lifeNlove -

Da ble det pause♥Kjoleinnlegget som jeg har mast så lenge om kommer i løpet av uka (tror jeg). Bortsett fra det vil dere ikke høre noe mer fra denne kanten før jeg finner ut at det er gøy å blogge igjen. Er ikke så flink på å blogge lenge av gangen, så mer om et par måneder regner jeg med♥

 • Den som venter på noe godt..  venter tydeligvis forgjeves...

  Nå er jeg på nytt kommet til en periode hvor jeg ikke synes det er så gøy å blogge. Og kjenner jeg meg selv rett kommer jeg bare til å love mer og mer, men så tar jeg en pause. Jeg skjønner ikke hvordan toppbloggerne klarer å blogge hver eneste dag, og hvordan de finner nye ideer hele tiden. Eller, det blir jo jobben deres, men det er veldig vanskelig å skrive interessante ting hver eneste dag. Kjoleinnlegget kommer sånn etterhvert uansett hva (siden jeg har lovet det siden før jul), men jeg skal ikke si noen dag eller noe sånt. Etter det får jeg se, kanskje jeg slutter å blogge for en periode.

  Tips til hva jeg kan skrive om? ♥

 • Den som venter på noe godt..  venter ikke forgjeves?

  Hm.. Vel, det kan gå for lang tid. Spesielt når det gjelder bloggingen min. Jeg skal aldri mer love at jeg skal legge ut et eller annet innlegg, for jeg klarer aldri å holde det uansett. Meen! Kjoleinnlegget er nå ferdigskrevet, jeg mangler kun å legge inn bildene. Så jeg får fikset det snart! Jeg hater å ikke holde ting jeg lover, for jeg føler at jeg ikke gjør det bra nok.

  Date med Marlena i går. Vi spiste nudler på Oslo City

 • Andre skoledag  Norsk hele dagen. Wohoo.. En ganske kjedelig og meningsløs dag. Positiviteten er på topp kjenner jeg. Æsj, nei, jeg har ikke så mye å blogge om nå egentlig. Tenkte jeg skulle få på plass kjoleinnlegget denne uka, og så gå og ta litt bilder ute med speilrefleksen. Det er alt for lenge siden jeg har postet gode bilder på bloggen. Vel, nytt år, nye muligheter, er det ikke sånn?

  Akkurat nå ligger jeg i Salome sin seng på Bislett. Trenger slike jentekvelder innimellom, for da får man snakket om alt og ingenting, og det er så deilig. Vi spiste nettopp paea med faren, og den var supergod. Og etterpå følges det opp med en sjokolade-dessert.

  Hva bedriver du tirsdagen med?

 • Treningsmandag  Dårlig kvalitet.. Kanskje jeg skal begynne å ta med speilrefleksen på Fresh? Haha, uff. Nei, skal aldri gjøre det. God mandag a!

 • Restylane  Det er så mange jenter som tar restylane nå for tiden, så jeg tenkte dette var rett tidspunkt å ta opp emnet på. Sophie Elise, Andrea Badendyck, Therese Charlotte.. Altså, hvem har ikke gjort det?

  Mitt syn på det er at man betaler for at noen skal stikke deg i leppa. Synes virkelig ikke det høres ut som om det er verdt det. Nå er ikke jeg spesielt glad i sprøyter og sånt da, så det hjelper ikke akkurat på. Men likevel, så stygge lepper har man vel ikke?

  Men når det er sagt har jeg stor respekt for de som gjør det. Selv om det kanskje ikke helt høres sånn ut. Jeg mener at de som føler et behov for litt fyldigere lepper absolutt skal få gjøre det. Nå for tiden er det virkelig ikke lett å være "fin nok". Så om det er litt restylane som må til for at en person skal føle seg bra, er det selvfølgelig akkurat det hun (eller han) skal gjøre.

 • På'n igjen  Da var det blitt søndag, som betyr at det er mandag og skolestart i morgen. Wohoo.. Det blir nok ganske hardt å gå ut av døren 7:30 i morgen. Gruer meg allerede. Men samtidig blir det veldig koselig å se igjen alle fra klassen. Og det å komme inn i rutinen igjen kjenner jeg faktisk blir ganske deilig det også. I ferier blir allid døgnrytmen ødelagt, så den må på plass igjen.     Flere som gruer seg til i morgen?

 • Vipper som flagrer i vinden  Hittil har vippe-extensionsene sett veldig fine ut og holdt seg ganske bra. Jeg blir veldig fort irritert over ting, så jeg river fort vekk en om den vrir seg. Derfor er jeg nok ikke helt jenta til å ha extensions. Menmen, det var gøy å prøve, og jeg kan virkelig anbefale Karl Johan Hudpleie om du har lyst på selv. Det er veldig flinke folk der :)

  Beholder de nok til de faller av selv, eller til jeg irriterer meg alt for mye over dem. Poenget er vel egenltig at jeg skal miste de sammen med mine ekte vipper? Har ikke helt skjønt det der.

 • Nyttårsforsetter 2015  ♥ Fortsette med treningen!

  ♥ Spise mindre godteri / chips

  ♥ Kutte ned på brus

  ♥ Jobbe masse

  ♥ Få bedre karakterer, prioritere skole!

  ♥ Aldri mer utladet mobil !!!

  ♥ Ikke gjøre ting hele tiden, ikke bli utslitt

  ♥ Gi flere komplimenter

   

 • Nyttårsaften  ¢¾ Happy New Year ¢¾
 • hits