lifeNlove -

Rettelse: 2 ukers pauseJaa, altså.. Når jeg først tar pauser fra blogging tar det en stund før jeg kommer i gang igjen. Og nå skjer det så mye med revyen, så jeg venter heller til det er ferdig før jeg begynner med blogging for fullt igjen.

Håper dere koser dere masse disse to ukene :)

 • 4 dagers pause  Siden jeg, pappa, Salome og stefaren hennes skal på bobiltur til Budor for å stå på slalåm (og snowboard ææ), blir det 4 dager uten oppdateringer fra meg. Men til gjengjeld skal jeg klare å ta en del bilder og skrive et langt innlegg på tirsdagen hvor jeg forteller om alle gangene jeg har gått på tryne i bakken og om alle blåmerkene. Også blir det altså heller ikke noen bilder av rommet mitt denne uken, for det ser ikke ut. Klarte heldigvis å finne alle klærne jeg skal ha med meg i helgen da, etter en del leting i alt rotet.

  Hva skal du denne helgen?

 • Filming, synging og soving  Dette er det dagen min har gått i. Toget jeg skulle ta til skolen var fullt, så jeg måtte ta buss fra Hauketo som tar sånn 20-30 min, så jeg sovnet og siden jeg uansett var forsein tok jeg den helt til Nationaltheatret. Og så sovnet jeg nesten på T-banen, så holdt på å ikke gå av på Helsfyt. Vurderer å begynne å ta bussen helt fra Hauketo bare for å kunne sove hele veien.

  Men nok om det, på skolen filmet vi venninnen til Maite, Maria Sandvik, som snakket om ytringsfrihet for unge. Det ser ut som om dette prosjektet kommer til å bli bra etterhvert, superglad for at jeg fikk med Maite og Mimoza på gruppen min. Vi fikk også spilt inn voiceover, som blir fortellerstemmen på filmen vår. Etter skolen tok jeg bussen hjem igjen, sovna, og våknet akkurat da jeg skulle gå av. Føltes ut som om jeg gikk i søvne bort til huset mitt, for jeg la meg rett i senga da jeg kom innenfor. Fikk sovet i en time før jeg dro til fysio, og så videre til kor, hvor vi sang Michael Jackson, Man in the Mirror. Elsker den!

  Har hatt alt for mye å gjøre i det siste. Men til helgen skal jeg bare slappe av, sammen med pappa, Salome og stefaren hennes. Gleder meg, både til å være med dem og stå på snowboard for første gang! Endelig får jeg gjort det, har ventet alt for lenge. Så da blir det null blogging på meg i helgen.  Hva har du fylt dagen din med?

 • Maitedag  I dag har jeg vært med Maite nesten hele dagen, og det har vært superkoselig. Først dro hun, jeg og Mimoza til Stovner og filmet morfar som snakket om ytringsfrihet. Deretter dro vi tilbake til skolen, så litt på klippene vi hadde tatt opp, hadde norsk, og så var det revyøving rett etter skolen. Det vil si, jeg var på kjøkkenet og lagde tomatsuppe til skuespillerne sammen med to andre, mens Maite var og øvde i auditoriet. Halv seks spiste alle sammen middag, og så dro jeg til Elexia for å bli vist litt rundt for jeg har såå lyst til å begynne der. Elsker virkelig det treningsstudioet, men det er litt for dyrt foreløpig. Kanskje jeg prioriterer det etterhvert, når jeg får tjent opp litt mer penger og faktisk klarer å trene minst to ganger i uka. 

  ♥ Bilde av Maite kommer ♥

  Nå skal jeg se på Revolution med mamma, den er sykt spennende. Flere som ser på Revolution?

 • Enda en mandag  I dag var jeg på min nye jobb for første gang, og det var superhyggelig. Fikk jobbe fra 2-5 hver mandag, så nå blir det sparing! Planen min er å ta lappen dagen jeg fyller 18, så nå skal jeg virkelig gå inn for det. Jeg dro rett fra jobben (som er på Holmlia, veldig grei vei) til fysio på Hauketo. Bussen var forsinka, så jeg rakk ikke den andre bussen.. Derfor måtte jeg gå ute i kulda, og fy så kaldt det har blitt nå! Gleder meg til å få tilbake boblejakka mi som har vært på rens de siste dagene. Etter fysio dro jeg hjem, lagde oreokuler og dro til skolen min hvor det var åpen dag. Oreo-kulene var til Onur, for han har bursdag i dag. Alle vennene mine blir 18, en etter en, og det er så dritt å tenke på at det er et år til jeg fyller år..


         

  Gratulerer med dagen Onuur!

 • Dagens redningsmann  Jeg sto opp halv tolv hos Maria, kledde på meg og dro hjemover. Søndager har blitt rydde-vaskedag her i familien. Så jeg tok et par klesvasker, ryddet i oppvaskmaskinen og har planer om å fikse rommet etterpå også. Sånn at jeg endelig kan få vist dere hvordan jeg har det, og få gjort ferdig 30 Days Challenge-innleggene.

  Tidligere på dagen var det en fyr som ringte meg og sa han hadde funnet en bunke med diverse kort i søppelkassen sin. Jeg skjønte ingenting, men da jeg sjekket i lomma på jakka mi, var ikke lommeboken der. Så noen må ha stjålet den på revyen i går, eller så har jeg mistet den ut av jakka, og så har noen tatt den. Men heldigvis fikk pappa kjørt meg til huset hans, så vi fikk alle kortene tilbake. Supersnill mann, dagens helt for min del!

  Vi fant også ut at når vi alt var i byen, kunne vi like gjerne spise kinamat, for mamma var også med. Så det ble, overraskende nok, kylling chopsuey. Tar nesten aldri noe annet enn det når vi er på kinarestaurant.  Har du mistet lommeboken, og blitt ringt opp av noen som har funnet den noen gang?

 • Lang dag  Våknet 10:00 i dag for å være på skolen kl. 12. Matgruppens sjef var ikke der, så vi hadde ikke så mye å gjøre annet enn å bli med på lekene og hjelpe de andre. Senere var jeg på shopping med Maria, hvor hun fikk kjøpt seg superflex bukse fra BikBik. Jeg prøvde også en i smal denne gangen, siden jeg bare har en i medium og den er litt stor. Den passet perfekt, så jeg skal kjøpe den i morgen tenker jeg. Etter shoppingen dro vi og så på Nissenrevyen. Den var superbra! Absolutt verdt pengene altså, anbefaler virkelig å ta turen innom en av dagene!  Har du hatt en fin helg hittil?

 • Blogging på kvelden  I det siste har jeg bare blogget sent på kvelden, sånn rett før jeg legger meg. Så det skal jeg skjerpe opp, og heller komme meg tidligere ting sengs, som videre fører til at jeg klarer å stå opp tidlig for å ha god tid på morgen (haha, jeg har håp..) Men hvertfall, i dag har gruppen min ikke hatt så mye å gjøre med oppgaven vi har i media, så vi har egentlig ikke kommet noe videre med det. Men jeg var hovedrollen i en annen gruppes film, hvor jeg hadde på Safa sin fine bunad, fordi jeg spilte en jente som levde i 1814. Kanskje jeg får vist dere senere, når vi er ferdige med alt. Det var hvertfall veldig gøy, vi løp rundt på hele skolen for å få de riktige bildene. Jeg var også med i Ida, Silje og Martas film som handler om homofiles ytringsfrihet, hvor vi satt og disktuerte forskjellige temaer innenfor det.

  Neste uke planlegger jeg å få blogget om alle de tingene jeg har tenkt på, men aldri fått gjort. Siden jeg vant en almanakk fra Stinas konkurranse, er det gøy å få brukt den til noe. Derfor vil jeg begynne med å skrive ned alle ideene jeg får til bloggen i løpet av en dag, sånn at det blir litt mer oversiktlig. Først og fremst skal jeg ta flere bilder, for jeg vet selv hvor kjedelig det er å bla nedover en blogg som bare har tekst-innlegg. Bl.a skal jeg vise mine siste innkjøp og liknende. Jeg skal også få unnagjort alle 30 Days Challenge-innleggene, som jeg egentlig skulle bli ferdig med langt før nyttår. Menmen, sånn kan det gå når man ikke planlegger! Er du flink til å planlegge? Eller tar du oftere ting på sparket? ♥

 • Bloggmotivasjon  Bloggmotivasjonen er på topp! Not. Har du noen gode forslag til hva jeg kan skrive om, kom med dem. Tenkte å se igjennom gamle blader, lete litt på weheartit og liknende i morgen for å få inspirasjon. Denne torsdagen har jeg vært i kirka, som vanlig. Men det nye i dag var at jeg sang, fordi jeg har blitt forsanger. Kunne ikke alle sangene, så fikk ikke akkurat vist mitt beste. Menmen, det kommer seg sikkert etterhvert. Koselig dag hvertfall!

  Det kjipe er at jeg har blitt forkjøla. Kjenner at både halsen og nesa tetter seg mer og mer igjen for hver dag. Uff, hater å være syk for man føler seg så ødelagt. Dødstungt å komme seg opp på morgenen nå for tiden også. Jeg trodde jeg hadde forsovet meg skikkelig i morges, men så fant jeg ut at det var torsdag, og at jeg begynte en time senere. Så jeg fikk en deilig start på morgenen ♥ Hvordan har din dag vært?

 • Onsdag  Ja, kreativ tittel, jeg vet. Føler meg ikke på topp i dag, for på mandag klarte jeg å tråkke over eller et eller annet som gjorde at jeg fikk dødsvondt i kneet utover dagen. Så jeg var og teipet det hos fysioterapeuten i stad, og rakk dermed ikke å dra til korøvelsen. Derfor fikk jeg en avslappende dag. Ligget på sofaen og sett på tv, spist litt og dusjet. Noen ganger er det faktisk akkurat en sånn dag man trenger! Hva har du funnet på i dag? ♥

  Også veldig kreativ med bildene for tiden, heh.. Skal bli bedre!

 • 30 Days Challenge: Day 28  Dagens challenge: Et bilde av deg selv med en gang du har våknet

        

  Dette er hvordan jeg ser ut for øyeblikket // Pappa kom med kylling og fanta til meg ♥

  Etter skolen i dag dro jeg og Maite til byen. Planen var egentlig å dra til Yogurt Heaven, men begge var så sultne at vi endte opp på McDonalds i stedet. Bestilte, som vanlig, chicken nuggets-meny, mens Maite tok en cheeseburger, mcFeast (?), pommes frites og en jordbær-milkshake. Jeg smakte på milkshaken, og jeg liker vanligvis ikke noe sånne jordbær ting (bærene er selvfølgelig supergode, men med en gang det blandes med noe liker jeg det ikke), jeg vet jeg er sær, men poenget er hvertfall at den ikke smakte så ille. Haha, jeg er mester i å surre meg bort når jeg skal forklare ting. Det var en superkoselig mcDonalds date med Maite. Vi satt der lenge og pratet bort tiden. Så dette skal virkelig gjentas! ♥ Da jeg kom hjem sloknet jeg på sofaen nesten med en gang, og har sovet til nå. Veldig deilig å sove etter skolen, men jeg vet ikke om jeg klarer å legge meg etterpå.

  Hva har du gjort i dag?

 • Music is my life  Innlegget er skrevet 12:00 i dag

  I samfunnsfag har jeg og Dhani valgt problemstillingen "Burde alle tjene like mye?" fordi vi interesserer oss for ulikhetene mellom menn og kvinner i arbeidslivet, og andre ting innenfor samme tema. Så det er det jeg bruker gymtimen på, siden jeg ikke kan delta i gymmen. Mens jeg lager powerpoint hører jeg på Digster Dancefloor på Spotify ♥ Hører på helst sykt mye forskjellig, men akkurat nå er det How I Roll som spilles av:

  I det siste har jeg ikke klart å verken gjøre lekser eller sovne uten å høre på musikk. Det har blitt en superstor del av livet mitt, uansett situasjon!

  Har du det også på denne måten?

 • Min avslappende helg  På fredag dro jeg på Elexia på Lambertseter med Daniel og Hao. Jeg har hørt det er fint og moderne der, men ante ikke hvor bra det faktisk var før jeg kom dit! Hvis jeg hadde hatt råd, hadde jeg definitivt begynt der, for det er det flotteste treningsstudioet jeg har vært på noen gang. Daniel lærte meg forskjellige øvelser for å trene armer denne fredagen, så i går var jeg superstøl! Men det er utrolig deilig å kjenne på den følelsen igjen, etter såpass lang pause. Og i tillegg ble jeg faktisk trøtt i riktig tid, så jeg la meg ikke så alt for seint. 

  I går sto jeg opp litt før 10 for å dra til skolen for å jobbe med revyen. Pappa var så snill å kjøre meg dit, så det var en grei start på lørdagen. I år skal jeg lage mat til de andre, så da skal jeg prøve å plukke med meg noen tips som jeg kan bruke for å ordne middag hjemme. Etter ca en time var vi ferdige med å planlegge de forskjellige måltidene og fikse grupper. Så da gikk jeg over til event-gruppa med Silje, Vilde og Jostein. De snakket om de to festene vi skal ha, om pr-stunt og liknende. Rundt halv ett hadde hele revyen forskjellige leker i kantina, bl.a "Liker du din nabo" eller hva den heter, som er en av favorittlekene mine. Haha, kommer til å være barnslig så lenge jeg lever tror jeg!

  Dette er et bilde av revygjengen i fjor. Utrolig koselige minner som kommer til å vare livet ut ♥ // Og under ser dere F21s promo video i år:

  Rundt kl. 2 dro jeg, Vilde og Silje til byen på shopping. De skulle møte noen venninner og spise lunsj, mens jeg gikk ordentlig inn for salgs-shopping. Maria møtte meg i byen etterhvert, og vi gikk rundt sammen for å se på januarsalget. Fikk meg masse sokker, strømpebukser og undertøy til en billig penge. Jeg fant også en fin topp, en deilig genser med stjerner på og en sånn supermyk svart genser som jeg alltid har ønsket meg.

  Etter shoppingen dro vi hjem til meg og så på den nyeste episoden av Pretty Little Liars, som var superspennende. Anbefaler virkelig denne serien!

  Vi så også på en del How I Met Your Mother-episoder, og det var gøy å fylle inn med de jeg ikke har sett på tv. Har du hatt en fin helg? ♥

 • Kick off for konfirmantene  I går kom alle årets konfirmanter til kirka etter at vi ledere hadde spist supergod middag (svenske kjøttboller og hjemmelaget potetmos med fløtesaus). Siden jeg ikke ble konfirmert i Mortensrud, og ikke ble leder før i høst, kunne jeg ikke så mye om hva som skulle foregå. Men vi ble tildelt forskjellige poster som vi skulle stå på og gi en oppgave til konfirmantene. Hvis de klarte det fikk de to ord (altså på hver post), som de senere skulle sette sammen til et bibelvers.

  Jeg og Karoline fikk do-posten, hvor vi forklarte at vi hadde så små speil på doene i kirka fordi mange unge tenker negative tanker om seg selv når de ser seg i speilet. Så de skulle se seg selv dypt inn i øynene og si "Jeg er overmåte bra," og alle fikk det til. Artig funnet på dette arrangementet. I går kveld tok det faktisk ikke så lang tid før jeg fikk sove, så jeg føler meg relativt opplagt i dag, og det passer jo bra nå som jeg skal trene. Drar med Daniel rett etter skolen til Elexia denne gangen, fordi han fikk skaffet en kupong derfra. Så det blir bra!


  Tok som vanlig ingen bilder i kirka da.. Skal ta bilde av maten neste gang ♥

 • Første korøvelse 2014  I går fikk vi som skrevet en ny oppgave som varer i to uker, så jeg brukte en del tid på idemyldring og å starte med planen min da jeg kom hjem også. Litt før sju tok jeg bussen til kirka og hadde årets første korøvelse. Det var superkoselig, som alltid. De sangene vi har begynt å øve på nå
  heter "Souled Out" og "Back to Eden", også skal vi synge Man in the Mirror av Michael Jackson. Det kommer til å bli veldig stilig til slutt tror jeg.

  Så som dere skjønner er vi et soul kor, men tar også med mer moderne og ungdommelige sanger. Synes det er veldig artig å være med i dette koret!  Hezekiah Walker - synger "Souled Out" // Donald Lawrence - synger "Back to Eden"

 • Ytringsfrihet  Vi har fått en oppgave hvor vi skal lage et produkt innenfor tema ytringsfrihet. Hittil har jeg tenkt at jeg skal lage en blogg på wordpress hvor jeg tar for meg ungdomskultur og kobler opp dette til ytringsfrihet. Dette skal jeg gjøre ved å gå inn i dette med alder for stemmerett og urettferdigheten ved at vi ungdommer ikke blir myndig før vi er 18, men regnes som voksne ved andre anledninger. Merket at jeg plutselig skrev veldig saklig, men det er fordi det er en skoleoppgave, og da begynner jeg automatisk å tenke mye mer kompliseret. Høres kanskje litt rart ut, men jeg ville bare poste et innlegg her om at jeg sannsynligvis får ny blogg hvor jeg skal skrive om ytringsfrihet, og da kommer jeg kanskje ikke til å bruke fullt så mye tid her. Men dere kan gjerne ta en tur innom wordpressbloggen min (legger ut link når jeg har opprettet en ny) Når mener du vi burde få stemme?

 • Når skal man flytte hjemmefra?  Jeg, mamma og pappa dro til Salome og dem for å spise på søndag, og satt ved bordet ganske lenge. Vi snakket om når det var vanlig å flytte ut hjemmefra, og om det var lurt å velge studentbolig, hybel eller enebolig. Det er sykt rart å tenke på at jeg blir 18 dette året (selv om det er 11 måneder til da). Jeg føler meg ikke voksen i det hele tatt, og hvertfall ikke klar til å flytte ut. Skjønner ikke at folk tør det nå jeg, når de går i 2. klasse på vgs. Men det er jo opp til hver enkelt det, også kommer det selvfølgelig an på hvor langt unna foreldrene man velge å bo. Jeg er en person som ikke klarer meg så lenge alene, for jeg er vant til å ha noen rundt meg hele tiden. Må nesten påsta at jeg er avhengig av selskap, for når jeg er hjemme alene tar det ikke lange stunden før jeg føler at jeg må snakke med noen. Det høres kanskje dumt ut, men sånn er nå jeg da.

  Vi spiste noe som heter klubb til middag. Det er kanskje ikke så mange som vet hva det er, og jeg er ikke så god til å forklare det heller. Men det er en matrett laget av potet og mel (?) I tillegg var det pølse og rotstappe til (noe jeg var veldig glad for, siden jeg ikke er så glad i klubb) Jeg tok ikke bilde av selve maten, fordi vi var så sultne at ingen klarte å vente på at jeg skulle komme meg inn på snapchat og ta bilde. Det er det jeg må gjøre, siden jeg ikke har noe plass igjen på mobilen. Jeg får ikke tatt bilder med det vanlige kameraet på iPhonen, appene har begynt å lukke seg selv, fremgang på spill blir ikke lagret, og den har til og med begynt å skru seg av av seg selv. Utrolig irriterende å ha såpass lite plass på mobilen.

  Men tilbake til det å flytte ut. Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg mener om alder og utflytting. Man burde jo ta det både etter familieforhold, økonomi og hva som passer best for alle parter. Personlig vet jeg at jeg i hvert fall vil ha kommet et stykke på vei med utdanningsplanen min, så jeg får litt orden på livet før jeg flytter ut og starter mitt eget "voksenliv." Når mener du det er rett å flytte hjemmefra?

  Bilder kommer

 • Bilder fra Idas 18-årsdag

  Håvard og hunden ♥ // Maite og Ida

  Onur, meg og Oscar // Ida og hunden ♥

  Silje og Ida // Ida - Endelig 18!

 • Trening med gutta  I går var jeg, Daniel, Jostein, Hao og Aydin på Sats Hauketo. Daniel lærte meg de forskjellige maskinene og hvordan man best kunne trene ryggen. Det var supergøy, han er en utrolig flink lærer. Guttene var ikke så fornøyd med apparatene vi har her da, men det skjønner jeg forsåvidt, for det var så mye som var i ustand. Denne gangen fikk jeg tatt bilder! Woho, godt i gang med å klare hvertfall et av nyttårsforsettene mine. (Mobilbilder)

  Hao og Daniel

  Daniel og meg. Liitt forskjell

  Først tok han 30 for å vise meg, og så plutselig kjørte han på med 60!

  Hao - "Chest day every day"

  Haha, følte meg så lost. Men Daniel lærte meg det etterhvert da

  Shiiit!

  I tried

   Halloo, det skulle ikke hvert mulig

  Fikk ikke tatt noen bilder av Jostein og Aydin da, men det blir neste gang! God helg alle søte folk.

 • 30 Days Challenge: Day 27  Dagens challenge: En ferie jeg vil på igjen
   

  Jeg har vært så mange fine steder, så synes det er veldig vanskelig å lande på en ferie jeg helst vil dra på igjen. Jeg har vært på Rhodos med familien og familievenner, på Rhodos med mamma, Josefine og hennes mor, i London (shoppingtur) med pappa, i Manchester med morfar og pappa, Spania med Salome og familien hennes sommeren 2013. Og dette er bare et par av de største opplevelsene jeg har hatt. Da jeg var i Spania med Salome i fjor sommer, ble jeg utrolig glad i plassen der, for jeg fikk bo i leiligheten til venninna mi sin familie med henne. Det var en kjempekoselig ferie som jeg aldri kommer til å glemme, så hvis jeg absolutt skal velge må det nok bli dit jeg vil dra igjen. Jeg kan se om jeg finner noen bilder fra denne turen som jeg kan legge ut senere. Blir glad bare av tanken på de to ukene jeg var der, superdeilig! Vi solet oss og badet hver dag, og jeg ble såå brun.

  Gleder meg til neste sommerferie allerede jeg, selv om vi nettopp er ferdig med julen og det er et halvt år til neste varme årstid.. Men siden det er så lenge til, synes jeg det skal bli snø snart! Når det først er vinter, og pisskaldt, hvorfor kan det ikke bare snø daa? Hva er din favorittferie? ♥

   

 • Kirkedag  I går var jeg i kirken til 22:00, og jeg var helt ødelagt da jeg kom hjem fordi det var så hardt å stå opp på morgenen. Rett etter skolen dro jeg til Mortensrud, og faktisk var jeg den første som kom inn fordi jeg ikke trengte å være igjen på skolen pga gruppearbeid og liknende. Så jeg hjalp presten å lage middag, sammen med et par andre som kom etterhvert. Det ble pasta og kjøttdeig med tomatsaus. Nam ♥ Høres ganske enkelt ut, men det smakte utrolig godt. Etter maten ble vi delt i grupper for å snakke om ulike problemstillinger en leder og en forbeder i kirken har. Det var utrolig sterke temaer, så jeg synes det skapte litt trist stemning. Men altså, det er jo viktig å snakke om, selvfølgelig. Neste gang skal jeg ta med kameraet og ta bilder i kirken, så jeg får vist dere hvor fin den faktisk er. Elsker bygningen og hvordan den er satt sammen.

  Kl. 19:30 var det hvilepuls, som vanlig, og denne gangen var temaet håp. Presten snakket om nyttårsforsetter, og det å være bra nok. Han er utrolig flink til å ordlegge seg, så vi ungdommer kan sette oss ordentlig inn i hva han mener. Det er det jeg liker så godt med hvilepuls, det er liksom ikke en vanlig, "kjedelig" gudstjeneste hvor presten holder en lang preken. Det er fint det også, men det treffer kanskje ikke oss ungdommer like bra.

  Helt på slutten var det audition til å bli forsanger på ungdomsgudstjenestene, hvor jeg sang et par forskjellige sanger. Tok det ganske på sparket, så jeg føler ikke jeg fikk gjort mitt beste, menmen, sånn kan det gå. Hadde en super dag med masse koselige folk i hvert fall! Hva gjorde du i går? ♥

   

 • Min start på 2014  Jeg har gledet meg lenge til nyttårsaften, men jeg har også stresset helt sykt med hvor vi skulle være og liknende. Men det ble en bra kveld til slutt. Jeg startet hos Ida hvor vi fikk servert kjøttboller, salater, brownies og masse annet godt. Deretter dro jeg og Christiane til Rilke og var der resten av kvelden. Litt før klokken slo tolv, dro vi opp til Ekebergsletta og så på rakettene. Jeg har aldri vært der oppe på nyttårsaften før, det var en helt unik opplevelse med fantastisk utsikt over hele byen. Kommer aldri til å glemme denne kvelden. Superbra slutt på 2013 og superbra start på 2014 ♥♥♥

  Tok nesten ingen bilder i går, rett og slett fordi jeg glemte å tenke på det. Men jeg tok ett før og to etter festen + ett rett etter at jeg hadde stått opp:  Hvordan feiret du at vi nå har kommet inn i et nytt år? Og hva er din plan for i dag? ♥

  Bilder av kjolen, negler og sminke legger jeg ut i morgen

 • 30 Days Challenge: Day 26  Dagens challenge: En sang som beskriver hvordan jeg føler meg i dag

  Denne sangen beskriver godt hvordan jeg føler meg i dag. Jeg er superhappy! Det er blitt 2014 - nytt år, nye muligheter ♥ Regner med at de fleste har hørt denne sangen og vet at den er fra Despicable Me 2. Den filmen er så utrolig søt! Jeg har ikke fått sett eneren enda, men det skal jeg definitvit gjøre snart! Utrolig bra laget, elsker animasjonsfilmer. Det finnes også en lyrics-versjon av sangen, hvor de søte figurene hopper rundt teksten:

  Håper alle har hatt et supert år i 2013, og har fått en like bra start på 2014 som jeg har! Tok to challenger i samme slengen for å bli ferdig snaart.

  ♥ Nyttårsinnlegg kommer senere i dag ♥

 • 30 Days Challenge: Day 25  Gårsdagens challenge: Favorittproduktet mitt akkurat nå


  Denne kremen er definitivt mitt favorittprodukt akkurat nå, den lukter himmelsk! Honning og oliven er den perfekte blanding. Jeg tror jeg fikk den til jul i fjor, men jeg vet dessverre ikke hvor den ble kjøpt. Mulig det var på Body Shop eller noe liknende. Den er i hvert fall helt super! ♥
 • hits