. Jeg tenkte at det var fordi personen kom fra legevakten og ventet litt til. Sånn fortsatte det helt til 224, før jeg forsto at de rett og slett bare hadde hoppet over meg og glemt meg! Så jeg sa i fra og fikk heldigvis betalt. Sto altså og ventet i 20 min uten grunn. Hater sånt..

  Kom derfor mer enn 20 min for sent til Colusseum, så fikk ikke med meg hele filmen. Menmen, det jeg så av den var veldig bra. Gleder meg allerede til neste! Har nemlig lest alle bøkene, og er helt hekta på historien.

  Flere som har sett Hunger Games filmene?

 • Gårsdagen  Jeg hadde en superfin dag i går! Folk sang til meg, jeg fikk gratis smoothie i kantina, mange fine gaver, kjøpte min første lovlige cider (sånn 2 min før ølsalget stenger..), jeg tok tatovering og jeg var med verdens beste venner :)

 • Fyrstikktorget  Hver dag går jeg gjennom Fyrstikktorget for å komme til skolen. Og det er jo superkoselig der. Vi burde egentlig sitte der oftere i friminuttene. Har fått så mange ideer til bilder og filmer fra området rundt torget, så det er veldig inspirerende å gå der hver dag. Viktig å sette pris på de små tingene♥
 • Tattoo inspo  I det siste har jeg blitt hekta på tattoveringsbilder på instagram. Har lenge tenkt at når jeg blir 18, da skal jeg ta en tatovering! Og det ser det faktisk ut til at det blir, om ikke jeg feiger ut i siste øyeblikk. Planlegger å ta et kors i nakken, men det skal være ganske mye mindre enn det på det siste bildet, ca halvparten så lite tenker jeg. Ønsker meg mange flere, men det tar jeg etterhvert. Bare see så mye fint:
 • Suppe, kjøttkaker og yoghurtis  Da jeg kom inn på bussen i dag på vei hjem fra skolen luktet det suppe. Kanskje det var en eller annen som hadde sølt suppe over hele seg, eller kanskje det var en som satt og spiste suppe bak meg? Ikke vet jeg, suppe luktet det hvertfall. Og jeg ble så sulten! Hadde ikke spist siden kl. 12 på skolen, så jeg kjente det tumlet i magen hele bussturen hjem.

  Hjemme ventet heldigvis middagen, og gjett om den var god. Morfar var også hos oss i dag, så han hjalp meg med særemne. Jeg skal skrive 10 sider om temaet drap i tre forskjellige krimbøker, og fristen er 30. november om jeg ikke tar helt feil. Menmen, nok om det. Her er bilder av noe av det jeg har spist i dag:

  Kylling i kantina // Yoghurt Heaven♥

 • Solnedgang  I går var det en helt fantastisk solnedgang da jeg gikk ned fra skolen. Alle stoppet opp for å ta bilder. Bare se så vakkert:

  Etter skolen tenkte jeg og Salome oss på kjoleshopping. Selv om jeg nettopp kjøpte julekjole, føler jeg ikke at jeg har noe som passer til bursdagen. Så jeg tenkte jeg skulle investere i en litt dyrere variant, som jeg også kan bruke på det eventuelle ballet til sommeren. Så etterpå drar vi til Coast :)

 • God morgen!  I dag ringte klokka 06.15! Selv om jeg ikke sto opp før litt over 06.30 fikk jeg good tid på morgenen. Elsker å starte mandagene slik. Fant frem antrekk, sminket meg, dro frem alt jeg skulle ha med og gikk ut døra. Sto til og med og ventet på bussen i tre min før den kom. Shit as.

  Klarer å følge med bedre og bedre i fysikken, og nå føler jeg at jeg lærer masse også. I gymmen skulle vi egentlig ha dans, men det ble basket i stedet. Så skuffa.. Hadde på meg skjørt og sånn, haha. Ikke beste gymtøyet til basket for å si det sånn. I historien hadde jeg fremføring, og det gikk overraskende bra! Så alt i alt en veldig bra start på dagen det her altså. Etterpå tenkte jeg meg en tur på Fresh med Dhanii♥

  Hos Salo♥

 • Mamma  Skulle kanskje skrevet dette på morsdagen eller bursdagen hennes, men jeg følte for å gjøre det nå. Mamma er det snilleste mennesker jeg kjenner (utenom morfar, det er umulig å slå han). Noen av de koseligste stundene vi har er når vi ser på tv og sitter i sofaen. Jeg skal fortsette å gjøre det, selv når jeg flytter ut. Hadde bare lyst å dele at min mamma er best. Ha en fin dag people, snart helg nå!

 • Animasjon og Fujikamera  Endelig har vi begynt med animasjon på skolen, har ventet så lenge! Da jeg begynte på media tenkte jeg at jeg kunne ta film og fordype meg i animasjon, men det tilbyr ikke F21, så feil kan man ta. Menmen, jeg har jo lært masse annet nyttig og angrer absolutt ikke på skolevalget. Men nå har vi altså fått låne en som kan illustrasjon og liknende, og hun skal være her denne torsdagen og de to neste ukene. Gleder meg masse!

  Estefany i klassen har et Fujifilm kamera, og jeg spurte henne masse om hun var fornøyd og sånt. Fikk lyst på et sånt, for det er så praktisk siden det er lite og lett. Speilreflekskameraet er liksom så tungt og slitsomt å drasse med seg ut, så tar som regel bilder på iPhonen når jeg er utenfor huset. Kanskje jeg kan ønske meg dette til jul, så får jeg lagt ut bedre bilder på bloggen! 


  Trykk på bildet for å komme til linken!

 • Lekser, trening og jenteprat  I går satt jeg og pappa og jobbet med en samfunnsfagpresentasjon jeg skal ha på fredag. Etter leksene og middag fikk jeg gjort unna en liten treningsøkt for rumpe, lår og mage. Utrolig deilig! Har endelig kommet inn i en fast treningsrytme for uka, og jeg tror jeg skal greie å holde det som en vane fremover.

  På kvelden fikk jeg besøk av Marlena og vi snakket som vanlig om alt og ingenting. Hva skulle man gjort uten disse jentepratene dere?

  I hvert fall syntes jeg det ble litt sent å legge ut nytt innlegg i går, så antrekksbilder kommer senere i dag.

 • Skjerpings  Nå har jeg endelig begynt å ta igjen de andre på skolen. Helt siden jeg begynte å bli syk har jeg hengt etter i fagene. Men nå har jeg snakket med lærerne og funnet en løsning, sånn at jeg i hvert fall står i alle fag. Blir deilig etter jul, når jeg kan "starte på nytt" og faktisk henge med i alt.

  Etter skolen i dag er planen å dra på Fresh med Silje og trene armer. Er faktisk litt støl fra helgen fordi vi lekte en lek hvor man ble dratt i begge armene, så det skal bli interessant. Men jeg skal uansett ikke ta i så hardt fordi jeg ikke vet om jeg har blitt kvitt kyssesyken ennå. Skal sjekke neste uke.Har egentlig ingen bilder å vise frem akkurat nå, men jeg tenkte å legge ut et antrekksinnlegg senere i dag.

 • Kirka  I går var jeg i kirka for første gang på mange uker. Var utrolig koselig å være der igjen, og å se alle de fine menneskene. Vi spise pasta og kylling-salat til middag (deiliig), også fikk vi besøk av en fengselsprest. Han fortalte oss litt om livet bak murene og det var veldig interessant å høre på han.

  Nå til helgen er det Sloraleir med kirka, så det blir også bra. Vi drar rundt 6-tiden i dag og blir borte til søndag. Det er midt ut i skogen, så det er ikke sikkert jeg får blogget disse to dagene.

 • Tøyenbadet  I går var jeg, Dhani og Ida på Tøyenbadet. Det var utrolig deilig (anbefales!), men kjente at jeg fort ble sliten. Skal egentlig ikke trene så mye før kyssesyken er helt borte. Etter badet dro vi og spiste kebab på Bislett og jeg klarte nesten å spise opp hele, pluss en superstor cola. Egentlig ikke så bra, men godt var det. Etter maten dro jeg til Salome, siden faren bor på Bislett. Dennis var der også, så vi hørte på musikk, drakk julebrus og spilte brettspill.  I stad vra klassen min på Filmens Hus hvor vi så på Boyhood. Vi begynte 09:30 i dag, så jeg rakk å ta blodprøver først, men må tilbake enda en gang neste uke. Gleder meg til dette er ferdig, er så lei av å dra til legen. Men nå skal jeg slutte å klage. Etter filmen dro vi til Max i Karl Johan hvor jeg kjøpte barnemeny og luxus-shake♥

 • Rolig mandag  Planen i dag var å stå opp halv sju, dusje, ha god tid til frokost, men neida. Sov til sju, så fikk bare freshet opp sminken sånn halvveis, funnet en bukse og gått ut døra. For jeg har nemlig bestemt meg for å ta en tidligere buss på mandager og tirsdager. Da er det litt mer kø inn til byen akkurat i rushen, som jeg unngår nå, pluss at det er færre folk her. Deilig. I dag har vi fysikk, gym (som jeg ikke får delta på), norsk og naturfag. Må virkelig skjerpe meg og følge med bedre i fysikken nå. Er faktisk redd for å stryke, og det hadde jo vært kjempeteit, siden det er valgfaget mitt. På slutten av dagen skal jeg snakke med naturfagslæreren om kapittel 3 i boka, for jeg har ikke vært på en eneste prøve.Æsj, etter jul blir det hard jobbing med skole for meg!


  Bilde fra i går, flere senere i dag.

 • Dagen i dag  Jeg startet dagen med å forsove meg. Hater en sånn stressende start, for det påvirker alltid resten av dagen. Heldigvis rakk jeg en buss som gjorde at jeg var på skolen akkurat da vi begynte, så fikk ikke fravær. Har nok av det dette halvåret for å si det sånn. Vi hadde media hele dagen, så jeg fikk jobbet med musikkproduksjonen vi holder på med. Det er så gøy å lage sin egen låt, eller melodi, for man kan være så kreativ med den. Alle i lydgruppa sine produksjoner synes jeg ble utrolig kule, og helt utrolig forskjellige. Kanskje jeg skal begynne å lage musikk etter videregående, som en hobby. Hadde vært veldig gøy.

  I går var jeg på førpremiere og så Love, Rosie på Klingenberg. Den var veldig søt, og det var superkoselig å se en film på kino igjen. Siden det var førpremiere fikk jeg en goodiebag, og dette var det den inneholdt. Love hearts, superchips, en kondom, glidemiddel og parfyme. Haha?

 • Filming, synging og soving  Dette er det dagen min har gått i. Toget jeg skulle ta til skolen var fullt, så jeg måtte ta buss fra Hauketo som tar sånn 20-30 min, så jeg sovnet og siden jeg uansett var forsein tok jeg den helt til Nationaltheatret. Og så sovnet jeg nesten på T-banen, så holdt på å ikke gå av på Helsfyt. Vurderer å begynne å ta bussen helt fra Hauketo bare for å kunne sove hele veien.

  Men nok om det, på skolen filmet vi venninnen til Maite, Maria Sandvik, som snakket om ytringsfrihet for unge. Det ser ut som om dette prosjektet kommer til å bli bra etterhvert, superglad for at jeg fikk med Maite og Mimoza på gruppen min. Vi fikk også spilt inn voiceover, som blir fortellerstemmen på filmen vår. Etter skolen tok jeg bussen hjem igjen, sovna, og våknet akkurat da jeg skulle gå av. Føltes ut som om jeg gikk i søvne bort til huset mitt, for jeg la meg rett i senga da jeg kom innenfor. Fikk sovet i en time før jeg dro til fysio, og så videre til kor, hvor vi sang Michael Jackson, Man in the Mirror. Elsker den!

  Har hatt alt for mye å gjøre i det siste. Men til helgen skal jeg bare slappe av, sammen med pappa, Salome og stefaren hennes. Gleder meg, både til å være med dem og stå på snowboard for første gang! Endelig får jeg gjort det, har ventet alt for lenge. Så da blir det null blogging på meg i helgen.  Hva har du fylt dagen din med?

 • Maitedag  I dag har jeg vært med Maite nesten hele dagen, og det har vært superkoselig. Først dro hun, jeg og Mimoza til Stovner og filmet morfar som snakket om ytringsfrihet. Deretter dro vi tilbake til skolen, så litt på klippene vi hadde tatt opp, hadde norsk, og så var det revyøving rett etter skolen. Det vil si, jeg var på kjøkkenet og lagde tomatsuppe til skuespillerne sammen med to andre, mens Maite var og øvde i auditoriet. Halv seks spiste alle sammen middag, og så dro jeg til Elexia for å bli vist litt rundt for jeg har såå lyst til å begynne der. Elsker virkelig det treningsstudioet, men det er litt for dyrt foreløpig. Kanskje jeg prioriterer det etterhvert, når jeg får tjent opp litt mer penger og faktisk klarer å trene minst to ganger i uka. 

  ♥ Bilde av Maite kommer ♥

  Nå skal jeg se på Revolution med mamma, den er sykt spennende. Flere som ser på Revolution?

 • Enda en mandag  I dag var jeg på min nye jobb for første gang, og det var superhyggelig. Fikk jobbe fra 2-5 hver mandag, så nå blir det sparing! Planen min er å ta lappen dagen jeg fyller 18, så nå skal jeg virkelig gå inn for det. Jeg dro rett fra jobben (som er på Holmlia, veldig grei vei) til fysio på Hauketo. Bussen var forsinka, så jeg rakk ikke den andre bussen.. Derfor måtte jeg gå ute i kulda, og fy så kaldt det har blitt nå! Gleder meg til å få tilbake boblejakka mi som har vært på rens de siste dagene. Etter fysio dro jeg hjem, lagde oreokuler og dro til skolen min hvor det var åpen dag. Oreo-kulene var til Onur, for han har bursdag i dag. Alle vennene mine blir 18, en etter en, og det er så dritt å tenke på at det er et år til jeg fyller år..


         

  Gratulerer med dagen Onuur!
 • hits