lifeNlove -

Hyttetur og revyfestPå tirsdag dro jeg, Alexander og Thomas på hyttetur med elevrådet. Først må man gå fra T-banen (Frognerseteren) opp til Tryvann vinterpark, og så må man gå ned heele bakken, for så å gå langt inn i skogen. Så kommer man frem til Nordmarkskapellet, som er en fin hytte med mange rom, dusjer, en stue og et kirkerom. Alt i alt var det en utrolig koselig tur, og jeg ble kjent med mange nye.

I går, nesten rett etter at vi kom tilbake fra hytta, dro jeg til Silje hvor Vilde, Ida, Christiane, Maite og Maria også var. Vi dro til revyfesten rundt halv ni. Det er dessverre bare for de som er med i revyen, pga tidligere økonomiproblemer og at ingen vil ta på seg ansvaret for det. Det skjønner jeg jo forsåvidt, for hvis noe går galt, har man ikke så mye man skulle sagt. Men det var veldig bra stemning på revyfesten, hvor alle jentene var, i tillegg til Frida, Jostein og Onur ♥ Jeg er glad for at jeg dro dit, selv om jeg egentlig ikke orket. For jeg sov ca 4 timer på Nordmarkskapellet, og det var ganske slitsomt å gå helt hjem igjen. Høres ut som om jeg klager utrolig mye, men jeg har en slags betennelse i hofta, så jeg får veldig vondt når jeg går i oppover-, og nedoverbakker. Kan fortelle mer om det senere..

Frida, Silje, Ida og meg

Søte Frida ♥

 

 • Spørsmålsrunde  Har aldri hatt dette før, så jeg tenkte det var gøy å prøve noe sånt. Så til dere som leser bloggen min, men ikke pleier å kommentere; hadde vært fint om dere gadd å gjøre det nå, så jeg får noe å svare på. Tror ikke jeg kommer til å lage en video hvor jeg svarer på spørsmålene, for jeg synes videoblogger er så kleine. Men det er vel greit med et innlegg om det, og bilder?
 • Snowboard  Dette året har jeg tenkt å lære meg å stå på snowboard, og jeg har fått Dhani til å ville lære meg litt. Har sett veldig mye etter brett, sko og ting man trenger til sesongen. Er utrolig dårlig til å ta sånne valg! Ender alltid opp med å stå i minst 10-15 minutter for å bestemme meg når jeg er ute og shopper. Klær er det ikke like vankselig med, for det meste er ganke fint. Men som jeg har skrevet før, har jeg fått kjøpt jakke og bukse til vinteren da. Kan legge ut bilde i morgen. Kommer nemlig ikke hjem senere i kveld, for jeg skal på hyttetur med elevrådet. Gleder meg, selv om Dhani og Onur ikke skal være med (ditchere!)

  Tryvann åpner snart salget for sesongkort (4. november), og i år får jeg ha det, siden jeg skal satse litt på det. Christiane og Marlena står også, så det blir sikkert bra! Kommer til å tryne minst 100 ganger før jeg klarer det, men jeg skal ikke gi opp! Når jeg først går inn for noe, slutter jeg ikke før jeg får det til. Ofte veldig positiv egenskap, men noen ganger ikke fullt så positivt.. Er sykt perfeksjonist, og leverer nesten aldri inn ting på skolen hvis jeg ikke er fornøyd. Har lært meg å bare gjøre ting fort, og levere nå da.

  Dette er tingene jeg tror jeg skal kjøpe:  ♥ Står du på snowboard? Eller twintip?

  ♥ Liker du vinteren eller sommeren best?

 • Lang dag  Det var superslitsomt å stå opp i dag. Føltes ut som om jeg hadde hadde hatt helg lenge, selv om jeg bare var borte fra skolen på fredagen. Og skoledagen var veldig laang.. Husker ikke hva vi drev med en gang, men de andre hadde gym mens jeg, Dhani, Onur og Oscar lå på tjukkasen. Kan nemlig ikke gymme for tiden, pga hofta mi. Det siste halvåret har jeg kjent at jeg har hatt litt vondt, men nå i det siste har det blitt verre. Så jeg dro til legen og fikk noen tabletter jeg tar. Det føles ut som om det hjelper, men det kan jo bare være plaseboeffekten foreløpig? Hva tenker dere om sånt? Tror dere på det?

  Slutta 13:00 på skolen, så jeg dro til Bjørnholt og var med i timen til Christiane hvor også Aiman, Erik, Ask og Are var. De skulle lage en maske fordi de har om barndom eller noe sånt. Kreative lærere! Skulle egentlig ønske jeg bytta til Bjørnholt i år. Men jeg er samtidig veldig glad for at jeg ikke gjorde det, siden jeg møtte Dhani, og vi fikk en ny lærer i lyd som gir oss masse inspirasjon og glede i hverdagen. Vi dro og spiste kebab rett ved skolen dems. Enda en grunn til å bytte fra F21. Neida! (Joda..) Meen jeg tror kanskje jeg bytter neste år, og blir lærling. Har ikke bestemt meg enda, men tenker på det. Vi brukte lang tid på å komme oss hjem og finne ut hvem vi kunne være hos. Men vi endte opp hos Ask (jeg, Aiman, Christiane, Erik og Marlena) og så på skrekkfilm.. The Ring ble filmvalget, og gjett hvor glad jeg var for det! Hadde sverget at jeg ikke skulle se den, meen de overtalte meg, også fikk Christiane sove hos meg, og da får jeg sove etterpå. Var utrolig koselig hos Ask, for de er så deilige å være med. Det eneste vi gjør er å slappe av, og det er veldig fint etter en lang skoledag!

  Skulle hatt et fint bilde av oss alle og lagt ut nå, meen tar ikke med kameraet når vi bare skal se på film og sånt.

  Men jeg og Christiane tok et veldig fint bilde i går kveld. ♥ Love you ♥

   

 • Kjoler fra Voguec  Haha, litt mye push-up kanskje?

          

  // Skeleton HER //

            

  // Purple Galaxy HER //                                                           // Red Galaxy HER //

            

  // Blue Galaxy HER //                                                                 // Pink Galaxy HER //

            

  // Kjole HER //                                                                             // Jumpsuit HER //


            
  // Svart kjole HER //                                                               // Hvit kjole HER //

            

  // Long Sleeve Dress HER //

            

  // Svart kjole HER //

 • Halloween inspired  Loket litt rundt på Voguec igjen jeg da, og så på Halloween-kolleksjonen < Masse spennende her også!     


     

     

     

     


     

     

     

     

  ♥ Har lagt min elsk på skjelett leggings og gensere til Halloween i år ♥

 • Minner om Vixen  Hadde vært utrolig gøy å bli nominert til noe så stort som dette. Vet jeg er ganske ny i blogg-verdenen, men nettopp derfor kan jeg jo kanskje passe i kategorien "Årets nykommer". Hvis du liker bloggen min, hadde det vært supert om du gadd å gjøre dette! Det hadde betydd veldig mye for meg ♥

  Du kan stemme ved å trykke > HER <

  ♥ Trykk på bildet! ♥

 • Yellow Mellow  Leste Sophie Elise sin blogg i stad, og gikk inn på siden hun hadde kjøpt Simson-genseren sin fra (som du finner både bilde av og link til under). Hvorfor har ikke jeg funnet denne siden før!? Jeg har gått glipp av noe stort (men også spart en del penger tror jeg..) De har virkelg noen av de kuleste og rareste tingene jeg har sett! Tror jeg kommer til å bruke opp alle pengene mine hvis jeg fortsetter å loke på denne siden. Kanskje bare jeg som har levd under en stein og ikke fått med meg dette, men hvis jeg ikke er den eneste, så er det virkelig verdt å sjekke ut altså: > VOGUEC < 

  Her har dere noen av mine gule favoritter:     // Simpson genser HER //

   

  // Kjole HER //

    

    // Smiley genser (tynn) HER //                                           // Smiley genser (tykk) HER //

    

  // Armbånd HER //                                                                     // Ring HER //

 • Boy Oh Boy!

  En dame forstyrret musikk feelingen min. Å, som jeg hater reklame på Spotify! Særlig den om å få lappen, går ikke an å ha mer uinteressant stemme enn han mannen! Også skal han liksom være "hip" og ungdommelig og si "Brokkoli, blæææ" Grøsser hver gang jeg hører den.. Også går det jo selvfølgelig ikke an å mute det heller. Nå er jeg ferdig med å klage. Første gang jeg har fått bruk for reklamen i Spotify da! Har dessverre ikke Premium, noe jeg sterkt ønsker meg til bursdag og jul (hint hint til alle venner og familie!) Her er noen av sangene jeg hører mest på for tiden:

     
                                              

               

                                              

   

                                              

                  

                                              

 • Sku ikke hunden på hårene  Nå sitter jeg og pappa på Verdal stasjon og venter på flytoget som skal ta oss til flyplassen (som skal ta oss til flytogbussen, som igjen tar oss til flytogtoget, som så tar oss til flytogbusstogflyet - Raske Menn) Når det ruller inn på stasjonen lager det en forferdelig lyd, men når vi kommer innenfor er det faktisk ganske nytt med både rullende skrift hvor det står "Avstigning høyre side," og gratis internett har de også her. Fint nattog.

  Sku ikke hunden på hårene!  Sofus er enig ♥

  Jeg prøver å ha fem faner oppe samtidig, men det var visst litt vanskelig. Får holde meg til to om gangen. Må alltid ha noe å skifte mellom, for ellers blir jeg for rastløs! Har utrolig dårlig tålmodighet, så hvis en side bruker lang tid på å laste, switcher jeg over til den andre! Er vel ikke bare jeg som gjør det? I natt har jeg sovet litt under tre timer. Fikk ikke sove så godt med to katter traskende oppå meg, som også gråt fordi de ikke får lov til å gå ut enda. Den ene stakk nemlig av sist gang tanta mi slapp dem ut, for den ville hjem til det gamle huset.

  Blir deilig å komme hjem nå, og treffe venner. Selv om jeg bare har vært borte i tre dager, føles det ut som tre uker. Har ofte tenkt på om jeg skal flytte hit når jeg blir eldre, bare for å komme vekk fra bylivet og stresset. Men jeg vet rett og slett ikke om jeg takler stillheten, og at alt går så langsomt her. Det er en folkehøyskole i nærheten av tanta mi hvor man kan spesialisere seg innenfor media, så kanskje det er noe for meg. Men da blir det i så fall om tre år, hvis jeg blir lærling i to år + året med studiekompetanse. Alltid drømt om å gå på folkehøyskole, for det ser så koselig ut! 


 • Trøndelag dag 2  I dag har jeg vært opptatt hele dagen, så jeg har ikke fått satt meg ned med macen før nå. Vi dro til farmor rundt 10-tiden og løftet inn i en bil vi leide (Wrent a Wreck), og satte på plass i det nye huset. Så vi kom ikke tilbake til tanta mi sitt hus før for ca en time siden. Jeg har fått tatt en del bilder og videoer av kattene hennes, som jeg kan få lastet opp en gang i morgen. Pappa kjøpte ny flatskjerm både farmor og tanta mi, så vi har latt en koselig film gå i bakgrunnen. Hadde sett den før, så jeg gadd ikke følge så nøye med + at jeg var for opptatt med salget på Nelly. Har dere funnet noe fint ennå? Det har jeg!  Har tenkt å kjøpe dette, så for å være veldig slem, linker jeg ikke til plaggene, for jeg vil ha de selv!

  Fikk kjøpt to par sko, både støvler og pene vintersko. Skal legge ut bilder av det i morgen. Men nå skal jeg sove. Håper alle har hatt en fin helg! ♥

 • Trøndersk kinamat  Nå sitter jeg på en kinarestaurant sammen med fetteren min, kjæresten hans og farmor. Vi venter på pappa, tanta mi og en gutt på min alder som hjelper farmor i huset. Gleder meg veldig til maten! Bestilte vårrull før de andre kom, for jeg er så sulten at jeg er kvalm!  Mobilbilder..

 • Welcome to Hell  Det blir dessverre litt dårlig med innlegg på denne turen, i hvert fall i dag, for vi har ikke fått opp nettet til tanta mi ennå. Er ikke sikkert vi rekker å få gjort noe med det før i morgen kveld uansett. For vi skal hjelpe farmor med å flytte. Og da går hele dagen med til det.

  Tanta mi har verdens søteste katter, meen så er jo jeg allergisk da. Nøs faktisk akkurat da jeg skrev katt. Og der skjedde det igjen. Håper jeg ikke blir liggende å nyse hele natta.. For i morgen må vi stå opp halv ti og hente flyttebil.

  Maten på flyplassen i Trøndelag  Drove past Hell. Wasn't as hot as expected!

  Sorry for kjedelige innlegg for tiden.. Men det er ikke så mye som skjer her. Jeg har fått kjøpt en supermyk pengenser-ting og jakke+bukse til snowboard sesongen da. Det er ikke så lenge til nå! Åpner vel en gang i desember, så det er faktisk bare litt over en måned til. Tiden går sykt fort! Det var nettopp sommer jo :(

  Skal prøve å ta noen bilder av innkjøpet i morgen og overføre fra kameraet over til macen, og såå videre over til mobilen. Kompliserte saker. Jaja, kos dere masse videre i helgen!

 • Trøndelag dag 1  Da har vi ankommet Trøndelag fylke. Vi fløy inn i en liten stormsky litt før landing, så jeg er glad jeg ikke har flyskrekk. Synes så synd på de som har det, for de får ikke noe kos ut av turen. Jeg synes bare det er gøy med litt turbulens jeg. Det kjipe var at jeg satt og prøvde å gjespe gjennom hele turen, også klarte jeg det ikke. Skjedd med deg noen gang? Utrolig irriterende. Men da jeg tok av headsettet, fikk jeg endelig pustet inn den oksygenen jeg trengte. Synes det er så moro at gjesping smitter. Prøvde å se rundt meg om noen av de andre gjespet, og hver gang pappa (som satt ved siden av meg) gjorde det, stirret jeg på han for å prøvde å bli smittet. Men det funket så klart ikke. Når man vil at sånt skal skje, skjer det ikke.

  Akkurat nå sitter jeg i en veldig deilig sofa i en bygning hvor pappa og kollegaen som reiser sammen med oss har et kundemøte. (Er vel egentlig jeg som reiser sammen med dem, men nå tar vi det utifra min synsvinkel.) Så nå fikk jeg blogget litt i mens de sitter og snakker om salg og slikt. Har ikke så veldig mye å skrive om, siden det ikke har skjedd så mye foreløpig. Tok et par bilder på flyplassen som jeg kan legge ut isenere, så det ikke blir såå kjedelig.

  Det var visst ikke tanta mi vi skulle hjelpe å flytte, for hun har allerede gjort det. Vi er her fordi farmor skal flytte. Ble litt mye informasjon på en gang da pappa fortalte meg om det. Og jeg har ikke akkurat den beste hukommelsen når det kommer til sånne ting. Pappa og kollegaen har to kundemøter i dag. Planen var egentlig å dra rett til byen fra flyplassen, for at de skulle dra på møtene og jeg kunne være igjen i byen. Men så fant vi ut at det var litt for tidlig, siden butikkene ikke hadde åpnet enda. Etterpå skal vi følge den planen, når de skal i det andre møtet.

  Jeg glemte headsettet mitt i kirka, så jeg måtte ta med det gamle på turen. Det suger.. Også tror jeg jeg har klart å miste den ene ledningen til det jeg har med nå, så jeg må sitte med ansiktet most oppi skjermen for at ledningen skal være lang nok. Jeg får se om jeg får kjøpt meg noen ørepropper i byen etterpå. I tillegg skal jeg kjøpe nytt batteri til speilreflekskameraet. Har klart å somle bort det i alt rotet på rommet mitt.. Et lite tegn på å rydde kanskje? Neisjda..

 • Hvilepuls  Det endte opp med at vi ikke dro til Trøndelag i dag, så da dro jeg rett til Mortensrud kirke etter skolen. Måtte stresse skikkelig, for jeg sluttet halv fire, og var hjemme halv fem. Jeg trodde jeg skulle være i kirken til klokken fem, siden det er da Vebjørn pleier å dra dit, men da jeg kom frem ble jeg fortalt at jeg egentlig ikke trengte å komme før seks. Men da fikk jeg i hvert fall lapskaus, som var utrolig god! Skjønner ikke at mat som ser såpass most og, unnskyld, ekkelt ut, kan smake så godt!

  Driver og overfører alt på macen til en harddisk, så jeg får ikke lastet opp noen bilder til bloggen i dag. Men jeg skal komme sterkere igjen i morgen! Fant noen veldig fine bilder av kirka på Google (vetdeet..) Kan også få tatt noen bilder selv neste torsdag. Jeg var på lederkurs i stad, så nå er jeg ett skritt nærmere å bli leder der. Presten er utrolig flink til å både forelese, snakke med oss, spille piano, og ja.. Egentlig det meste! Det er ungdomsgudstjeneste i kirka hver torsdag 20:30. Det er et sted hvor man bare kan slappe av, synge, høre om Gud og få hvilepulsen helt ned på 60-80 slag pr. minutt. Det er bare å komme! Super stemning og veldig hyggelige folk.   Fikk opp dette bildet da jeg søkte på Mortensrud kirke. Sorry, Bror, måtte bare ♥

  Da er jeg sannsynligvis i Trøndelag neste gang vi skrives. Og det blir sannsynligvis ikke før på kvelden en gang, i og med at jeg og pappa flyr dit. Med mindre de har nett ombord! Da blir det nok et inlegg postet fra flyturen. Men nå er det fire timer til jeg skal stå opp og dra til flyplassen, så jeg tror jeg skal hoppe i seng. Ha det fint så lenge! ♥

 • Mattetorsdag  Akkurat nå sitter jeg i gangen på skolen, fordi jeg kom tre kvarter for tidlig. Gjorde det med vilje da, fordi jeg skulle få laderen av Maria på bussen, og hun begynte til vanlig tid. Jeg kan ikke få den senere, for jeg drar kanskje til Trøndelag rett etter skolen i dag. Gleder meg veldig mye, for det er utrolig lenge siden jeg har vært der! Jeg og pappa skal hjelpe tanta mi med å flytte, og jeg skal øvekjøre oppover. Det tar rundt åtte timer å kjøre dit, så innen vi er framme, er jeg proff! Neida, men det blir gøy, for jeg synes det er moro å kjøre, og gleder meg til å ta lappen. Det er ikke helt sikkert vi drar i dag, siden pappa egentlig er syk. Så kanskje det blir utsatt til i morgen tidlig. Vi vet ikke helt enda.

  Etterpå skal vi starte med to timer matte. Virkelig, matte på morgenen? Tror de vi kommer til å følge med da? De har hååp! Vi har også engelsk og media (foto og journalistikk), så da får jeg jobbet med oppgaven om skating. Husker ikke om jeg har fortalt dere om det, men i går skulle jeg egentlig bli med Dhani og intervjue folk på Haugenstua skatepark. Men Aiman gadd ikke, så jeg og han dro til Erik i stedet.

   - To timer senere -


  Kom meg gjennom matten, fordi denne jenta satt ved siden av meg! Prøvde å finne et bilde av meg og henne, men jeg overførte alle bildene fra mobilen til macen, og slettet de. Redigerte dette bildet på
  > Picmonkey < som er et utrolig bra program for bilder til bloggen, men også alle andre bilder selvfølgelig. Brukte også et collage-maker program for å få to av det samme bildet. Etterpå skal jeg i kirka på Mortensrud med Andreas og Rebekka. Vebjørn flytter i dag, så det er ikke sikkert han blir med. Men det blir hyggelig uansett, for det er så koselig stemning der! Dette er selvfølgelig hvis vi i kke drar til Trøndelag i dag. Håper vi drar i morgen, for
  jeg vil gjerne i kirka i dag. Skal nemlig ta et lederkurs som jeg kan sette på cv-en, og da får jeg bli leder i kirken. Snakker mer om det senere i dag.

 • Usunt forhold til mat?  Dette skal ikke bli noe "anoreksia-innlegg", for den sykdommen har jeg heldigvis aldri hatt. Men jeg føler for å fortelle dere litt om forholdet mitt til mat. Kanskje dere har det akkurat som jeg, og blir roet ned av at flere har det sånn? Jeg velger også å skrive om dette fordi jeg ikke er en typisk "rosa-blogger", som bare forteller om det overfladiske livet sitt. Sier ikke at det er noe galt i det, elsker jo å lese sånt selv! Men på min blogg får dere lese om både positive og litt mindre positive ting i livet mitt. Har skrevet litt om det før, så hvis jeg repeterer noe er det bare for å få med alt i dette innlegget.

  Jeg har vokst opp med tanken om at man spise frokost. "Frokost er det viktigste måltidet," går alle rundt og sier. Jeg er egentlig enig i dette, fordi det er lurt å få i gang fordøyelsessystemet litt etter at man har kommet seg ut av senga. Men det er ikke så veldig gøy å måtte tvinge seg selv til å spise. Jeg gjorde det i nesten tre år på ungdomsskolen, inntil norsklæreren min i 10. klasse fortalte at det var helt vanlig å ikke spise frokost med en gang man sto opp. Det var visst mange som ikke klarte å stappe i seg noe før skolen, og heller måtte ta med litt mat på skolen og spise der. Jeg ble utrolig lettet da jeg fikk høre det, for jeg måtte alltid stå opp minst en halvtime før jeg egentlig skulle, bare for å rekke å trykke skje etter skje med youghurt ned i halsen på meg selv. Sier ingeting galt om mamma eller pappa altså, de ville bare det beste for meg. De tvang meg ikke til noenting, bare så det er sagt.  Nå har jeg sluttet helt med frokost, rett og slett fordi jeg alltid føler at jeg må spy det opp igjen hvis jeg spiser noe på morgenen. Derfor kjøper jeg heller et eller annet i kantinen på skolen, og spiser når jeg blir sulten. Det som er dumt er at vi ikke alltid rekker å både stå i kø og spise det vi har kjøpt på 10 minutter (fritiden mellom timene). Og det er akkurat litt for lenge mellom 08:30 (når vi starter på skolen), og storefri. Har lenge tenkt på å ta med mat hjemmefra, men jeg får meg aldri til å lage noe spennende dagen før. Må jo ha et eller annet som frister meg for å komme gjennom skoledagen.

  Skal begynne å drikke et glass melk på morgenen da, i og med at jeg får i meg alt for lite kalsium. Merker at neglene begynner å bli svakere, og ikke blir like lange som før. Jeg som alltid har hatt supersterke negler, som nesten aldri brekker. Sånn kan det gå når man slutter å spise/drikke!  Se så lang tommelfinger-neglen min var før (bildet til venstre). Hadde alltid superlange negler på tomlene før, men nå knekker de bare hele tiden!

  I dag spiste jeg faktisk bare en vaffel og drakk en milkshake (sjokolade) og en Battery på skolen. Utrolig dårlig lunsj! Jeg må virkelig skjerpe meg på den fronten! Etter skolen dro jeg hjem til Erik sammen med Aiman, og vi var der i rundt 5 timer. Glemte helt å spise! Begynte å merke at jeg var sulten i halv ti-tiden, så jeg fikk potetgull. Vi så på skrekkfilm, Paranormal Activity 4, så gjett hvem som ikke får sove i natt! Vurderte å legge ut traileren her, men jeg tør ikke en gang å søke på tittelen i frykt for hvilke bilder som kommer opp. Grusomt! Hater demoner og spøkelser og sånt shit, men jeg liker Saw og blodige filmer, for det kan jeg mer tenke at "bare er en film". Selv om det kanskje ikke er noe logikk i det, så stemmer det i mitt hode. Men nå skal jeg slutte å skrive om det, før jeg blir for redd.

  Spiste forresten en Mr. Lee nuddelboks-ting i stad, så det jeg nevnte over her var ikke den eneste matkilden min i dag. Men jeg har drukket alt for lite! Skal ha i meg 1,59 liter vann om dagen. Skjerpings!

 • Regn regn kom til meg?  Nei, hvordan var det..? 

  Egentlig synes jeg det er koselig å ligge og høre på regnet mens man sovner inn. Men det er ikke fullt så koselig å gå ute med paraply når vinden blåser og du holder på å fryse i hjel fordi du blir så våt. Det som er mest irriterende er når vinden tar tak under paraplyen og vrenger hele dritten, og særlig hvis du da ikke får den tilbake igjen, og du føler at folk ser stygt på deg mens du febrilsk prøver å få den over hodet igjen. Og innen du har klart det, har du blitt rød som en tomat i ansiktet, og klissvåt. Noen som kjenner seg igjen?

  Men regn hører høsten til, og jeg setter faktisk pris på høsten. Hvis jeg skulle velge mellom snø og regn, hadde det definitivt blitt snø, men det betyr fortsatt ikke at jeg er klar for vinteren. På mandag hadde vi den første snøen i luften her i Oslo, og da jeg gikk av t-banen på vei til skolen med noen venner, var vi egentlig ganske overlykkelige alle sammen. For det er jo koselig med snø, for vi forbinder det med jul og god stemning. Men synes likevel det kan være høst litt til først! Så vi får ødelagt litt flere paraplyer først.  Vet det er veldig skurrete, men det er egentlig et instagram bilde, som jeg bare blåste opp. Fant ingen andre passende bilder til dette innlegget. 

  Dette skrev jeg egentlig sånn klokken ett på natta, fordi jeg ikke fikk sove. Men det er ikke så mye vits i å poste noe midt på natten, for da er som regel ikke så mange våkne. Eller man burde i hvert fall ikke det. Jeg har egentlig ikke noe å si på akkurat dette, for jeg er alt for dårlig til å legge meg til riktig tid, i forhold til hvor mye søvn jeg egentlig trenger. De fleste sier at ungdom behøver veldig mye søvn, men det vanlige er vel mellom 7 og 8 timer. I det siste har det nesten alltid blitt 6-timers søvn på meg. Det burde jeg virkelig begynne å stramme opp, for søvn hjelper jo både på humør, kviser og hud generelt.

 • Koselige folk  Tirsdager er alltid så lange, for vi slutter halv fire også har vi ikke media hele dagen. Føler at hele dagen egentlig er ganske rotete, og jeg klarer aldri å følge med på om det er media eller norsk vi har. Men uansett, vår klasse har om foto og journalistikk i to uker nå. Og vi har fått en oppgave hvor vi skal intervjue folk fra et ukjent miljø. Så min plan er å bli med Dhani til skateparken, og snakke med noen derifra. Håper de blir med på det, for det hadde vært en veldig artig ting å skrive om.

  Etter skolen ringte Christiane, og lurte på om jeg ville finne på noe med henne, Aiman og Erik. Jeg møtte Christiane og Aiman på Joker ved meg for å kjøpe ting til middagen, og så dro vi til Erik (som bor sånn 7 minutter unna meg). Jeg lagde pølser og pasta til dem mens vi så på tv. Han har en utrolig søt hund som heter Tarzan! Får såå lyst på hund eller dyr generelt når jeg besøker folk med kjæledyr. Men jeg er allergisk, så jeg kan egentlig ikke ha noe pelsdyr i det hele tatt. Trist liv jeg lever! Fikk dessverre ikke tatt noen bilder av hunden, glemte det helt! Men neste gang jeg er der skal jeg gjøre det, og vise dere hvor nusselig den er! Etter middag spilte vi Call of Duty (Zombies) og GTA 4 (han hadde lånt bort 5ern. Tulling!) Men det var gøy det også. Forbausende at alle vi fire fikk plass i enkeltsengen hans, men det funket greit. Alt i alt har jeg hatt en veldig koselig dag ♥

  Snap, - og instabilder! Søte folk ♥ Følg dem på instagram: // Aiman // Erik //

  Lovte dere en "sum-up", så da blir det tilfeldige bilder fra instagram-profilen min:

  Link til min instagram finner du her <

  Nå hopper jeg i dusjen, og så rett i senga! Gleder meg allerede, er så utrolig sliten. Får forresten ikke lov å trene på to uker. Forteller mer senere!

 • Martina Boots

  Jeg er så glad i disse skoene, for de ser fine ut samtidig som de faktisk er greie å gå med! Pluss at de har fòr inni! De er kjøpt på Bianco // HER //

  Akkurat nå kan du gå inn på siden deres og svare på noen spørsmål i en gratis spørreundersøkelse, så er du med i trekningen av et gavekort på rundt 600kr (en person blir trukket ut hver , hvis jeg ikke husker helt feil. Gå og sjekk det ut HER <

 • Er svart og hvit en farge?  Skev dette innlegget akkurat 00:00, så jeg vet ikke helt om det er mandag eller tirsdag. Læreren min sa at det er neste dag etter 23:59, og det  skiftet jo også på macen akkurat nå. Men jeg er fortsatt usikker. Når er grensa mellom to dager? Hvis man begynner å tenke på sånne ting, kan man sitte hele dagen og diskutere. Er svart og hvit en farge, er en kopp halvtom eller halvfulv? Det finnes uttallige artikler og forum om dette.


  I går (altså mandag) våknet jeg hos Maria halv sju. Hun tar nemlig en buss tidligere enn det jeg gjør + at hun beregner litt bedre tid enn meg fordi  hun også spiser frokost. Det var faktisk veldig deilig å spise på morgenen, selv om jeg måtte presse i meg et knekkebrød. Merket senere på dagen at det hjalp, men kommer fortsatt ikke til å gjøre det hos meg selv. Det har blitt en vane å spise frokost på skolen, og i tillegg hater jeg å skyve mat ned i halsen på meg selv bare for å ha "en sunn start på dagen". Jeg er egentlig enig i denne teorien, men det funker ikke på meg. Og da må man rett og slett bare respektere sin egen kropp. Men jeg skal begynne å drikke et glass melk etter at jeg har stått opp da. For jeg får i meg for lite kalsium! Har merket at jeg har fått dårligere negler. De knekker opp og brekke fortere. Så hvis dere ikke allerede visste det; drikk melk, så får du fine negler.  

  Etter skolen ble jeg med Dhani hjem og spilte Skate. Det var utrolig gøy! Etter en stund kom Christiane, også gikk vi og kjøpte pizza på et sted 5 minutter unna. Det ble bare 63 kroner på hver, og pizzaen var supergod ♥ Har bilder av det på mobilen, men orker ikke begynne å overføre det nå, siden klokka snart er halv ett. Men jeg kan få lagt ut alle bildene jeg har tatt de siste dagene i morgen. Så kan dere få en sånn "sum up" med både bilder fra instagram og tilfeldige solnedganger.
   

  Tar med noen bilder fra Danmark sånn innimellom, hvis jeg ikke har noen bilder å legge til teksten jeg har:
  Vind er noe dritt..  Var dette et greit innelgg? Eller er det noe annet dere heller vil lese om? Hadde vært veldig fint med svar fra dere som leser ♥

 • Vixen Blogawards  Nå er årets Vixen konkurranse i gang igjen. I fjor vant min favorittblogger, Stina, "årets skjønnhetsblogg". Det hadde vært utrolig gøy hvis dere som leser hadde giddet å nominere meg til "årets nykommer" eller noe annet dere mener passer til min blogg. Dette kan dere gjøre ved å trykke > HER <

  Skriv inn "Maria Aune" i bloggnavn, "http://lifenlove.blogg.no" i bloggadresse, velg det du syntes er best med min blogg og skriv inn e-post adressen din, så er du i tillegg med i konkurransen om å vinne et kamera (Canon Legri Mini) til en verdi av 2790kr! > HER <   Det ser ut som om den er ganske praktisk å bruke, og veldig enkel å putte i lomma. Perfekt for en blogger som vil ta bilde av alt de ser rundt seg! ♥

 • My dream came true  Jeg har alltid ønsket meg en regnbuefarget shorts, og da jeg fant en på salgsbloggen til > Stina <, ble jeg overlykkelig, og særlig når den kostet så lite! Så jeg sendte mail til henne med en gang og spurte om jeg kunne kjøpe den. Fikk den i posten for noen dager siden, sammen med en kjempesøt rosa genser og et deksel til mobilen som ser ut som en trekloss. Jeg kan vise dere i morgen en gang.  Stinas Jeffreys. Trykk på bildet for å komme til salgsbloggen hennes! Hun selger veldig mange fine ting i xs, s og m. Så det er verdt å sjekke den ut!

  Elsker Jeffrey Campbell, men har aldri hatt noen selv! Så det er et av juleønskene mine i år. Tenkte å lage et innlegg med mine ønsker senere i uka.

  Håper alle får en super dag videre! ♥

 • Salg på Nelly  Elsker salg, og spesielt på > Nelly < Ønsker meg så og si halvparten av alle klærne de har der! Elsker stilen ♥ Hvis du lager
  bruker på siden deres, får du en kode på mail som du kan logge deg inn med. Da får du tilgang til alle klærne som er på salg
  før alle andre! Utrolig praktisk, sant? Bare for å gjøre det litt enklere for dere, er dette koden dere trenger for å logge inn: 

  VIPSALE  Det er helt sykt mange fine ting som er på salg nå. Blant annet bikinier for bare 59kr for hele bikinien. Klikk på bildet!

  Her er det jeg har i shoppingbagen foreløpig:  HER <

   

  > HER <  > HER <

 • Sen oppdatering  Har ikke fått blogget noe fordi det har skjedd så mye de to siste dagene. Vi var hos Are i stad og jeg lagde frokost til nesten alle som var der. Jeg og Maria gravde i fryseren hans for å finne et eller annet, og vi endte opp med scampi og stekte grønnsaker.  Haha, glad i dere alle sammen!!


  Nå er jeg hos Maria, og vi skal ha kosekveld her med How I Met Your Mother og te. Skal nemlig sove her til i morgen. Skal prøve å legge ut bilder i morgen etter skolen.

  Slenger med et bilde fra onsdagen. • Kinokveld  I går var jeg på kino og så Runner, Runner på Klingenberg. Vi var en helg gjeng med folk; meg, Vebjørn, Josefine, Christina, Emma, Silje, Aiman, Erik, Ask og to av deres venner. Det var veldig koselig! Bortsett fra at de 6 sistnevnte satte seg mange rader under oss. Tullinger..

  Litt ut i filmen fant jeg ut at jeg hadde sett den før. Men Justin Timberlake hadde hovedrollen, så det gikk fint.

  Akkurat nå er jeg hos Vebjørn, og gjett hva vi gjør.. GTA. Synes det er gøy altså, men når han spiller i mange timer så kan det bli litt mye.

  Etterpå skal jeg være med Maria. Vet ikke helt hva vi skal gjøre enda, men vi finner det ut. 

  Håper alle har hatt en fin helg hittil! Kos dere masse videre :)

 • Fredag igjeen!  Denne uken har gått utrolig fort! Det føles som regel aldri sånn ut i det hele tatt. Onsdager er alltid dritten i midten, men denne uka er det som om det var helg i går, siden jeg var på fest. Men nå er det altså fredag igjen, og det er bare en og en halvtime igjen til vi slutter. Jeg gleder meg veldig til å slappe av fra all lyd-innspillingen og redigeringen. Det er noe av det morsomste jeg vet om, men det er også slitsomt, for jeg vil alltid gjøre mitt beste! Noe jeg ikke alltid greier, som at jeg dessverre ikke fikk trent i går, siden Salome ikke kunne. Vet det egentlig ikke burde være en unnskyldning. Men jeg orket virkelig ingenting etter festen, så jeg tror det var lurt å bare slappe av. Jeg la meg rundt 12, så jeg fikk 7 timers søvn natt. Veldig deilig! Jeg forsov meg litt på morgenen, men jeg stresset heldigvis ikke i dag. Tok med sminken på skolen da, for rakk ikke begynne med det.

  Akkurat nå sitter jeg alene i klasserommet, for de andre gikk ut og tok friminutt. Følte for å være alene og bare sitte og skrive litt. Etterpå skal vi skrive refleksjon om prosjektet og denne perioden. Jeg liker å skrive, så det kommer til å gå fort og greit, og så kan vi gå. Senere skal jeg være med Vebjørn, og vi skal enten bare slappe av eller dra på fest med Christiane. Får se hva jeg orker.

  Senere i dag skal jeg ta bilde av sminken min, som jeg sa jeg skulle, så kan jeg gi noen anbefalinger. Har aldri brukt så veldig mye sminke egentlig, så det er derfor jeg ikke vanligvis blogger om det. Men jeg kan gi dere tips om andre ting da. Som å kjøpe Olden vann med pære eller eple smak. Utrolig godt! Kom på det fordi jeg kjøpte det for en stund siden, og bruker den som vannflaske. Da sitter nemlig smaken igjen lang tid etterpå. Også er jo alltid Eos en leppepomade å anbefale selvfølgelig. Har den i rød og grønn, og er avhengig av dem! Jeg kan sikkert lage et innlegg hvor jeg viser dere hva jeg alltid må ha med meg, og hva som er i vesken min eller noe liknende.

  Hva vil du lese om? Eller kanskje heller se? Skal prøve å legge ut flere bilder, og ikke skrive så mye. Når jeg først begynner fortsetter jeg leenge.

  Har tenkt til å ha en spørsmålsrunde, så jeg kan få svart på ting dere lurer på :) Lager et innlegg senere, hvor dere kan legge igjen spørsmål!  Veet, bildene er fra Google, men jeg har ikke egne bilder av akkurat dette.

 • Dagen i dag  Etter at guttene hadde dratt, dro jeg til Josefine og fortalte om festen. Jeg viste henne bilder og videoer jeg hadde fra kvelden, og vi satt og lo sammen. Hun er en utrolig god venninne som jeg har kjent siden barnehagen eller noe. Vi kan snakke om alt, og det er veldig deilig! Var hos henne en liten stund, til Aiman og Erik sendte melding og lurte på om jeg ville bli med ut igjen. Så vi tok bussen til byen og møtte en venninne av Aiman der, Silje. Så gikk vi bare litt i Karl Johan og jeg spiste McFlurry på McDonalds. Veet, det er ikke lørdag, men som sagt; jeg gidder ikke slutte helt, for da sprekker jeg bare. Lov å kose seg en gang i blandt!

  Jeg dro til Mortensrud fra byen, som er en 20 minutters lang tur med t-banen, og møtte Vebjørn i Mortensrud kirke. Det er nemlig ungdomsgudstjeneste der hver torsdag, og det er veldig koselig stemning. Har blitt kjent med et par av vennene hans. Jeg meldte meg på et lederkurs, så jeg skal kanskje bli leder der sammen med Vebjørn. Og da skal vi i så fall til Slora 15. - 17. oktober. Høres kjempekoselig ut!

  Legger forresten ut bildene av antrekket jeg hadde på på revyfesten i morgen. Nå skal jeg legge meg. Blir deilig å krype under dyna nå ♥

  Slenger med noen bilder av meg og mamma fra Danmark i fjor. Må bare si at hun har tatt alt det som har skjedd rundt festen utrolig bra! • Gutta har dratt  Det endte med at både Aiman, Erik og Ask sov hos meg. Det var veldig koselig selv om alle var veldig slitne etter festen. Aiman og Ask la seg på hemsen og sovna, mens jeg og Erik lagde pølser. Jeg var så trøtt i går at jeg så vidt klarte å holde øynene åpne. Så det var superdeilig å legge seg i stad. Har ikke fått sovet så veldig lenge, så jeg kjenner fortsatt at jeg kunne trengt litt mer søvn. Menmen, sånn er det når man velger å være oppe såpass lenge. Så jeg har jo egentlig bare meg selv å skylde på! Jeg våknet rundt 11, lagde meg te og blogget om gårsdagen. Rolig morgen ♥

  Ask våknet litt senere, men la seg på sofaen og sovnet igjen. Da de andre våknet, lånte Erik gitaren mens jeg lagde frokost, omelett med skinke.
  Det er seriøst noe av det beste jeg vet å spise på morgenen. Nam! ♥

  Akkurat nå hører jeg på forskjellige russesanger, og har forelsket meg i disse to:

  Gleder meg til å bli russ. Vet ikke helt om jeg skal bli det neste år da. Skal kanskje bli lærling i to år, og så få studiekompetanse etter det. Så får jeg både fagbrev og tilgang på høyskole/universitet. Har hatt litt delte meninger om det, men jeg tror faktisk jeg lander på å gå ut i lære. Det høres veldig gøy ut, og nå som jeg har blitt så glad i lyd, kanskje jeg faktisk vil jobbe med det når jeg blir "stor". Det virker interessant hvertfall!

 • Fest på en onsdag?  Ikke så veldig god idè, egentlig.. Men alle revyfester er på en ukedag, så sånn måtte det bli. Jeg dro hjemmefra rundt ti i går (det var da festen startet), og reiste til byen. Først gikk jeg av på Stortinget fordi stedet lå ca åtte minutter unna T-banen. Så ringer jeg Mathilde og Christiane, som er på festen fra før, og de sier at jeg må gå av på Nationaltheatret. Derfor tar jeg banen en stasjon til, og der møter jeg heldigvis Erik og Ask. De var sammen med en haug andre gutter, men alle de andre gikk fra oss. Så vi endte opp med å loke rundt i byen en stund og prøve å finne ut hvor det var. Det var koselig det altså, men vi ville jo komme fram før festen var over (kl. 2). Vi møtte til slutt en veldig hyggelig svenske, som viste oss veien, Marcus / Markus. Hadde det ikke vært for han, hadde vi nok aldri funnet Klubb Skansen!

  Men endelig fant vi altså fram, og møtte Christiane og Mathilde ♥ Inne traff vi også Aiman og Daniel. Det var skikkelig bra stemning der, så det var egentlig veldig synd at vi kom så sent. Vi var ikke på klubben før rundt tolv, og i ett-tiden dro vi hjemover. Så vi var der i litt over en time før vi måtte dra. Det var litt skuffende, men det var hyggelig så lenge det varte.  Dette er lokalet vi var i. DJ-en var super, folka der var hyggelige, røykmaskinen var non-stop og det var topp stemning! ♥ ♥ ♥

  Det var kostymefest, men nesten ingen hadde kledd seg ut :( Jeg var katt da, med hale og ører og greier. Skal vise dere etterpå!

  Alt i alt; en utrolig koselig kveld med veldig fine folk! Kommer aldri til å glemme denne kvelden, for å si det sånn. Haha!  Flere som var på fest i går?

  Pleier du å feste på hverdager?

 • Revyfest + bilder fra Tusenfryd  Jeg kom ikke med i revyen i år. Det er utrolig mange flinke sangere i første klasse, så de fortjener egentlig plassene! Ble selvfølgelig skuffet, men man kan ikke alltid bli med på alt man har lyst til. Jeg skal fortsatt være med på kos-gruppa og lage mat da. Og Rebekka er også med, så det blir koselig uansett!

  Senere i dag skal jeg på revyfesten til Bjørholt. Var der i fjor også med Frida, så det blir sikkert koselig. Denne gangen skal jeg med Aiman, Erik, Ask og sånn. Også møter vi Christiane der ♥ Treffer nok ganske mange andre jeg kjenner også, for det er en del som skal dit. Skal vise dere antrekket senere i kveld. Skal dra rett hjem og begynne å planlegge for å ikke få dårlig tid. For jeg stresser alltid med hva jeg skal ha på, og sminken og håret. Du vet, jeg er jente.

  I dag sto jeg utrolig nok opp halv sju! Jeg måtte nemlig dusje, og jeg hater å dusje på morgenen. Bruker alt for lang tid, så jeg rekker det aldri! Men jeg klarte å være ferdig i dusjen til sju, også måtte jeg finne ut hva jeg skulle ha på meg, sminke meg og børste håret. Så jeg endte likevel opp med å løpe ut døra, og komme akkurat tidsnok til bussen. Typisk meg! Skjønner ikke hvorfor jeg gjør det mot meg selv når jeg vet jeg ikke liker å stresse. Jeg må virkelig prøve å faktisk stå opp litt før sju hver dag for å få tid til alt! Det er mitt nye mål!

  Dette er et forhåndsskrevet innlegg, så når du leser dette er jeg antageligvis på vei til festen med Aiman og dem.

  Dette er fra Tusenfryd. Kom på at jeg aldri la ut de bildene. Så nå får dere endelig sett hvor gøy vi hadde det der. Kameraet gikk dessverre tom for batteri etter Spin Spider, så jeg fikk ikke tatt så mange bilder med det. Men heldigivs har vi mobiler! Så vi fikk fortsatt filmet at han ble klissvåt ved Super Splash. Kommer aldri til å glemme den dagen! Creds til Aiman ♥


  Typen min, Vebjørn, er ikke så glad i å bli tatt bilde av, men jeg fikk overtalt han til dette ♥ 

  Vebjørn er han til venstre for Aiman. Kristin er hun til høyre, og hun er supersøt! Selv om man ikke ser henne så godt da.

 • Snart vinter  Ja, altså.. Jeg har jo innsett at det er høst nå, og er endelig fornøyd med det. Men så begynner det å nærme seg vinter allerede! Synes alltid høsten er for kort, og vinteren er aaalt for lang! Egentlig liker jeg vinteren også, for da er det jul og bursdagen min og snø. Men det er da virkelig ikke tiden for det ennå!  Jeg sitter ved siden av Marius i klassen, og han er utrolig flink til å designe. Så han skal lage header til meg ♥ Can't wait!

  Dette er inspirasjonen. Han skal lage noe liknende som dette. Et tre som viser at høst snart blir til vinter.  Flere som gruer seg til vinteren?

  Eller liker du snø, og kan ikke vente med å ta på skiene?

 • Regelmessig trening  Nå kan jeg endelig si at jeg trener regelmessig. Unntatt i ferier, for da er jeg som regel i utlandet. Men skal prøve å bare ta meg en joggetur et par ganger i juleferien, for å ikke stoppe opp helt. Jeg går på spinningtimer med Salome på torsdager. Også skal jeg prøve å få til en treningsdag på tirsdag, hvor jeg enten løper på tredemølle eller sykler på treningsstudioet på Holmlia,  > Actic < Det er ikke så veldig mye å skryte av egentlig, men de har det jeg trenger. Siden jeg fokuserer mest på spinning, trener jeg nesten bare ben (mest legger) og kondisjon. Så jeg skal også begynne med styrke for armer og mage i tillegg.

  Det er så deilig at jeg faktisk har klart treningsplanen min hittil! Har egentlig aldri vært noe glad i verken gymmen på skolen eller å trene hjemme. Men nå har jeg fått litt mer inspirasjon, og alle vennene mine trener nå, så jeg føler meg så slapp hvis jeg bare sitter hjemme. Men jeg gjør det virkelig ikke bare for å være like bra som vennene mine altså. Gjør det selvfølgelig aller mest for meg selv! For følelsen etter en skikkelig treningsøkt kan man leve resten av uka på. Vi hadde gym på mandag, og jeg er så utrolig støl! Jeg liker faktisk å være støl, for da føler jeg at jeg virkelig har gjort mitt beste. Jeg har ganske god spenst, så synes det er veldig gøy når vi har øvelser som går ut på nettopp dette.

  Skal også prøve å spise litt sunnere. Men jeg skal ikke være alt for streng med meg selv, for da gir jeg bare opp etter et par uker. Prøvde det for en stund siden, altså å bare spise sunt og holde meg unna alt snop. Men jeg sprakk, for jeg klarer meg rett og slett ikke uten sukker! Lørdager skal bli godtedagen, også skal jeg prøve å unngå det resten av uka. Brus drikker jeg ikke så mye av uansett, så det får jeg til å slutte helt med. Vann skal jo være det beste å drikke, så jeg skal prøve å erstatte all drikke med vann. Man skal tydeligvis gange kroppsvekten sin med 0,03 for å finne ut hvor mye vann man trenger > kilde < Jeg fant ut at jeg trenger 1,59 liter vann daglig. Det kan jeg klare. Elsker vann med isbiter, men fant > denne < artikkelen hvor det sto at man helst ikke burde drikke iskaldt vann. Eller altså, det sto jo ikke det, men kroppen din absorberer vannet fortere hvis det er varmt. Men det smaker så mye bedre når det er kaldt! Så tror ikke jeg skal prøve ut "varmvannsteorien".

 • Knit knit knit  ♥ Elsker denne trenden! ♥ Er blitt helt besatt av slike gensere ♥ Her får du et lite utvalg av det jeg ønsker meg fra Nelly ♥

  Vinrød HER  /  Hvit HER

  Svart HER  /  Hvit HER

  Svart HER  /  Sandfarget HER

 • Header og profilbilde  Endelig har jeg fått laget meg en header jeg faktisk er sånn ca fornøyd med, og som matcher profilbildet. Synes det er så nydelig farger ♥ ♥ ♥
  Disse bildene er tatt i Fraugde med tremenningen min, Amalie. Jeg kan legge ut flere bilder fra Danmarksturen i morgen. Endelig har jeg fått overført alle bildene fra kameraet til macen. Det tar alltid så lang tid! Men det er verdt det til slutt! Ble fornøyd, enda så pirkete jeg er på sånt!


 • Sommerlig antrekk på en høstdag

  Topp: H&M - Divided

  Skjørt: H&M

  Blå cardigan: BikBok (har den i small for å få den bittelitt for stor)

  Armbånd: BikBok (kjøpte det for over ett år siden)


  Elsker at cardigans er så populært nå, og at det finnes i alle butikker, for det er et av de mest behagelige plaggene jeg vet om. Også passer det til alt!

  Blomster aner jeg ikke om fortsatt er in, men blomstrete klær er fint. Man kan alltid gå med blomster og blonder og sånn. Slår aldri feil! (Nesten)

 • Jobba, jobba  Vi driver og jobber med novelleanalyse i norsken. Vi har en veldig søt og snill lærer. Hun satte på Jobba, jobba fra Fragglarna.

  Husker jeg så på det hele tiden før, da jeg var liten! De er så skjønne! Elsker dem fortsatt ♥

  Og denne så jeg på hele tiden før! Fra Muppet Show!

  Flere som så på Fragglene eller Muppet Show da de var yngre?

  Hva så du på TV da du var barn?

 • Hvilken dag er det i dag?  Jeg tenker at det er mandag i dag, for det var like ille å stå opp i dag som i går. Egentlig føles det ut som om hver ukedag er en mandag, bortsett fra fredag, for da er det snart helg igjen. Jeg er faktisk ganske glad i å være på skolen, for da treffer jeg vennene mine. Men altså, ingenting slår helgen!

  Jeg våknet for ca 2 timer siden, 07:11. Egentlig ringte klokka 06:50, men jeg sovnet igjen. Hater når det skjer, for da mister jeg helt kontrollen over morgenen. Rekker ikke sminke meg, ordne håret, pakke bagen eller noe. Måtte bare slenge på meg klær, pusse tenner og sånn, også løpe ut døra. Det er så fælt å stresse, særlig på morgenen, for da må jeg egentlig alltid ha god tid for å rekke å gjøre alt! Så jeg tok altså med meg all sminken, for å sminke meg på skolen. Aner ikke hvor mange ganger jeg har gjort det!

  Har tenkt til å ta bilder av all sminken min senere i dag, men det blir nok sånn i 9 tiden regner jeg med. For etterpå i dag skal jeg på kino med en venn fra ungdomsskolen. Vi skal se Blue Jasmin, som egentlig ser ut som en film for mamma, men det blir sikkert koselig!

 • Endelig: Dagens Outfit

  Topp: > BikBok <

  Skjørt: > H&M <

  Genser: Mammas

  Legger ut bilde av smykkene, sminken og neglene i morgen.


  Fokus er no dritt! Og grønn-skjær på bildene også vettøh. Jeg har bare lært om foto i sånn 2 år nå da.. Dette kan jeg! Har egentlig noen litt finere bilder, men de tillater tydeligvis ikke macen meg å snu, så da ble det disse da. I tillegg så gidder jeg ikke være sånn rosa-blogger som skal se perfekt ut på alle bildene, og at alt skal være perfekt croppet og redigert. Er bare meg selv, og har denne bloggen for morro skyld!


  Håper alle har hatt en strålende dag ute i sola! ♥ ♥ ♥

 • Stikkord:

  Utrolig praktisk og søt app  Jeg fant denne fine appen for en stund siden, og tenkte å dele den med dere. Den heter CocoPPa og er gratis! Finnes både for iPhone og Android. 

  Man kan endre alle ikonene og gjøre hele mobilen din mye mer personlig enn bare å skifte bakgrunnsbilde. Veldig søtt, og veldig enkelt å bruke.  Bildet er tatt fra Stina: > http://stina.blogg.no/ <

  Jeg har valgt et Galaxy-tema, og er utrolig fornøyd. Kan legge ut bilde senere. For jeg har faktisk tenkt til å poste outiftbilder senere i dag.

  Skal bare finne kameraet, så skal jeg knipse noen bilder til dere. Men akkurat nå ser jeg på Friends, så det blir etter det. Elsker Friends!  Utrolig at det har gått så lenge, og at det fortsatt er populært!

   

 • Hardstyle  Har forelsket meg i Headhunterz. Er nemlig blitt veldig glad i hardstyle musikk i tillegg til dubstep, så det blir nok en del innlegg om det fremover.

  Hvilken sjanger innen musikk hører du mest på?

 • Når er det greit med sivil ulydighet?  Akkurat nå har vi samfunnsfag og har fått denne problemstillingen. Jeg og Dhani samarbeider om å lage en presentasjon om dette, som vi skal fremføre en gang neste uke tror jeg. Tenkte å dele meningene våre med dere, så kan dere få litt innblikk i hva jeg tenker i forhold til sivil ulydighet. Vi har tatt en del fra nettet også da, for å få vårt syn på saken enda bedre frem med eksempler i tillegg.

   

  Sivil ulydighet

  Hvis regjeringen eller lederen i landet utfører noe som bryter med menneskerettighetene, må sivil ulydighet være greit! 


  For at en handling eller aksjon skal være sivil ulydighet, er det noen krav:

  - Det skal være en ulovlig handling. Mange gode aksjoner er lovlige, men da er de ikke sivil ulydighet. Det er også innenfor kriteriene om det er et normbrudd (lovbrudd)

  - Handlingen må være åpen. Det skal ikke være hemmelig hvem som gjør det, og hvorfor de gjør det. Noe slikt ville da også vært rimelig meningsløst. Poenget med sivil ulydighet er å skape debatt og få opp en sak, og da må man være synlige.

  - Graden av åpenhet kan selvfølgelig variere, og dette er blant diskusjonsspørsmålene blant de som bruker sivil ulydighet.Handlingen skal være ikkevoldelig. I tillegg til den moralske siden, fokuserer ikkevold mer på sak og mindre på virkemiddel enn det vold gjør.

  - Deltakerne skal ha en moralsk overbevisning om at de handler riktig. Alle som er med må ha tatt vurderingen selv, og tro på det de gjør. Dette betyr ikke at alle må ha lest tykke bøker på et utenlandsk språk om emnet, men at de skal ha tenkt gjennom hva de gjør.

   

  Tilfeller hvor sivil ulydighet er greit:

  - Når Hitler er lederen i landet. Under andre verdenskrig nektet norske lærere å undervise i nazi-propaganda. Dette gjorde det vanskelig å nazifisere landet. Selv om det var nazistene som hadde makten i landet, bestemte lærerne over hva de ville fortelle elevene, og tok dermed makt over egen situasjon.

  - Hvis staten eller lederne skjuler noe for borgerne, som drap og andre handlinger som overtreder landets lover.


  Prinsipielle og moralske dilemmaer

  - Noen ganger får aksjonister spørsmålet om ikke sivil ulydighet er en trussel mot demokratiet. Det kan noen ganger virke litt latterlig der femten aksjonister blokkerer en vei og blir båret bort av 30 politifolk. Men det å bryte loven som politisk virkemiddel er ganske sterkt.

  - En ting er rent bråk og faenskap for  selve faenskapets skyld. Det har vi da nok av, for all del.  Men det er viktig å kunne skille mellom det og sivil ulydighet; ikke minst er det viktig å forstå at sivil ulydighet ikke er en betegnelse på bråk og faenskap selv om det finnes tilfeller der de to møtes. For sivil ulydighet handler ofte om rettigheter; det blir et spørsmål om loven alltid bærer den moralske overlegenheten. Gjør den det burde det ikke være nødvendig med sivil ulydighet, men verdenshistorien bærer flere eksempler på at dette ikke alltid er tilfellet, for ikke å snakke om at moral i seg selv er subjektivt.

  - Ta for eksempel Emmeline Pankhurst (en av grunnleggerne til Storbritannias kvinnebevegelse, men det går jeg ut fra du vet hvis ikke du har levd under en stein de siste årene) og Rosa Parks (som vi har lært om tidligere). Eller Ghandi; for noen ganger er det spørsmål om hva som burde være ulovlig; sivil ulydighet kan, og har historisk, endret lover som ikke lenger tjener sin hensikt, som ivaretar verdier som trenger å utfordres. Målet til disse tre var ikke faenskap og bråk. Mohanda K. Gandhi er nok den personen som har betydd mest for ikkevoldelig, folkelig motstandskamp. Han drev ikkevoldskamp i India i 1930-årene. Gandhi snakket om ikkevold i tanke, ord og gjerning. For ham var sivil ulydighet ingen lettvint snarvei til å få endret verden. Som andre politiske metoder krever sivil ulydighet tålmodighet og omtanke, og både målet og handlingen måtte ha en grunnleggende moralsk forankring, mente Gandhi.

   

  Martin Luther King Jr.:

  - "We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal, that they are endowed by their Creator with certainunalienable Rights, that among these are Life, Liberty and the pursuit of Happiness."

  - "Vi holder disse sannheter for å være ganske innlysende, at alle mennesker er skapt like, at de er utstyrt med rettigheter av sin Skaper, hvor blant disse er liv, frihet og jakten på lykke."


  - For å sikre disse rettighetene, lager vi vår egen regjering. Når et styre blir så destruktivt, og krenker de grunnleggende menneskerettighetene, er det folkets rett å avskaffe de som styrer.

  - Alt i alt er vi for sivil ulydighet, men vi vil begrense det. Folk burde ikke få lov til å tenne på kirker, knuse ting og ødelegge samfunnet. Men lenke seg fast til bygninger og sånne ting synes vi burde være lovlig. Det er greit så lenge demonstrantene ikke ødelegger noe i forhold til hva som er lovlig i landet. Med unntak av ekstreme situasjoner som gassing av deler av befolkningen, krig og andre terroristiske aksjoner mot samfunnet.

   

  Nicklas Cage: 

  "But when a long train of abuses and usurpations, pursuing invariably the same Object evinces a design to reduce them under absolute Despotism, it is their right, it is their duty, to throw off such Government, and to provide new Guards for their future security."

 • Hva skal jeg skrive om?  Hadde vært veldig fint med noen tips om hva dere vil at jeg skal blogge om. Hittil har jeg rett og slett bare skrevet om hva jeg har gjort, og hva jeg skal gjøre. Kanskje ikke så veldig interessant for dere. Blir mer som en dagbok jeg kan se på senere, når jeg blir gammel. Haha.

  Men jeg vil gjerne at dere skal komme med forslag til hva jeg kan skrive om? Er det antrekk og sånt som rosabloggerene skriver om, dere vil at jeg skal gjøre? Videogreier? Innlegg om sminke og hår? Eller er det greit det jeg gjør nå?

  Hjelp meg!! :)

 • Helgen  På fredag var jeg hos Vebjørn med noen av vennene hans. Det var koselig ♥ Fikk dessverre ikke tatt noen bilder, for jeg hadde ikke med kamera, og jeg har funnet ut at mobilbilder skal jeg virkelig begynne å kutte ned på. Andreas (bestevennen til Vebjørn) og kjæresten hans, Rebekka, var også der i forigårs. Har blitt utrolig glad i dem, alle tre ♥ Skal tvinge dem til å være med på et bilde, så jeg kan få vist dere dem. Etter "festen" dro jeg og Vebjørn til hotellet og la oss nesten med en gang. Var supertrøtt!

   

  På lørdag våknet vi sånn halv ti for å spise frokost. Det er helt fantastisk mat der, standard hotellfrokost. Vebjørn får sånn mat hver dag nå. Heldiggrisen! Etter frokost dro vi og shoppet mer klær til han. Det er gøy å shoppe med gutter altså, særlig når jeg fikk overbevist ham om å kjøpe både en t-skjorte og en genser i yndligsfargen min ♥


  T-skjorta er den på bildet, men jeg tror ikke genseren er helt den samme. Kjøpt på > Jack and Jones <

  Halv åtte var jeg og mamma i Oslo Spektrum og så på Michael McIntyre (stand-up komiker). Det var utrolig gøy. Kan fortelle mer om det senere. Etter det møtte jeg Marlena, Maria og Joel på Majorstuen og dro på fest på Ullevål (hvor både Vebjørn og Andreas også var) + en del andre jeg kjenner. Marlena, Maria og Joel dro nesten med en gang, for det var ganske intern fest egentlig (noe jeg ikke visste fra før av), så det var litt kjipt for dem. Men jeg hadde det veldig koselig hvertfall. Dro "hjem" til Vebjørn etter det, og han sovnet nesten med en gang vi var innenfor døra.

  I dag skal jeg, Andreas, Rebekka, Ingrid, Katrine, (kanskje Marlena) og Vebjørn ut og bowle for å feire bursdagen hans (som var forrige mandag). Det blir koselig ♥ Tar med kameraet, så da blir det bilder senere i dag / i morra!

 • TGIF!  Endelig fredag. Gleder meg utrolig mye til helg nå. Heldigvis har vi bare media hele dagen, så vi skal jobbe med et manus om et gangstermiljø.

  Blir spennende å se hvordan det går. Sjangeren er Film Noir, altså mørk og dyster. 

  Eksempler på typiske Film Noir scener.

  Hadde litt om det i fjor, da jeg spesialiserte meg innenfor film. Men lyd er mye gøyere, så jeg er glad jeg valgte det.

  Men jeg skal ikke kjede dere mer med hva jeg driver med på skolen. Så jeg skal prøve å ta outiftbilder og sånn senere i dag. Regner med at det er det dere vil lese om.

  Hva interesserer du deg mest for?

  Hva vil du lese om på bloggen min?

  Kom med tips til hva jeg kan gjøre :)

 • Audition til revyen  Sang Someone like you av Adele, bare at jeg bytta ut ting med noe som passa bedre i mitt liv. Det er veldig morro å gjøre. Gjør det faktisk hele tida:

  "Found a girl and you're happy now" "For me it is over" "Nevermind I found someone like you" 

  Den er såå fin ♥ Elsker Adele

  Hva er din yndlingssang?

 • Treningstorsdag  Så jeg fikk trent i dag. Er superhappy! Han som leder spinningstimen har veldig bra musikk, som får en til å glemme at en sykler.

  Jeg og Salo mimte og var helt med på alle Michael Jackson sangene.  Det er tungt altså! Men utrolig givende!

 • When the beat drops  Jeg hører på nesten all slags musikk utenom Opera, men er ekstra glad i sanger med en dødsbra drop! Akkurat nå hører jeg på denne: 

 • Matte i første time  Hvem fant ut at det er lurt å løse matteoppgaver i første time? Det er jo da man et trøttest, og ikke orker å tenke så hardt. Vi har om kumulativ frekvens. Vet det høres komplisert ut, men det er egentlig en av de enkleste tingene man kan lære i P-matte. Synes alt er så enkelt.. Ville egentlig ta T-matte, men fikk ikke lov siden jeg valgte medielinja. Så jeg kjeder meg utrolig mye i mattetimene! Heldigvis bryr ikke læreren seg om at jeg gjør andre ting. Får uansett bra på alle prøver, så da er det jo greit. Fikk 5 på den forrige, og er fornøyd. Kunne fått 6 hvis jeg hadde giddet å følge med, men det gjør jeg altså ikke.

  Vet dette kanskje høres litt selvsikkert ut, men jeg har alltid vært ganske god i matte. Så når vi da på F21 lærer det vi lærte i 8. klasse på Holmlia skole (ungdomsskolen jeg gikk på), er det ikke så veldig morro. Jaja, jeg får heller ta mattekurs etter videregående.

  Da jeg kom hjem i går, hadde jeg fått et brev fra forsvaret. Kom egentlig ikke som et sjokk, for Vebjørn hadde også fått det på hotellet, så visste alt at vi ble kalt inn nå. Det er jo litt gøy det da, selv om jeg ikke akkurat er så veldig godt egnet (unntatt å ta ingeniørutdanning o.l i forsvaret). Blir spennende å se om jeg blir tatt med.  Flere som har fått innkalling?

 • Never break a promise?  Ehehe.. Ja, altså.. Nei, jeg vet ikke hvor jeg skal begynne en gang jeg. Jeg lover alltid at jeg skal legge ut bilder av et eller annet, også får jeg aldri gjort det. Så jeg tror jeg rett og slett skal slutte med å love dere ting. Bildene fra Danmark kommer altså, men det blir nok en stund til. Og outfit-bilder har jeg også lite av hittil, så det skal jeg prøve, jeg understreker prøve (!) å bli flinkere til. Lover ingeting!!

  I morgen skal jeg trene med Salome rett etter skolen (kl. 17). Spinning! Ææ, gruer meg.

  Det var utrolig gøy forrige gang, men utrolig slitsomt også. Det er hele 75 minuttter altså!  Håper jeg rekker det! For jeg skal også på audition til revyen, som er kl. 19 tror jeg. Så jeg har ikke så veldig god tid mellom. Kanskje jeg kan få pappa til å kjøre meg / øvekjøring. Elsker å kjøre bil! Det er supergøy. Gleder meg til jeg fyller 18, og jeg skal ta lappen (hvis jeg greier det på dagen).

  Så dette er ikke bare et innlegg om at jeg aldri greier å poste bilder på bloggen, men også at jeg aldri får trent med bestevenninna mi! Jeg må skjerpe meg altså.. 

  Andre som holder på med øvekjøring / snart skal ta lappen?

 • Hotell-livet  Akkurat nå sitter jeg på et hotellrom på Thon ved Slottsparken. Det brant nemlig i huset til Vebjørn, så de må bo på hotell en stund. De får gratis opphold og mat. Luksus! Neida, det er forsikringen som dekker det fordi det brant i hele vaskerommet, så det lukter i hele huset. Nesten alle klærne hans brant opp, så vi var ute og handlet gensere i stad. Lenge siden jeg har vært med en gutt på shopping, så det var artig.  Rommet er veldig fint. Det er ikke akkurat som på bildet, men det er samme møbler o.l

  Synes utrolig synd på Vebjørn da! Hvis klærne mine hadde brent opp, vet jeg ikke hva jeg hadde gjort.. Selv om de får det meste erstattet, er det ikke noe gøy å oppleve sånt. Det var heldigvis ingen hjemme, så alle i familien er uskadet. Også klarte hunden seg! ♥ Det er en sånn type:  ( Alle bilder er fra > Google < )

  Håper alle har hatt en fin onsdag hittil, det har i hvert fall jeg :)

 • Alene på skolen  Jeg la igjen bagen min med macen og alt jeg trenger til skolen hos bestevennen til Vebjørn, Andreas.

  Pappa kjørte meg dit først og så kjørte han meg til skolen. Så nå sitter jeg her da, og det er over en time til undervisningen starter. Morro!

  Tror jeg skal sove litt.. Hører på spotify-lista til Christiane, "Nappytime".  Håper alle koser seg i senga si mens jeg er på skolen. Kl 07:00 !

 • Tusenfryd  Jeg, Vebjørn, Aiman og en venn av han, Kristine, var på Tusenfryd på søndag. Det var utrolig gøy. Hadde utfordret han til å stå ved Super Splash i bytte mot gratis billett. Vebjørn hadde allerede to invitasjonsbilletter, så jeg betalte bare en billett. Det var en veldig koselig dag. Håper det kan gjentas neste år. For det var dessverre siste dag denne sesongen.   Speed Monster

  Vi rakk ikke ta den, siden vi fokuserte på Super Splash. Skal legge ut video av Aiman i morgen. Gled dere!

 • Treningsplan  Dette er skrevet av Martine Gulle Andersen: Trykk her > Martine Gulle Andersen < 

  Dette er veldig imponerende! Hun gikk ned 8 kg på 3 måneder


  Synes det var utrolig inspirerende, så ville dele det med dere:

  JEG TRENER:
  Jeg trener 3 ganger i uka, 10 min oppvarming på tredemølle!
  Jeg har trent de forskjellige apparatene på treningssenteret, og noe frivekt.. Som squat, manualer o.l

  JEG SPISER:
  Frokost: 4 knekkebrød med kjøttpålegg og et glass melk
  Lunch: 4 knekkebrød med kjøttpålegg, 1 eple/banan og drikker en del vann
  Middag: Spiser det som er til middag og drikker vann til
  Hvis jeg blir sulten mellom middag og kvelds, spiser jeg en frukt eller en grønnsak (IKKE snacks som sjokolade eller ships!!)
  Kvledsmat: Pasta/kyllingsalat går det en del av, drikker vann til

  Jeg spiser ikke godteri, sjokolade eller fast food som pizza, kebab og burger! Holder meg unna brus, sjokomelk o.l! Ja, dere skjønner vel! 

  Når jeg har lyst på mat, prøver jeg å tenke litt på om jeg er sulten eller bare vil ha mat fordi jeg kjeder meg! Jeg har funnet ut at jeg har ofte lyst på mat fordi jeg kjeder meg  Da unngår jeg å spise og prøver å finne på noe bedre å gjøre med tiden min.

  MOTIVASJON:
  Jeg får motivasjon av kjæresten min, andre som trener, når jeg selv ser resultater og følelsen etter jeg har trent! 
  Tiden går uansett om du ligger i senga å ser på film og spiser sjokolade, eller om du er på treningesenteret og trener! Hva du velger å gjøre med tiden din, er opp til deg! 

  Tips: Unngå søtsaker! Finn deg en trenigspartner, da blir det lettere å gå på trening! Ha faste treningsdager! Gi deg selv positive tilbakemeldinger! Drikk mye vann! Finn noe som motiverer deg og hold deg til det (f.eks motto, bilde, sang, person)

  HUSK! Du klarer alt du virkelig vil!
   

  Så husk å drikke vann folkens! :)

 • Er GTA et spill for jenter?  Før hatet jeg Grand Theft Auto bare fordi det har blitt spillet som er berømt for å "stjele kjæresten fra deg". Men da typen min lot meg spille det da han var i dusjen, tok det ikke lange stunden før jeg suste rundt i en ny BMW og hadde fått teken på spillets hensikt. Det er et veldig spennende spill som passer både for gutter og jenter. Og faktisk ikke bare jentene som gamer til vanlig! Jeg er ikke en typisk game-jente. Da synes jeg det er mye morsommere å se på guttene spille. Men GTA imponerer virkelig altså.

  Så jenter, før dere kjefter på kjærestene deres og ber dem slutte å bruke så mye tid på spillet, prøv det! Du vil ikke angre. Gutten din kommer til å synes det er veldig morro at du begynner å game. Så kan dere bruke tid med hverandre ved å spille sammen. To fluer i en smekk?

  Har faktisk lyst til å kjøpe spillet selv, bare så jeg kan sitte og game hele dagen. Neida. Joda.  >  #spill #gta #grandtheftauto #grandtheftauto5  <

 • Haust  Jeg elsker høsten! Dere har kanskje ikke fått inntrykk av det, men når jeg endelig klarer å gi slipp på sommeren, kommer høstpersonen i meg frem. Det er så mye fint med denne årstiden. Særlig fargene! Også er det så deilig å være ute, for det er liksom en spesiell luft etter sommerens hete.
  Med og uten sminke. Du ser ikke forskjellen så godt på grunn av lyset..

  Skal få mamma til å ta bilder av meg etterpå, så jeg får vist dere dagens antrekk snart. Også lover jeg å legge ut bildene fra Danmark senere denne uken!

 • Hjem til Norge  Har ikke rukket å blogge de siste tre dagene, for det er så mye jeg har måttet rekke før ferien er over. Vi tok danskebåten på torsdagen, og var altså i Norge igjen på fredag. På båten møtte jeg en venninne fra skolen, Frida. Vi hadde avtalt på forhånd siden vi fant ut at vi skulle ta samme båt. Kjempekoselig!     Jeg og pappa spiste selvfølgelig kreps og reker igjen. Utrolig godt!     Desserten var også god, som alltid. De hadde heldigvis den samme som på turen nedover. I'm in love!  De hadde pyntet til Halloween på båten. Litt tidlig, men det skapte stemning.

  Nå skal jeg legge meg før jeg må stå opp igjen. Håper alle har hatt en like fin ferie som meg, og får en super første skoledag!

 • Vinn 1.500 kr til din egen Halloweenfest  Gå inn på denne linken og delta ved å svare på et par spørsmål om ulike ting du har muligheten til å vinne. Enkelt, og helt gratis!

  http://u.to/buKoBA  Trykk på bildet! 

 • Kinarestaurant  Vi spiste på kinarestaurant i går. Åh, maten var himmelsk! Elsker asiatisk mat. Vurderer seriøst å flytte til Thailand eller noe bare for å få sånn mat hver dag.
  På veien tilbake til bobilen, så vi denne feite bikkja. Syntes så synd på den! Tror den hadde en slags sykdom eller noe, for den hadde en svær kul i panna. Fikk lyst til å ta den med meg hjem! Jeg klappet den og hjalp den med å surre seg ut av båndet. Men da vi hadde kommet to meter bort, surret den seg inn igjen. Også var den så tjukk at den ikke klarte å klø seg med labben. Dakars!!

 • Ansiktsmaske   

   

 • Maria Aune

  Jeg er en jente med masse energi og jeg er glad (nesten) hele tiden. Jeg tar medialinjen her i Oslo og har lyst til å fordype meg mer i lyd når jeg blir eldre. På denne bloggen kan du lese om mine tanker og drømmer. Jeg skriver også en del om musikk, mote, trening og resten av fritiden min.

  Norske blogger

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits