lifeNlove -

Sofus og ArnoldI dag sto jeg opp 06:45. Eller, det vil si.. Alarmen ringte 06:45. Jeg var vel ikke ute av senga før sånn fem over sju. Menmen, er det noe rart? Kroppen min har stilt seg inn på feriemodus. Det er ikke meningen at man skal stå opp så tidlig da! Men det var koselig på skolen til Amalie. De hadde historie, gym, matte, fysikk og biologi. Tre av vennene hennes har jeg møtt før, men de kjente meg ikke igjen. Har jeg forandret meg så mye siden i fjor? Ja, jeg har vel egentlig det. Det har skjedd utrolig mye med meg de siste to årene! Alt har liksom skjedd nå. Jeg har begynt på videregående, fått helt nye venner og kjæreste, sluttet på piano og begynt å synge foran over 200 mennesker. Skjønner ikke selv at jeg tør! Men det er gøy da.

 

De har både hunden, Sofus, og en super søt katt som heter Arnold:

 

Jeg og Amalie skal snart til Rosengårdssenteret, hvor vi skal shoppe. Tar sikkert en del bilder av klærne vi prøver.

Bildene fra turen kommer senere i dag!

 • Danskebåten og kreps  Jeg, mamma og pappa tok båten fra Oslo i går (med bobilen), og koste oss masse med både mat, sang og disko på kvelden. Det var kjempekoselig!

  Tok et par bilder på båten:
  Tatt fra min instagram: >mariaaune96<

  Nå er vi hos tremenningen min, Amalie, og står ute i hagen dems med bobilen. Utrolig praktisk! Jeg og Amalie gikk på tur med hunden, Sofus. Jeg passet på å ta med kameraet, og tok mange bilder, som lovet. Men de legger jeg ut i morgen, for nå skal vi snart legge oss. De har nemlig ikke høstferie før om et par uker her i Danmark, så jeg skal bli med Amalie på skolen i morgen. Jeg som hadde gledet meg til å sove lenge.. Neida, det blir sikkert koselig! ♥

   

 • Danmark  Skal til Danmark med mamma og pappa etterpå. Vi har bobil, så vi skal ta båten over til tremenningen min, også blir vi der til fredag. Frida, en venninne av meg fra skolen, skal også til København, så vi skal møtes på båten på veien hjem, og kanskje i byen også. Det blir koselig ♥

  Har med meg kameraet mitt, så jeg lover å ta maange bilder!   
  Topp - Gina tricot
  Bukse (Superflex): Bik Bok
  Cardigan (Vebjørns) - Jack & Jones 
  Kors-smykke - Glitter tror jeg, usikker
  Ringene er fra Spania

  Alle bildene ble veldig mørke for de er tatt i Photo Boot.. Mobilen driver nemlig fortsatt med å laste ned iOS 7.. Det tar litt lang tid!
 • iOS 7 og høstfest  Skal laste ned den den nye oppdateringen for iPhone nå. Gruer meg egentlig litt, for alle sier det er så uvant, og at ting faktisk tar lenger tid. Men jeg må gjøre det nå, for jeg begynner å få meldinger veldig mye senere og appene er også blitt tregere nå. Så nå sitter jeg og hører på musikk overfører bilder og musikk til macen.

  I går hadde vi høstfest på skolen, hvor jeg sang I'm yours og Bang Bang Bang:

  Har forelsket meg helt i disse to sangene!

  - Har du iOS 7?

  - Hva synes du om oppdateringen?

  - Hva er yndlingssangen din? 

 • Treningstorsdag  Jeg har begynt å trene hver torsdag. Egentlig spinning, sammen med venninna mi >Salome< Men i dag rakk jeg ikke spinningtimen fordi jeg måtte på revymøte. Skal nemlig på audition og synge. Men jeg dro på trening fordet da, alene. Eller, det vil si, mamma var med for å se hvordan det var der. Det var kjempedeilig å trene igjen!! Trente ca en time, for vi dro ikke hjemmefra før 8. Neste gang skal jeg dra rett etter skolen, og trene i to timer!

  Har kjøpt nytt treningstøy. Tror det er fra Sverige:

   

   

   

  iPhone kvalitet...

  Akkurat nå sitter jeg og ser på Torsdag kveld fra Nydalen. Henrik Thodesen er tremenningen min forresten. Sier det hver gang jeg får muligheten. Han spyr på TV og greier. Er så stolt altså! Når det er ferdig skal jeg hoppe i dusjen, og rett i senga. Vi snakkes.

 • Høstønsker

    
    
    
    
    

  Jeg er heelt forelsket i Jeffrey Campbells. Skal spare, så jeg kan kjøpe minst 3 par!!

  Alt er funnet på nelly.com

 • Ridetur  Jeg var med Christiane i stallen i dag. Hun har nemlig fórhest, Ulla. Den er kjempesøt, men veldig tullete. Jeg fikk ri på hesten mens Christiane leide henne. Det var supergøy! Har ikke ridd på sånn 10 år. Blir nok ganske støl i morgen, men det er bra! Har ikke trent ordentlig på to uker! Men i morgen skal jeg og Salome på spinning da. Gleder meg!  Ulla ♥

  Fikk skikkelig lyst til å begynne å ri nå, men det er så dyrt! Skal prioritere trening. 

  Nå skal jeg legge meg og sove i 7 timer.

 • Midten av uka  Onsdager er egentlig litt kjipe.. For det er liksom midt i uka, og ganske lenge til helg. Men heldigvis har vi media hele dagen, så da går det fint. Nå er jeg ferdig med radioreklamen, og jeg ble veldig fornøyd.

  Tok faktisk på meg bukse i dag. Har begynt å gå med høstklær, og jeg åpner meg mer og mer for at det faktisk blir koselig med vinter igjen. Elsker egentlig vinteren, for det er både juleårstiden, og bursdagen min (1. desember), snø og kos, men savner fortsatt sommeren :(  Solsikker ♥

  Nå skal vi mikse en sang, og jeg gleder meg til å jobbe med den: 

 • Headspeakers  Vi driver fortsatt med radioreklamen når vi har lyd. Sangen måtte vi spille inn på nytt da, siden jeg sang eadspeakers i stedet for headspeakers. Det er veldig gøy. Er glad jeg valgte lyd i ptf.

  Nå har vi norsk. Dritt.. Vi har om noveller. For, ehm.. Titusende gang? Blir så irritert over at vi alttid har det samme temaet som vi allerede har lært om i 8. klasse! Men men.. Sånn er det å gå på skole. Hvertfall her på F21. Neida, er egentlig veldig glad i skolen jeg går på, men er her bare pga media-fagene.Jeg og partneren min, Marta, har valgt denne novellen:

  http://www.daria.no/skole/?tekst=7352

  Så, får ikke skrevet noe mer nå.. Lover å ta bilder etterpå i dag. Det skjedde litt mye i går, så rakk ikke lade kameraet. Men skal bli flink til å ta bilder av antrekkene jeg går med og vennene mine!

  ♥ Maria

 • Trashparty  Det gikk visst ikke så bra likevel.. Gidder ikke fortelle alt, men det var en del som ble stjålet og knust :( Så det blir nok en stund til jeg har fest igjen for å si det sånn. Akkurat nå sitter jeg på Elvebakken skole og venter på at en eller annen jeg kjenner skal slutte. Trenger å låne en mobil, for min ble tatt i går. Heldigvis vet jeg hvem som tok den, og det var ikke med vilje. Så får den tilbake etterpå i dag.

  Ellers i dag hadde vi samfunnsfag hvor vi har fått en oppgave om sivil ulydighet. Jobber på gruppe med Dhani ♥ Vi hadde gym etter det. De andre tok cooper-testen. Tok den ikke fordi jeg fortsatt har vondt i kneet etter å ha snublet i den jævla fartsdumpen..

  Vet jeg ikke har vært så flink med bilder hittil, men jeg skal bli bedre altså! Skal lade opp speilreflekskameraet mitt, og ta bilder i kveld!

  Christiane møter meg etterpå ♥  Pusa mi ♥
  ∞ Maria
 • Hangover  Jeg skal ikke fortelle for mye om festen, siden mamma og pappa vet at jeg blogger. Tror ikke de har så lyst til å høre alle detaljene. Hadde litt vondt i hodet i stad, og det var en del å rydde. Men Vebjørn hjalp meg, og festen var vellykket hvertfall! Jeg koste meg veldig, og det virker som om de fleste andre også gjorde det.

  Blogger fra mammas iPhone 2/3, så har ingen bilder. Jeg kan legge ut det i morgen. Akkurat nå ser jeg på Oblivion med foreldrene mine. Så den på Colusseum da den gikk på kino. Anbefaler den, men det er ikke helt det samme å se den på tv hjemme..

  Håper alle har hatt en like fin helg som meg hittil!

  - Maria
 • Neglelakk  Jeg skal ha fest i dag, så jeg tenkte jeg skulle prøve neglelakken jeg kjøpte i Spania med bestevenninna mi, Salome.

  Det er egentlig sånn lakk som gjør at den sprekker opp, men man ser det ikke så godt på bildet.

  Gleder meg til i kveld. Det blir koselig. Har ikke hatt fest her siden bursdagen min i fjor, som jeg feiret rundt 16. november. Snart et år siden. Tiden går utrolig fort.

  - Maria

 • Innsett at det er høst  Ja, nå har jeg endelig skjønt at det er høst. Har kjøpt inn to skjerf og lue fra Indiska. Elsker den butikken!

  Går fortsatt med skjørt da, men nå med strømpebukse under. Like fint!

  Ingenting slår kakao med krem når det er kaldt ute! Hvertfall ikke sånn jeg lager den:

  Er faktisk veldig glad i høsten, når jeg først innser at sommeren er over. Elsker fargene, og de varme klærne man kan pakke seg inn i.

  Ikke for kaldt, ikke for varmt. Eller.. Stryk det siste. På morgenen og kvelden er det som vinter, og på dagen er det fortsatt sommertemperatur, så det er ikke så ideelt..

  Menmen. Fortsatt kos med store, varme gensere, ullsokker, stearinlys og boots.   Nydelig!

  Dette var smykkene jeg hadde på i dag. Alle bildene er tatt fra instagram: mariaaune96

  På bildet til venstre er det hvite skjerfet jeg kjøpte. Har det samme i svart. Det er superdeilig stoff!  Her er to bilder som representerer lydstudio vi var i på skolen i dag. Tatt fra bestevennen min Oscars profil! Verdt å sjekke ut.

  ♥ Maria

 • Fritime  Så nå har vi altså en og en halvtime hvor vi kan gjøre hva vi vil. Da blir det blogg.no til halv fire da!

  Har blitt hekta på to bloggere:

  Stina  Nora

  Elsker navn som slutter på A, og som er veldig korte. For det passer så godt til nesten alle dobbeltnavn. Hvis jeg får en jente når jeg blir eldre, skal jeg kalle henne noe sånt.

  Var på audition for å synge på høstfesten i stad. Er forkjøla, så fikk ikke gjort mitt beste, men jeg tror jeg kommer med :) Jeg ente opp med å synge Bang Bang Bang av Selena Gomez. Elsker den!

  Har forresten begynt å høre på sånne hardcore bass-sanger av Headhunterz. Som disse: 

  ♥ Maria

 • Lydstudio  Nå sitter jeg i lydstudio med Oscar, Onur og Ahmed. Det er kjempekoselig!

  Vi lager en sang vi skal bruke til radioreklamen. Ser ut til at dette blir en veldig fin dag.

  Vår nye idè til et produkt er headspeakers, og dette er teksten vår foreløpig:
   

  Headspeakers

  Den nye tingen

  Headspeakers

  Bedre gave enn ringen

  1500 kroner

  Dritbra kvalitet

  Til alle dine koner

   

  Headspeakers

  Alle regnbuens farger

  Headspeakers

  Dine ører de verger

  Headspeakers

  Du får den på elkjøp

  Gå inn på headspeakers.com

   

  Veldig fornøyd med den altså.

  Har fortsatt ikke valgt hvilken sang jeg skal synge på audition til høstfesten etterpå.. Står mellom disse: 

   

  Hva synes du?

  Maria

 • Ny header  Jeg har blitt helt hekta på å lage headere og collage-bilder. Bruker en veldig bra side som heter pizap.com. Anbefaler den!

  Her er en annen jeg har laget, som jeg bruker som bakgrunnsbilde på macen:  Så det er dette jeg driver med i timen. Også Sims 3 da selvfølgelig! Har lastet det ned på macen nå, og har blitt hekta igjen!!  Har forresten meldt meg på audition til å synge på høstfesten, neste fredag. Gleder meg!

  Slenger med et bilde av meg, som Oscar tok :)  Utrolig dårlig kvalitet, siden det er instagram-bilde, menmen..

  ♥ Maria

 • LYD!  Vi har begynt med ptf på skolen, altså program til fordypning, og jeg har valgt lyd. Er veldig fornøyd hittil, både med det vi driver med og med læreren! Han er også kontaklæreren min, så alt er egentlig veldig bra dette halvåret. Akkurat nå sitter vi i lydstudio, mens Oscar redigerer et eller annet vi skal bruke til å lage en radioreklame. Kjempegøy! :)  Jeg var forresten på Bjerke on the Rock forrige fredag sammen med Onur og Oscar (som sang!) ♥  Det var bl.a Don Martin som var på scenen. Utrolig koselig dag!

  ♥ Maria

 • Begynt å trene!  Ja, endelig har jeg klart å krøkke meg til å melde meg inn på et treningssenter, Actic på Holmlia. Det er kjempedeilig å ha følelsen av at du faktisk trener (og jeg gjør det altså, er ikke bare støttemedlem).

  Så det blir nok en del innlegg om trening fremover. Her er et par videoer jeg bruker hver uke og bilder som inspirerer meg:

   

     ♥ Blogges

 • God morgen..?  Vel.. Denne mandagen startet ikke så veldig bra, men når gjør mandager egentlig det? Synes rett og slett denne dagen burde vært en del av helgen!

   

  Synes pusur beskriver mandager veldig bra..

  Hvis du ikke har sett pusur-filmene burde du gjøre det:

  Elsker pusur!

  Jeg våknet altså opp og tuslet inn på badet som vanlig. Da jeg så meg i speilet hadde jeg et kråkereir på hodet.. Ikke at det kom som et sjokk, for jeg har ikke børstet håret hele helgen. I tillegg sto jeg opp alt for sent, så jeg måtte stresse og kom for sent til skolen..

  Hadde bare to timer samfunnsfag før jeg dro til legen da, så har ikke akkurat slitt meg ut i dag.

  Jeg har vært flink og ryddet rommet da, så jeg har gjort noe nyttig. Også skal jeg og pappa ut og øvelseskjøre etterpå. Elsker det! Det er så gøy.  ♥ Maria

 • Fredag!!  Det er så typisk at vi må slutte halv fire på en fredag.. Men nå er det heldigvis helg igjen! Etter skolen dro jeg til Vebjørn og så på film, Project x: 

  Verdt å sjekke ut :)

  ♥ Maria

 • Mitt første innlegg  Nå er det superlenge siden jeg har blogget (hadde en annen blogg før), men jeg har fulgt venninnen min, Clara, sin blogg veldig lenge nå, så jeg har fått litt inspirasjon. Hun er utrolig flink til å blogge, så det er verdt å sjekke den nye bloggen hennes ut: her

  Jeg har begynt i 2. klasse på Fyrstikkalleen skole, eller F21 som vi kaller den. Er veldig fornøyd med skolen, og vi har fått ny kontaktlærer som virker kjempekul! Jeg skal prøve å fokusere på å ta fine bilder framover. Har jo faktisk eget speilreflekskamera, som jeg ønsket meg veldig lenge, så jeg burde bruke det, hvertfall siden jeg går media.

  Er blitt veldig hekta på tumblr i det siste. Så hvis du vil sjekke ut min, kan du trykke her 

  Instagram har også begynt å interessere meg mer nå: http://instagram.com/mariaaune96

  Måtte bare promotere meg litt, siden det er så lenge siden jeg har blogget. Men nok snakk, nå skal dere få bilder:

    

    

    

    

    

  Fra min instagram, mariaaune96!

  ♥ Maria

 • Maria Aune

  Jeg er en jente med masse energi og jeg er glad (nesten) hele tiden. Jeg tar medialinjen her i Oslo og har lyst til å fordype meg mer i lyd når jeg blir eldre. På denne bloggen kan du lese om mine tanker og drømmer. Jeg skriver også en del om musikk, mote, trening og resten av fritiden min.

  Norske blogger

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits