lifeNlove -

Rolig lørdagI dag har jeg egentlig ikke gjort en dritt. Jeg sto opp klokken 11 hos Marlena for å gå hjem og møte pappa som kom hjem i dag. Det var superkoselig å se han igjen, og han hadde med seg en søt topp og et fint skjerf som jeg kan vise dere i morgen. Jeg har ikke tatt et skritt utenfor huset i dag, og det har egentlig vært ganske deilig. I det siste har jeg nesten alltid gjort noe hver dag, og hvertfall hver helg, så det var litt rart å bare være hjemme. Jeg har fått laget en del blogginnlegg nå da, så 30 Days Challenge kommer uansett hva hver dag fremover. Skal i tillegg prøve å legge ut antrekksbilder og liknende. Hva har dere egentlig lyst til å lese om? Hadde vært fint om dere som bare er innom bloggen min også gidder å kommentere ♥

Akkurat nå begynner en film som heter Management, som jeg og mamma skal se sammen før jeg hopper til køys. Har faktisk tenkt til å legge meg før tolv i dag, for å få tilbake døgnrytmen. Merker at jeg begynner å bli blå under øynene fordi jeg får for lite søvn, i tillegg til at jeg har jernmangel.

Siden jeg ikke har brukt kamera noe i dag, tenkte jeg å legge ved noen søte bilder fra en eller annen time for en stund siden.

Frida, Vilde og meg

♥ Sola skinte helt nydelig gjennom vinduet i klasserommet, men Frida måtte selvfølgelig ødelegge. Neida, hun gjør skoledagen 3 ganger bedre ♥

 • 30 Days Challenge: Day 11  Dagens challenge: 5 ting jeg ønsker meg

  Jeg har nylig skrevet et innlegg om dette, som dere kan lese her. Men jeg kan jo ramse opp de 5 tingene jeg ønsker meg mest til i morgen og til jul.


   

  1. Snowboard

  Til denne sesongen skal jeg låne Christianes brett, og så hvis jeg mestrer å stå på snowboard og synes det er gøy skal jeg kjøpe meg mitt eget. 


  Det står mellom disse to brettene foreløpig. Men jeg skal lete mer i butikkene.


   

  2. Treningstights


  Bilde lånt fra Karolinem


   

   3. Et lite lommekamera

   Hadde trengt det til bloggingen, for jeg orker nesten aldri å ta med meg det tunge kameraet når jeg drar hjem til venner eller går ut for å shoppe. 

  Bilde er lånt fra NRKBeta. Fant en artikkel her om mitt "problem" i forhold til at det enten blir bilder tatt med speilreflekskamera eller iPhone


   

  4. Uggs

  Har lenge ønsket meg uggs, og dette året trenger jeg virkelig nye vintersko. Har begynt å bruke de fra i fjor nå fordi det er minusgrader, og jeg merker at de er ganske slitte. Derfor tenkte jeg at jeg skulle spare litt av pengene jeg får til bursdag og jul i år og bruke på disse uggsene.


  Uggsene kan kjøpes på Junkyard her - Bilde er lånt fra Kristine Ullebø og du kan lese om disse skoene i innlegget på bloggen hennes her


   

  5. En varm vinterjakke


  Svea jakke uten ekte pels! Bildet er lånt fra "maddepadde" og du kan lese innlegget om denne jakken på bloggen hennes her

 • Min fredag  Vi hadde som skrevet juleshow på F21, og det gikk ganske så bra! Jeg styrte klippingen mellom de ulike bildene under hele sendingen. Det var ganske stressende, men også veldig gøy. Onur og Frida var programledere og de hadde fått festet noen supersmå mikrofoner på skjortene:

  Oscar sang en nydelig sang på showet!

  Akkurat nå sitter jeg i senga til Marlena og blogger mens hun dusjer. Jeg dro til henne i syvtiden, og var med og så på en venn av henne, Raymond, spille innebandy kamp. Koselig start på en koselig helg! I morgen kommer pappa hjem fra Thailand og da blir helgen enda bedre. Gleder meg ♥

 • Juleshow på F21  I dag er det juleshow her på skolen, Fyrstikkalleen. Det er min klasse 2MK C som lager dette, så vi har jobbet frem til nå med å lage reportasjer til dette. Jeg kan prøve å få lastet opp den ferdiglagde reportasjen jeg, Julija og Madeleine har jobbet med på YouTube, så jeg kan få postet den her.

  Gleder meg til etterpå, det blir sikkert gøy! Hvertfall med Onur og Frida som programledere! Kommer sikkert flere bilder etter showet.

 • 30 Days Challenge: Day 10  Dagens challenge: Et sted jeg vil besøke eller flytte til

  Har byttet litt om på rekkefølgen fordi jeg verken har fått tatt bilde av smykkene mine eller håndskriften min i dag. Men det kommer!  Jeg har jo nevnt at jeg elsker England før, så det må nok definitivt bli det ene landet jeg vil besøke / eventuelt flytte til når jeg blir eldre

  Da ble det mobilbilder igjen da. Bildene er tatt i sommer på det fine hotellet i Macclesfield da jeg var på tur med morfar og pappa. Superkoselig!

  Det er så utrolig koselig der. Husene, naturen, maten og menneskene. Jeg gleder meg til neste gang jeg drar til England, som sannsynlgivis blir shoppingtur med en venninne neste år en gang! Kan ikke vente til jeg blir 18!! Selv om jeg ikke er 17 enda en gang.. Men det endres på søndag!

 • Instalately  ♥ Min instagram profil kan dere finne her ♥  1. Felt gray that day // 2. Rim, ææ // 3. Tarzan, verdens søteste hun (Erik sin) // 4. Dhani sin vakre pusekatt // 5. Blomstertights // 6. Mer puus  1. Happy girl // 2. Ask poserer ved frokosten // 3. Biff i pita // 4. Pepperkaker // 5. Mamma lagde koselig matpakke // 6. No makeup - Home alone

 • Vinn et fullt sett med gelènegler!  For å delta må du like Monica's Negledesign på facebook her, og dele tilbudsinnlegget hennes som ligger på facebooksiden (du finner det her)  ♥ Moniza holder til i Mjøndalen (altså i Drammensområdet) og er i følge Stina utrolig flink til dette! Så det er verdt å delta i konkurransen hennes ♥

 • 30 Days Challenge: Day 9  ♥ Dagens challenge: Et bilde av meg selv tatt i dag

  Byttet om dag 9 og 10, siden jeg ikke har fått tatt bilder av smykkene mine i dag. Kan finne frem speilreflekskamera og gjøre det i morgen i stedet.   Uff, jeg er supertrøtt selv om jeg har sovet rundt 16 timer i natt! (Siden det er mobilbilder, ble det to bilder i stedet for ett)

 • Kort dag  Innlegget er skrevet klokken 20:00 i stad

  Jeg våknet for ca 4 timer siden.. Så jeg sov over hele skoledagen. Jeg måtte stresse for å rekke fysioterapeuten klokken 4, så det ble ikke akkurat en rolig start på dagen for meg, men jeg fikk sove lenge da hverfall. Etter fysio dro jeg hjem og slappet av litt før jeg tok bussen hit, til Mortensrud. Akkurat nå sitter jeg og venter på de andre. Korøvelsen starter 19:00 så det er fortsatt et kvarter til, derfor tenkte jeg at jeg kunne utnytte tiden litt ved å skrive et innlegg. Endelig fikk jeg blogget før elleve/tolv på kvelden. Senere i dag skal jeg poste et nytt 30 Days Challenge innlegg!

  Vi var i denne delen av kirka i dag, og øvde til konserten, som forresten er 8. desember! Det er bare å komme ♥

 • 30 Days Challenge: Day 7 and 8  Jeg har vært dårlig til å skrive 30 Days Challenge - innlegg, men nå får dere hvertfall to i et i dag, så skal jeg klare en og en dag fremover!

   

  ♥ Dagens challenge: Favorittmaten min

  Jeg har elsket pasta hele livet mitt, så det må nok bli det. Har ikke noen spesiell rett, men jeg legger min elsk på pappas bolognes. Nam!

  Bilde tatt fra Google - Skal byttes ut etterpå i dag med middagen jeg skal lage etterpå, som altså blir pasta. Ble sulten av å lete etter bilder, uff.

  Veldig fint bilde av pappa og bobilen i Danmark, på vei hjem til Norge. Kjenner at jeg savner pappa nå. Han har vært i Thailand to uker, men han kommer hjem 1. desember (bursdagen miin) Jeg gleder meg veldig til å se han igjen og feire med han og mamma på søndag. Det blir nok braa!

   

  ♥ Dagens challenge: Et 3 år gammelt bilde av meg


  Okei, det er fra 2011, men det er faktisk snart 2014! Ææ, tiden går sykt fort. Synes nettopp jeg var på Rhodos, hvor dette bildet ble tatt.

 • Lørdag er ukens høydepunkt  Eller.. egentlig er det vel følelsen når man slutter på skolen på fredagen som er ukens høydepunkt, for det er dette man har gledet seg til hele uken. Elsker virkelig når alle sier god helg, og man kjenner på helgestemningen mens man går mot T-banen. Noen ganger er det deilig å vite at man bare skal slappe av når man kommer hjem, andre ganger er det gøy å finne på noe hver dag. Det sistnevnte var tilfelle for meg denne helgen. På fredagen var jeg med Aiman, Christiane, Ask og Erik hos meg. Guttene dro på kvelden, mens Christiane ble igjen og sov over. Superbra start på helgen :)

  På lørdag sto vi opp og brukte lang tid på å komme oss ut av huset. Hun skulle nemlig hjem, og jeg skulle til Maria etter frokosten, men vi endte opp med å gå ut døra rundt fire på ettermiddagen. Så det ble ikke så god tid hos Maria, men vi rakk å kose oss litt med Halloween episoden av Pretty Little Liars og cookies. Jeg er så hekta på den serien! Senere på kvelden dro jeg til Salome og overnattet der. Koseliig ♥

  I dag dro jeg og Salome til byen og så den nye Flåklypa filmen. Den var kjempefin og tok meg tilbake til barndommen hvor vi satt og spilte Flåklypa-spillet, Gullpakken tror jeg den het. Tenkte først at jeg kom til å bli skuffet over at de har fornyet filmen, men jeg ble positivt overrasket.  Sorry for supersen oppdatering i dag forresten, men jeg har vært opptatt hele helgen!

 • 30 Days Challenge: Day 5 and 6  Dagens challenge: En sang som får meg til å gråte

  Synes ikke det var noe vits å lage et eget innlegg med en sang som får meg til å gråte, for det er den førstnevnte sangen i forrige "30 Days Challenge"-innlegg. Det er altså All In My Head av Tori Kelly. Hver gang jeg er trist og har lyst til å få ut alt jeg har inni meg, setter jeg på den.


  ♥ Dagens challenge: En ting jeg aldri (?) kommer til å gjøre

  Jeg har vel egentlig ingenting jeg vet jeg aldri kommer til å gjøre. Elsker å utofrdre meg selv og bli med på noe jeg egentlig ikke tør. Men en ting jeg er utrolig redd for er å bli med på er skrekkfilm på kino. Det har jeg aldri gjort før. Jeg er den mest lettskremte personen på jorden, og i tillegg er jeg mørkredd, så det er ikke noen god kombinasjon. Hvis jeg noen gang kommer til å gjøre det, må den personen som sitter ved siden av meg være klar over at den kommer til å bli blå over hele armen, og sannsynligvis skvette mye mer av mine hyl og hopp i setet enn selve filmen.

 • Vinn Acne skjerf  Charlotte har en konkurranse hvor man kan vinne et valgfritt Acne skjerf på bloggen hennes her, og det eneste du trenger å gjøre for å delta er å

  1. Like siden hennes på facebook 
  2. Dele innlegget videre på facebook og skrive hvilken farge du ønsker deg i kommentarfeltet.

  Bildene er tatt fra Charlottes blogg

 • 30 Days Challenge: Day 4  Dagens "challenge": Mine 3 yndlingssanger for øyeblikket

  1. All in my head av Tori Kelly kommer alltid til å være på første plass. Elsker stemmen hennes, teksten, melodien, og egentlig alt ved sangen!

   

  2. Silvia (Robotberget Remix) av Miike Snow har vært en av yndlingssangene mine lenge. Digger både at den er så rolig på starten og droppen!

   

  3. Kill My Boyfriend av Natalia Kills (elsker at etternavnet passer til sangen!) er utrolig fengende og veldig merkelig på samme tid. Love it ♥

   

  Hva er dine 3 yndlingssanger akkurat nå? Bli med på 30 Days Challenge!

  Du finner mer informasjon om 30 Days Challenge her

 • Sommerlig antrekk på en høstdag: Del 2  ♥ God sommer da, folkens ♥

 • 30 Days Challenge: Day 3  ♥ Dagens "challenge": Mine favorittbloggere

  Har fulgt alle disse bloggen jeg nevner en stund nå, og jeg går innom de minst 3 ganger om dagen  1. Stina kommer helt klart først på lista. Hun er en god rollemodell, flink fotograf og rett og slett den beste bloggeren!

     2. Krissy er en superpen og superflink blogger som jeg beundrer til de grader. Elsker både klesstilen og persoligheten hennes.

   

  3. Pepi synes jeg rett og slett er nydelig, og er en jente jeg er veldig sjalu på, men som jeg samtidig ser opp til. Hun er dødspen og skriver bra.

     4. Sophie Elise er dritflink både til å blogge og takle all dritten hun får slengt etter seg. Hun er sexy, smart, og en veldig flink blogger.

   

  5. Annais er en av de første bloggerne jeg fulgte. ♥ 1 - Hun er trønder ♥ 2 - Hun er god til å skrive ♥ 3 - Hun er både søt og vakker ♥

  Du finner mer informasjon om 30 Days Challenge her

 • Årets ønskeliste  Jeg som har bursdag så sent på året, lager ofte en ønskeliste for både bursdagen og julaften. I år har det faktisk vært litt vanskelig å finne ting, fordi jeg egentlig bare ønsker meg snowboard, kamera og sånne dyre ting. Men jeg kom på litt mer etter å ha tenkt meg litt om.  ♥ Body shop produkter - Body butter  Andre kremer - Soap & Glory  ♥ Sminke - Mascara, øyenskygge, bronzing powder  ♥ Ting fra Mineral fusion - Blotting papers, eye makeup remover, andre produkter  Lulu's beauty toiletbag - Burgundy, Rose  Lulu's brush cover - Burgundy  ♥ Neglelakk - for eksempel fra Ciatè   ♥ Selvbruningskrem - Tan in a can chocolate (Følte for å reklamere litt for sunspa)


  Treningsklær fra x-life - Jakke, tights (Bilde lånt fra Karolinem)  Shorts fra Runwaydreams - 1, 2, 3, 4 (På bildet: Siljegusfre)

  Og penger og gavekort så klart

 • 30 Days Challenge: Day 2  Dagens challenge: 10 fakta ingen visste om meg ♥ Du finner mer informasjon om 30 Days Challenge her ♥

  1. Jeg kunne vært 97, men jeg er glad for at jeg ble født for tidlig. Allerede rundt 1-årsalderen lærte jeg både å gå og snakke.
    
  2. Jeg er veldig mørkredd, og jeg liker egentlig ikke så veldig godt å sove alene. Så jeg føler meg tryggest når jeg sover med noen ♥  3. Min største drøm er å flytte hjemmefra snart (okei, sånn når jeg blir 20) og flytte til enten London eller Australia med en god venn.
   Kommer ikke til å takle å bo alene, for jeg er for avhengig av å ha andre mennesker rundt meg. Vi skal også ha et stort hus og hund
    
  4. Jeg er kontrollfrik og perfeksjonist (ingen god kombinasjon..), så jeg vil egentlig alltid ha det ryddig rundt meg. Elsker å organisere rommet mitt, og pynte slik jeg vil ha det. Men likevel er jeg en av de mest rotete personene du kan komme over, for jeg har ikke tid eller krefter til å rydde

    
  5. Halve familien min er trøndersk, og andre halvparten er fra Nordland. Det er egentlig bare jeg og mamma som er Oslojenter (selv om mamma ble født i Trondheim, og var i Nordland nesten mer enn i Oslo da hun vokste opp). Så jeg kan "flytende" trøndersk, og tullenordlansk. Etter å ha vært over en uke i Trøndelag, begynner jeg å ta etter ord, og når jeg er der to uker, snakker jeg kav trøndersk når jeg kommer hjem til Oslo igjen
    
  6. Jeg elsker chips. Hadde tre uker hvor jeg unngikk alt usunt unntatt chips, for jeg klarer meg rett og slett ikke uten!
    
  7. Jeg hater egentlig drama (selv om det kanskje ikke virker sånn på mange). Prøver å unngå det så mye som mulig, men hvis jeg først kommer inn i en krangel, gir jeg meg ikke så lett. Jeg er nemlig utrolig sta, og står alltid på min mening helt til det motsatte er bevist.
    
  8. Hvis du slår opp utålmodig i ordboken, står det at det er en beskrivelse av en jente ved navn Maria Aune. Trenger jeg å si mer?  9. Jeg gjør egentlig aldri noe med håret mitt. Tar selvfølgelig i shampo og balsam i dusjen, men jeg bruker nesten ingen produkter i håret (kun hårsrpay eller tørrshampo en sjelden gang). Men jeg verken retter eller bølger det, og det er jeg glad for at jeg ikke trenger å gjøre daglig! Virker så utrolig slitsomt å våkne, og så må stå en halvtime og rette håret for å bli fornøyd.
    
  10. Jeg er ganske skolelei, og gleder meg til neste år hvor jeg får velge om jeg skal bli lærling, eller ta siste året og bli ferdig. Da føler jeg på en måte at jeg får velge enda mer enn det jeg får nå. Har selvfølgelig valgt media fordi jeg er interessert i det, men det blir deilig å bli ferdig med skolen og teorien! Kan ikke vente med å få jobb og tjene egne penger til leilighet og bil. Voksenlivet, here i come!

   Neida, jeg elsker å være ung. Det er bare å nyte hver dag (hver time, hvert minutt, hvert sekund) av livet. Ikke ta det forgitt!
 • 30 Days Challenge: Day 1  ♥ Dagens challenge: Mobilen min

  Jeg har nettopp fått iPhone 5 s av pappa (den svarte / sølve modellen) og er superfornøyd. Det beste med hele mobilen er at man kan logge inn ved å bruke fingertrykk! Er helt forelsket i den, og det er virkelig første gang jeg har vært bittelitt redd for telefonen min. Vanligvis lar jeg folk slenge den i luften og bryr meg ikke om den faller på bakken. Men denne er jeg faktisk litt glad i. Elsker dekslet jeg fikk med, og kommer til å bruke det helt til det blir slitt. Har dessverre ikke fått tatt noen bilder av den enda, så dere får nøye dere med google bilder. Men det kommer i morgen. Lover!   ♥ Jeg har den midterste ♥

  Du finner mer informasjon om 30 Days Challenge her

 • 30 Days Challenge  Jeg fant 30 Days challenge på Stinas blogg, og tenkte jeg ville gjøre det samme. Det går ut på at man i 30 dager skal gjøre ett punkt på denne listen:

  ♥  day 1: Mobilen din
    day 2: 10 fakta ingen vet om deg
    day 3: Dine favorittblogger
    day 4: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
    day 5: En sang som får deg til å gråte
    day 6: En ting du aldri kommer til å gjøre
    day 7: Favorittmaten din
    day 8: Et 3 år gammelt bilde av deg
    day 9: Et bilde av deg selv tatt i dag
    day 10: 
  Et sted du vil besøke eller flytte til
    day 11: 5 ting du ønsker deg 
    day 12:
   Noe du er redd for
    day 13: En sang du er skikkelig lei av 
    day 14: Et bilde av håndskriften din 
    day 15: Noe eller noen du savner
    day 16: Din verste uvane
    day 17: Din mening om din egen kropp, og hvor komfortabel du er med den
    day 18: En vits/sketsj du syns er morsom
    day 19: En kjendis du ligner på
    day 20: Et bilde av deg selv som barn 
    day 21: Den rareste tingen du har
    day 22: Parfymen du bruker
    day 23: Smykkene dine 
    day 24:
   Nattbordet ditt 
    day 25: Favorittproduktet ditt akkurat nå
    day 26: En sang som beskriver hvordan du føler deg i dag 
    day 27: En ferie du vil på igjen
    day 28: Et bilde av deg selv med en gang du har våknet
    day 29: Innholdet i vesken din 
    day 30: Rommet ditt 

  Det er bare å bli med! Hadde vært gøy om du kommenterte din blogg, så jeg også kan følge deg. Lykke til :)

 • Biff i pitabrød  I dag var jeg hos Ask og spiste pita med biffstrimler og pommes frites. Dette er bildene jeg la ut på instagram, og du kan finne profilen min her

  Kort innlegg i dag, men har ikke så mye å skrive. Ha en fin dag alle søte lesere ♥

 • Lenge leve latskapen  It's one of those days. You know what I'm talking about. The days you just wanna turn off the alarm, roll over and sleep more. I love Garfield, and these to pictures describes my feeling so badly right now. But unfortunately it's only tuesday, and school's waiting. Have a nice day people ♥

                                  

  Elsker England og de nydelige husene der. Se så koselig og idyllisk det ser ut. Skulle ønske jeg bodde på et sånt sted med så mange fine blomster.

  Da hadde jeg slappet av hele dagen (etter at jeg hadde blitt millionær så klart), stelt i hagen og bedt alle naboene inn på te og kaker. Tenk så deilig.   Følte bare for å skrive litt av innlegget på engelsk pga bildene. Det er så mye finere språk enn norsk! Skal flytte til England når jeg blir stor. Lover!

 • Avslappende dag hos Ask  Etter skolen dro jeg til fysioterapeuten og fikk massasje. Det var ganske vondt da hun masserte meg, men det var litt bedre etterpå. Jeg fikk en tøyingsøvelse som jeg skal gjøre fremover, og den kan jeg også bruke i gymtimen. Jeg får nemlig være på styrkerommet mens de andre gymmer, og løfte vekter og tøye. Det ser ut som om hofta mi blir bedre og bedre for hver dag, og det er jeg sykt glad for. Vil gjøre alt for å slippe sprøyte!

  Etter at jeg hadde spist fiskegrateng (nam♥), dro jeg og Erik til Ask. Det ble en superkoselig kveld, for det eneste vi gjør er å slappe av. Superdeilig!

  Bildet er ikke tatt i dag (creds til en eller annen venn av Ask?)

 • Overraskende våken  Selv om vi la oss i ett-to tiden begge nettene på Slora, sov jeg utrolig godt der. Så jeg føler meg mer opplagt enn jeg har gjort på lenge, og det var en utrolig deilig følelse. For i det siste har jeg brukt veldig lang tid på å sovne inn, pga hofta. Men nå virker det faktisk som om det går litt bedre, selv om jeg egentlig ikke har fått så stor "behandling" enda. Skal til fysioterapeuten etter skolen i dag, så da blir det nok enda mindre vondt.

  Nå på lørdag er det en julemesse i Mortensrud kirke, hvor folk i alle aldre kan komme og ha det hyggelig. Så jeg oppfordrer dere som leser til å fortelle dette til familien deres, om dere bor i området, for det blir bra stemning og en super dag. Kan komme tilbake til klokkeslettet ♥  Bildene er lånt fra nettsiden til jentegruppen Seven, som du kan lese mer om HER

  Som sagt skal jeg til fysioterapeuten rett etter skolen, og så drar jeg til treningssenterer på Holmlia etter det for å trene mage og armer. Jeg fikk trent bittelitt i gymtimen i stad, så jeg er allerede litt støl, men det er jo bare bra! Oppdaterer dere mer senere. Hvordan har din dag vært hittil? ♥

 • Super helg på Slora  På torsdag var jeg i kirka hele dagen, og bare koste meg. Dro dit rett etter skolen og hjalp til med å lage maten. Det var kyllinggryte og ris på menyen. Supergodt! Etter middagen snakket vi litt om Slora, for vi drar i morra. Det går så fort! Synes nettopp jeg fikk beskjed om at det var et par uker til. Henger så vidt med, men jeg har rukket å glede meg. Det blir nok veldig koselig, siden det er så mange søte mennesker som skal være med.


  Jeg fikk dratt med meg Andreas og Rebekka i kirka i dag, og Salome ble også med. Det var hyggelig at de kom. Selv om jeg har Vebjørn der da, og også Erik som jeg har blitt kjent med. Alle som kommer hver torsdag er så greie folk å bli kjent med, og det lager kjempegod stemning.

  Glad for at jeg ble introdusert til denne flotte gjengen!

   


   

  Kort oppsummering av helgen

  Fredag til i dag var jeg altså på Sloraleir, og jeg har hatt en utrolig fin tur, takket være disse fantastiske menneskene jeg har fått lære å kjenne den siste tiden. Håper jeg kan få vært med på neste tur / noe liknende snart igjen. Jeg kan sikkert få låne noen bilder fra de voksne som fotograferte på turen, men det ordner jeg i morgen. For nåå skal jeg i seng (etter å ha knust Erik i Tetris først). God natt alle store og små skapninger der ute ♥

  Bildet til venstre: Dette var bygningen vi sov i, hvor det var 7-8 rom med mange køyesenger // Bildet til høyre: Kirkerom, bad, spisesal og kjøkken

 • Filmdag på skolen  Da er vi ferdig med å ta opptak til graffiti-reporatsjen. Ble ganske mange bra klipp, tror jeg. Nå gjenstår det bare å få lastet opp alle filene i Premiere, redigere i full fart og bli ferdig til halv tolv. Stress!! I mens kan dere se på denne videoen, hvor Ida Urke forteller om graffiti i Finnmark:

 • Asks YouTube kanal  Etter at jeg startet å blogge har jeg funnet ut at det faktisk er en del av vennene mine som også gjør det. Salome, Clara, Ida og Ask har for eksempel veldig fine blogger som er verdt å ta en tur innom. Ask har også en poplær youtube kanal hvor han legger ut musikkvideoer og andre kule ting.    

  Ask og Vebjørn (og en del andre) var i New York med skolen i fjor. Han filmet masse derfra, og lagde en video som han la ut på Youtube:

 • Grind With Me  Så en "Grind on/with (?) me video" på facebook og kom på at jeg faktisk aldri har hørt hele sangen. Så jeg søkte på youtube, og den er jo faktisk ganske bra. Når jeg gikk inn på kanalen med sangene hans, Atlantic Records, fant jeg ut at jeg faktisk hadde hørt en del sanger av Pretty Ricky:

     Hva synes du om Pretty Ricky? Er du lei av Grind on me videoene på facebook?

 • En stjerne skinner i natt  Denne sangen er så utrolig nydelig, og vi skal synge den i kirka 7. desember tror jeg. Vi skal også synge "Go tell it on the mountain", som er en kjempeartig sang med litt fart i. Sånne sanger minner meg om julen, selv om det egentlig ikke er julesanger. Men jeg forbinder alle melodier og tekster om Jesus med julen, for det er jo tross alt bursdagen hans (hvertfall det vi kristne tror). Denne gangen var det flere jenter med i koret enn forrige gang, så det var koselig. I morgen skal jeg også i kirka, men da er det ledermøte og ungdomsgudstjeneste. Som jeg har sagt før, er det bare å komme, halv ni i Mortensrud kirke. Det er superkoselig stemning og veldig hyggelige folk ♥ En stjerne skinner for deg i natt, sov godt og drøm søtt.

 • Hofte som en gammel dame?  I det siste har jeg skrevet en del om at jeg har veldig vondt i hofta. På mandagen var jeg hos legen og ble anbefalt å gå til fysioterapi. Det gjorde jeg i dag, og det var veldig greit å få snakket med en som kan litt om det. Så jeg skal til henne hver mandag og onsdag etter skolen. Håper dette hjelper! Hvis ikke må jeg ta kortisonsprøyte, og det er veldig sterkt og kan gjøre så jeg legger på meg 10 kilo eller noe. Har ikke spesielt lyst til det..

  Noe annet kjipt er at jeg ikke får trene ordentlig. Klarer ikke løpe, så jeg får ikke deltatt vanlig i gymtimen, og jeg ble frarådet å dra på spinning. Men jeg har snakket med gymlæreren, og jeg får lov til å være på styrkerommet og ha egentrening. Da blir det mye fokus på armer og mage fremover! Tenkte å lage en treningsplan senere i dag, så kan jeg legge den ut her, hvis det er ønskelig?  Forrige uke begynte jeg i kor i kirka. Det er utrolig søte folk med nydelige stemmer som er med der, så jeg tror det blir bra. Vi skal ha konsert en gang i desember, i Mortensrud kirke, og jeg skal synge et vers alene. Ææ, grugleder meg. Det er på onsdager vi øver, så jeg skal dit nå snart.

  Ha en fin dag videre, søtinger ♥

 • Er graffiti kunst?  Jeg har sikkert skrevet om det før, men i dag er dagen hvor vi skal gjøre alt. Planen er å dra ned til gamlebyen for å filme taggingen der. Jeg oppdaterer dere senere om hvordan det gikk, og da får dere faktisk se fine bilder, i motseting til iPhone-bildene.. Hadde vært utrolig praktisk å hatt et sånt lite lommekamera, men det koster litt, så da blir det sparing til det. Eller kanskje jeg kan bruke penger jeg får til jul til det.

   


   

  Nå har vi vært i gamlebyen og filmet alt vi trenger der. Thomas ble med oss og laget en piece, men han gikk dessverre tom for svart, så den ble ikke ferdig. Men intervjuet ble jeg veldig fornøyd med, og dere kan sikkert få høre når vi har laget reportasjen ferdig. Alt handler om temaet ungdom og kunst, hvor vi har problemstillingen "Er graffiti kunst?" Synes det er veldig interessant å jobbe med, så dette blir nok bra. • Pepperkaker og julestemning  Ææ, det er bare 5 uker og 6 dager til julaften! Gleder meg så mye. Gaver til venninnene mine kjøpte jeg i sommer, så det er veldig deilig å være ferdig med det. Kom gjerne med tips til hva man kan gi til gutter til jul, for jeg er utrolig dårlig til å være kreativ når det kommer til sånt. Jeg har allerede julestemning, noe som er veldig koselig, men jeg må ikke "bruke det opp". Tror jeg burde vente til desember med å pakke julegaver og bake pepperkaker og sånn, ellers tror jeg jeg kommer til å være lei før jul. Jeg spiste pepperkaker i går, men det var fra boks. De var supergode ♥  Kunne nok tatt disse bildene med speilreflekskameraet, men nå har jeg hentet de fra instagram-profilen min, så da skal det jo være iPhone-kvalitet

  Akkurat nå sitter jeg i kantina og spiser linsesuppe med foccacia. Høres ikke veldig godt ut egentlig, men den er supergod. De som jobber i kantinen på skolen vår er kjempeflinke til å lage mat, særlig brownien de selger på fredager. Aah, det er virkelig den beste brownien jeg har smakt i hele mitt liv! Nei, uff, det burde ikke vært lov å selge så gode og usunne ting. Samfunnet feiter oss opp jo! Meen nå må jeg gå, for vi skal ut og jobbe.

 • Vinterkroppen 2013  Synes det var alt for mye snakk om hvordan man skulle se ut til sommeren i år, "sommerkroppen 2013". Hvorfor var det så veldig mye viktigere i år enn i fjor? Jo, fordi media påvirker unge mer og mer til å bli bevisst hvordan de ser ut. Vi skal alltid sammenlikne oss med andre, og være like slanke som folk på TV eller jentene i moteblader. Kan vi ikke bare innse at ikke alle kan se ut som Victoria Secrets modellene? Noen er faktisk bare litt kraftigere bygd enn andre, og de kommer aldri til å bli syltynne, det er det bare å innse. Men det betyr ikke at de er noe mindre vakre enn de syltynne jentene som sprader rundt i bukser i størrelse XS.

  Nå som det snart er julemåned og høsten går mot vinter, kan vi endelig skjule kroppene våre med store gensere og tykke jakker. Det er nesten ingen ungdommer i dette samfunnet som er fornøyd med hvordan de ser ut, så da er det jo like greit å bare pakke seg inn nå når man kan. Dette er noe mange har gledet seg til hele sommeren, for nå kan de endelig slippe ut magen, uten å tenke på at noen får øye på valkene under t-skjorten. De kan spise juleribba med god samvittighet, for nå er det ikke andre enn den eventuelle partneren som skal se dem i undertøyet. Om et halvt år må vi trekke inn magen igjen for å være komfortabel med å ligge på stranda i bikini.

                                              

                                               

  Du finner alle genserne over, og mange flere fine på "Sweaters" kategorien på Voguec.com


  // Hvit HER //                                                                                                          // Blå HER //


  // Svart HER //

  Men det er selvfølgelig ikke alle som tenker på denne måten. En del bruker vinterhalvåret på å trene seg opp til sommeren, så de faktisk kan være stolte av å gå i sommerklær. Men det er ikke alltid det er like enkelt å komme seg ut og trene på denne tiden av året. Det er litt ekstra tiltak å komme hjem fra skolen for så å gå ut i mørket og finne treningssenteret. I tillegg gir ikke det like mye motivasjon som å jogge ute (er min mening hvertfall), for da får man frisk luft og ulent terreng om man ønsker. Men selvfølgelig er jeg glad for at det finnes treningssentre rundt om i byen, og særlig nå på høsten/vinteren.

  Så det nye i år er "vinterkroppen 2013". Spis så mye shit du vil, og drit i hva andre tenker om de skulle være så heldig å få sett deg lettkledd. Neida, men det er faktisk noe i det. I motsetning til på sommeren, hvor du skulle trene alt du kunne for å få rumpa eller sixpacken du hadde drømt om lenge og ikke spise en dritt, skal du nå til vinteren spise masse karbohydrater og fete deg opp ordentlig for ikke å fryse. Det er egentlig en veldig praktisk og smart måte å ikke bli forkjølet på. Fikk ideer til dette innlegget fra denne siden.

 • Høst-inspirasjon  Selv om det nærmer seg 1. desember (bursdagen min, woho), så er ikke høsten over enda. Elsker å gå i tykke gensere og pakke meg inn i store skjerf på denne årstiden. En varm kopp te eller kakao er heller ikke så ille når man sitter inne og ser på regnet som pøser ned utenfor. Det triste med denne delen av året er at jeg går ut døra på morgenen når det er bekmørkt ute, sitter inne på skolen i 7 timer, og må gå hjem når det mørkner. Så det blir ikke akkurat så mye sol på oss skoleelever på vinteren. Men det blir selvfølgelig bedre når snøen kommer, for det lyser opp alt. Kjenner jeg gleder meg veldig til adventstiden og julestemningen nå. Det er faktisk ikke så lenge til jul! Ææ, det er så rart å tenke på at det har gått så fort. Synes nettopp jeg begynte på videregående jeg. Jaja, tiden flyr, og godt er det. Her har dere litt høst-inspirasjon fra Weheartit mens vi venter på vinteren:  Bildet til høyre: Burgunderrød - Nydelig! Superglad for at denne fargen er så populær // Bildet til venstre: Kristine Ullebø, elsker bloggen hennes!

  Før var jeg Bernhofts største fan, og hadde bilder av han på veggen ol. Jeg har kommet litt over denne perioden, men synes fortsatt han er en av norges beste sangere. Du har sannsynligvis hørt C'mon talk, i og med at den lå på topplistene for en stund siden. Men denne sangen, Choises, har ikke fått like mye oppmerksomhet. Den er så utrolig fin. Måtte bare dele den med dere ♥

 • Sleepyhead  Uff, når jeg nå har sittet og lest blogger i 2 timer kjenner jeg hvor trøtt jeg er. 3 timers søvn er ikke akkurat det beste, når jeg egentlig trenger 8.. Jaja, sånn kan det gå. Skal til legen nå kvart over 11, så da får vi se om jeg kan dra til en fysioterapeut som kan hjelpe meg. Etterpå i dag skal jeg som sagt prøve meg på spinning med Salo. Det er ikke sikkert jeg får lov til det etter legebesøket da, men vi får i så fall improvisere litt, og heller trene armer eller noe. Det er veldig lenge siden jeg har gjort når jeg tenker meg om, så kanskje det ikke hadde vært så dumt.

  Jeg har en spilleliste på mobilen som heter "Sleepyhead" som jeg ofte hører på enten på kvelden eller på morgenen når jeg sitter på bussen.


  Dette må være en av de fineste sangene jeg vet om. Begynner nesten alltid å gråte når jeg hører på den. Elsker både teksten og stemmen hennes! ♥

   

  Tror ikke jeg vet om noen som har påvirket meg så mye som Britney Spears. Har hørt på sangene hennes siden jeg var 10 år tror jeg. Digger henne ♥

   

   

    

  Rihanna har jeg alltid vært fan av, og denne er nydelig. Jeg har sovnet veldig mange ganger til denne sangen, både fordi den er trøstende og rolig.

  Både I Won't Give Up og I'm Yours er noen av yndlingssangene mine. Jason Mraz har så fin stemme. Jeg tror jeg aldri kommer til å bli lei av disse to!

 • Back on track?  Føler alle toppbloggerne har hatt denne overskriften i det siste, så bare for å være litt "mainstream" gjorde jeg det samme.. Kreativt, sant?

  Målet mitt var å komme til sengs før 12 i natt. Det klarte jeg, og er utrolig fornøyd med det. Som vanlig lå jeg og hørte på musikk for å sovne, for jeg sliter ganske mye med å sovne inn for tiden pga hofta. I natt var det ekstra vanskelig, og jeg ga opp etter å ha ligget og prøvd forskjellige stillinger i en time. Jeg måtte rett og slett bare sette meg opp litt for å ikke ha vondt. Så da ble det å forhåndsskrive flere blogginnlegg til dere da. Blogging er en utrolig koselig hobby å ha egentlig. Når jeg blir eldre kan jeg gå tilbake i arkivet og se hvor teit jeg så ut. Haha, gleder meg allerede!

  Da jeg sto opp i dag var mamma i full gang med å lage mat til meg. Vi har nemlig blitt enig om at jeg heller burde ta med noe hjemmefra enn å kjøpe mat i kantina hver dag. Noe jeg forsåvidt er enig i, for da kan jeg bruke pengene jeg bruker på mat til andre ting (sparing!!) Jeg fortalte henne at jeg bare hadde sovet 3 timer i natt, så hun vil ringe legen så vi kan få hendvisning til fysioterapeut eller noe. Håper dette går over snart, for jeg vil trene ordentlig igjen! I det siste har jeg fått dødsvondt i leggen på venstrebenet, fordi jeg overbelaster det. Jeg må få ordnet dette så jeg kan klare å løpe til bussen igjen. Haha, neida (joda..)  ♥ "Gamle" bilder - Tatt fra min profil på instagram hvor du kan finne andre fine bilder fra høsten, fester og kosekvelder med venner: mariaaune96 ♥

  Jeg blir altså hjemme i dag fordi vi venter på å få en akkut-time, så jeg skal slippe å gå og ha vondt. Hadde uansett ikke klart å gymme i dag, og matten på slutten av dagen klarer jeg meg fint uten. Men jeg skal trene med Salome etterpå i dag da. Vi skal ta en gruppetime med spinning, siden jeg ikke klarer å jogge/løpe på tredemølle. Er redd det kommer til å gjøre ganske vondt, men jeg får bare ta det etter meg selv, og ikke presse meg for langt. Skal sette opp en ordentlig treningsplan etterhvert, så jeg får litt bedre oversikt. Så kanskje dere kan hente litt inspirasjon i samme slengen?

 • Sov godt, drøm søtt ♥  Jeg fant ut at jeg ikke har blogget så veldig bra i det siste, hvertfall i forhold til hva de fleste av leserne mine liker. Så i morgen skal jeg skjerpe meg, og lage et innlegg om mote eller noe sånt. Håper ikke dere synes det har vært veldig kjedelig å lese om Aiman og mine meninger om ting da. Men jeg synes det siste innlegget mitt er verdt mer oppmerksomhet altså. Lik og del hvis du liker Oscar Brekkes stemme like godt som jeg gjør. Han er virkelig enestående altså! Utrolig stolt av deg, Oscar! Du har en fantastisk stemme, og jeg er helt sikker på at du kommer til å nå langt! Ikke gi deg ♥

  Håper alle har hatt en fin dag. Nå er det sengetid for meg, og jeg kjenner at jeg virkelig gleder meg til å krype under dyna. Er ikke så ofte det skjer egentlig, for jeg elsker å sitte og skrible ned tanker til blogginnlegg. Det skal jeg ikke gjøre i natt. Jeg har håp om å få sovet 7 timer, og da må jeg klare å komme meg i seng før 12! Det er jo bevist at ungdommer trenger minst 8 timer søvn, så jeg skal virkelig prøve å få til det fremover. I tillegg får jeg lov til å trene igjen nå, så jeg skal rett på treningssenteret etter skolen i morra. Gleder meg til å få fart på bena igjen, etter over tre uker med pause fra spinningen. Blir sikkert dritstøl etterpå, men det er sannelig verdt det. Sov godt alle søte skapninger. Vi preikast i morra ♥

 • Bestevennen min er sangstjerne  ♥ Oscar Brekke, en av mine beste venner, har utgitt en ny sang. Han har virkelig en av de beste sangstemmene ♥

  Toronto


   

  Han har også andre fine sanger på YouTube kanalen sin som er verdt å sjekke ut. Disse to, I loved you og Neverland, har vært mine favoritter lenge.

 • Intervju med Aiman Waarie  Nå har det vært veldig mange innlegg om Aiman i det siste, men det er fordi jeg har vært med han nesten hver dag, og har i tillegg hatt en oppgave om skating, hvor jeg da valgte å intervjue han. Så her kan dere lese hva jeg har skrevet, og hva han har fortalt meg:
   

  En regnfull dag på Haugenstua

  Skateboard er en del av ungdomskulturen. På Haugenstua skatepark er det et helt spesielt miljø.
  Alle får være seg selv og alle snakker sammen, uansett alder.

  Maria Aune

  Allerede femti meter unna Haugenstua skatepark hører man bråket fra hallen. Skateboard som ruller frem og tilbake på de forskjellige rampene. Skateboard som smelles ned på gulvet når skaterne lander et triks. Skateboard som flyr veggimellom.

  Innenfor blir lyden enda sterkere. Lukten slår i mot en, og tankene vandrer over til gymsalen i 6. klasse, hvor alle løp rundt, krasjet inn i hverandre og bare hadde det gøy.

  Aiman Waarie (17) lander ?Fakie back smith,? og kommer glisende mot meg. Dette trikset gjør du ved å kjøre motsatt vei av det du vanligvis kjører og planter ?bak trucken? (bakakslingen på brettet) opp på copingen (jernstangen på rampen), og vrir brette litt til siden. Aiman kommer hit med kompiser omtrent 1-2 ganger i uka. Han bor på Holmlia, så det er relativt langt å dra helt til Haugenstua, men da jeg spør om det er verdt det, ser han bare dumt på meg.

  Det var en kompis som fortalte meg om ?stua?, for ca 2 år siden. Miljøet her er veldig åpent, og det er egentlig en sport for alle som synes det høres gøy ut. Du kan være fra alle steder i Oslo, og også utenfor byen. Det er egentlig sånn overalt, ikke bare på Haugenstua for alle snakker sammen uansett alder. Jeg står både med 15-åringer og 20-åringer. Ingen bryr seg om hvor gammel man er.

  Han drar aldri til skateparker for å skate alene. Han mener det er mye morsommere å stå sammen med venner. Da kan man vise hverandre forskjellige ?lines? og utfordre hverandre, mener han. Videre forklarer han at hvis man lander et triks man aldri har klart før, og ikke har noen rundt seg, er det ikke like moro. Selv om man blir kjent med nye, er det kompisene man helst vil at skal se det nye trikset man nettopp har klart, sier han.

  Aiman har flere ganger møtt folk fra andre land. Blant annet på Rådhusplassen, hvor han skatet sammen med en tysker. Da snakket de selvfølgelig på engelsk, noe som er veldig praktisk innenfor skatemiljøet, siden så mange av uttrykkene er engelske.

  Da han var yngre ville han bli proff skater, men nå er planene litt forandret. Han synes det er en veldig morsom hobby, og elsker å skate. Men tenker at en litt mer ?normal? jobb kunne vært greit å skaffe seg senere.

  ? Hvis jeg kunne vært hvor som helst i verden og skatet, ville det nok blitt på Venice Beach i California. Da skulle alle kompisene mine vært der, og vi hadde filmet masse fete ?lines?, som vil si at du tar flere triks og står på forskjellige rails etter hverandre. Så blir vi kjent med nye folk, spiser, drar på stranda og finner en bra fest på kvelden. Rett og slett bare en skikkelig ?chill? dag med venner, hvor vi utnytter dagen mest mulig.

 • ♥ Fredag ♥  Da var det helg igjen! Superdeilig, som alltid. Jeg, Dhani og Onur (og Oscar, men han var ikke her i dag) er på gruppe sammen, og vi har fått en oppgave om ungdom og kunst. Vi valgte å skrive om tagging, siden en venn av Dhani er innenfor graffemiljøet. Det blir interessant å få litt innblikk i det, og skjønne mer hva det går ut på. Planen hittil er å snakke med noen taggere, politiet og en ruter-ansatt, så vi får litt forskjellige syn på saken.

  Dhani, Onur og Aiman var hos meg etter skolen i dag, og de viste meg skate-, og snowboard-klipp på youtube. Eller, ikke Onur da, de andre viste oss to det, mens vi satt og måpte da de tok dobbel-trippel-super backflip og sånt.. Pappa ringte litt etter at de hadde kommet og spurte om vi ville ha hjemmelaget pizza. Og gjett hva svaret var! Den var veldig god, men jeg glemte så klart å ta bilde av den. Hele greia ble slukt ganske kjapt, så jeg rakk ikke tenke på det en gang. Det har vært en superkoselig dag med superkoselige folk ♥

  Akkurat nå får jeg massasje av pappa. Det tror jeg må være noe av det beste som finnes. Da jeg var yngre ville jeg bli massør, fordi det var mange som sa jeg var så flink. Men nå har de fleste vennene mine vokst fra meg, og blitt sterke. Så jeg klarer ikke gjøre det hardt nok lenger, haha. 

  Jeg har egentlig ingen bilder å dele med dere fra i dag, så det får bli et kort, tekstinnlegg denne gangen. Beklager det, men snart kommer det noe dere kan glede dere til! Aiman skal nemlig sette sammen og redigere klippene fra Haugenstua, så da blir det video på bloggen. Også er det veldig lenge siden jeg har lagt ut bilder av antrekkene mine. Er "dagens outfit" noe dere vil jeg skal gjøre? Hva liker DU å lese om?

 • Ulovlig å pynte seg med kors?  En sak som jeg har irritert meg veldig over for tiden er at korset kanskje skal bli fjernet fra alle mulige steder. Er ikke Norge et kristen land kanskje?


  Elsker kors-smykker og ringer og øredobber med kors på, både fordi det ser fint ut, men også fordi det er et nydelig symbol på kristendommen ♥  Men det er visst ikke så akseptabelt lenger? Hva skjer med trenden da? Det er jo så populært å bære kors nå for tiden, uten egentlig å bry seg en dritt om Gud eller Bibelen. Nå skal ikke jeg skrive et langt innlegg om hva korset betyr for meg, og hvor sterkt jeg er i mot at korset skal bli fjernet fra alle ting (for det er det allerede veeldig mange som har gjort), men jeg vil gjerne høre din mening om saken. Burde kristne reportere få bære kors på nyhetssendinger? Skal korset fjernes fra det norske flagg!? (Sorry for mørke bilder forresten. Prøvde å gjøre de lysere på Picmonkey, men nei)

 • Aiman på Haugenstua  ♥ Jeg prøvde meg frem med litt forskjellige innstillinger, så alle bildene har ikke like bra kvalitet. Men jeg valgte ut de jeg ble mest fornøyd med ♥

  Dette er alle bildene jeg har i JPG. De andre tok jeg i NEF, og da må jeg eksportere bildene før jeg legger de ut. Videoer kommer nok også senere ♥

 • Snart helg igjen  Torsdager er alltid så lange, og da er det veldig greit å ha helgen å se frem til. For en gang skyld skal jeg ikke så mye på slutten av denne uken, så det blir deilig å bare få slappet av litt. På lørdag skal jeg til Manglerud skole og se på en venn av meg opptre. Han spiller bass i et band som heter Caspers Lane. Det er bare å komme hvis du ikke har noen planer på lørdag. For å komme til arrangementsiden på facebook kan du trykk > HER <

   

  Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
   

 • Nyttårskjole  Nå nærmer det seg jul og nyttårsaften med stormskritt (gleder meg!!), og da trenger man selvfølgelig en kjole. Man må ikke kjøpe ny hvert år, men det er litt gøyere enn å dra fram den fra i fjor. Jeg ble inspirert av Kristine Ullebø > http://krisssy.blogg.no/ < og kjøpte denne kjolen fra Nelly:   Du kan finne den // HER //

  Kjøpte også disse toppene fra Nelly i samme slengen, kun 59kr per stykk (fra høstsalget)  Oransje // HER //                                                                                                      Grønn // HER //

 • Astrup Fernley  Sitter på gulvet på Astrup Fernley museet på Tjuvholmen. Det er ganske mye fint her, men også veldig mye rart! Bare se her:

  iPhone bilder, bare til opplysning.. Skal bli bedre på å ta med kamera på sånne steder som dette. Men vi fikk ikke vite at vi skulle hit før i dag. 

  Venstre bildet: ♥ Michael og Dhani ♥  Dagens antrekk

  Christianes blomstertights

  Sko fra DNA eller noe sånt

  (Fleece genser, Salomon, fra Gsport eller noe)

 • Pannekaker til middag  Pappa hentet meg på Haugenstua, så jeg kom hjem rundt halv fem. Det ble pannekaker til middag, for jeg fant heldigvis ingenting i fryseren.
  Jeg tenkte først på å lage pasta eller spaghetti, men så så jeg pannekakeposen, og da var det gjort. De ble utrolig gode, om jeg så skal si det selv.


  Hadde dessverre ikke tid eller ingredienser til å lage hjemmelagde pannekaker. Men jeg har lært av pappa, man tilsetter mer enn det som står på posen. Så min hemmelighet i dag var litt ekstra sukker og en dæsj fløte. Skal begynne å ha pennekaker til middag oftere. Det er jo så godt!
  Nå er jeg hos Christiane, og skal sove her. Bildene av Aiman legger jeg derfor ut i morgen. Håper alle har hatt en fin dag.

 • Haugenstua Skatepark  Vi hadde engelsktentamen i stad, om hvor mye engelsk man snakker på forskjellige arbeidsplasser og sånn. Ganske greit tema, så jeg ble ferdig rundt 11. Akkurat nå sitter jeg og ser på Dhani og Thomas skate. Synes det er utrolig moro å se hvor god kontroll de har både på seg selv og brettet.

  Det er vanskelig å få gode bilder av de. Jeg hadde nettopp en oppgave hvor jeg skrev om Haugenstua. Da tok jeg også bilder til et intervju jeg gjorde med Aiman. Det var sykt vanskelig å fotografere han! Men fikk er par fine til slutt. Kan poste de senere i dag.

 • Svar på spørsmål  Fortell litt om forholdet til deg og Vebjørn, hvor ofte er dere sammen, hvordan ble dere sammen, hva syntes foreldrene dine om han, er han romantisk osv! :D Føler du at du har forandret deg etter du fikk kjæreste?

  Hvordan går det med deg og vebjørn? <3

  Skriver om det meste, men forhold liker jeg å holde unna bloggen. Er greit med et par bilder, og at jeg skriver litt om det jeg gjør med kjærestene mine, men synes det blir litt privat å svare på alt det her. Føler egentlig ikke at jeg har forandret meg så mye etter de to kjærestene jeg har hatt. Det eneste som har skjedd er at jeg har blitt interessert i gaming og twintip/snowboard. Haha

  Hvordan er det å bo på holmlia?


  Holmlia er et fint og flerkulturelt samfunn. Trives veldig godt her, og er fornøyd med beliggenheten i forhold til bilveien og reisevei inn til sentrum. Men jeg er egentlig ikke så mye rundt om på Holmlia. Er enten hjemme hos vennene mine eller i mitt eget hus.  Fortell 3 ting vi ikke viste om deg!

  Nå vet ikke jeg hvem du er, men her er 3 ting de fleste ikke vet om meg:

  1. Jeg synger i dusjen
  2. Hip hop, og dans generelt, var min store lidenskap i 6. / 7. klasse
  3. Jeg var forelsket i en fyr på ungdomsskolen i 3 år (de fleste på trinnet skjønte vel egentlig det)

  Hvem er dine beste venner?

  Akkurat nå vil jeg si at jeg har veldig mange "bestevenner". Silje, Ida, Vilde, Onur og Oscar fra skolen min (F21), Christiane (som gikk der i fjor), Marlena, Josefine, Maria Therese, Jeanett, Clara og Salome fra før av. Dette er de jeg føler jeg står nærmest, men er superglad i alle vennene mine! Kommer til å ta lang tid å skrive opp alle. Håper dette var et greit nok svar på spørsmålet.  Hvis du kunne gå tilbake i tid å forhindre noe, hva ville det vært?


  Oi, veldig vanskelig spørsmål. Jeg er egentlig ganske fornøyd med livet mitt hittil. Og jeg lever på tanken om at alt skjer for en grunn, "det var sikkert meningen," pleier jeg å si. Så hvis jeg hadde forandret på noe, hadde sannsynligvis ikke dagen i dag vært sånn som den var.

  Men om jeg kunne gjøre om på en ting uten å ta vekk noe annet, ville det kanskje vært å byttet klasse på ungdomsskolen (til deres, Salome) eller rett og slett byttet skole til Hauketo. Følte ikke at jeg passet så godt inn på Holmlia.  Maria.... likte deg bedre som den du var før .......

  Vet ikke helt hva jeg skal si til dette. Er jo egentlig ikke et spørsmål? Men jeg kan prøve å forklare litt:

  Hvis du er en jeg gikk med på ungdomsskolen, så ja, jeg har forandret meg mye. På videregående føler jeg endelig at jeg kan være meg selv. Elsket barneskolen, men mislikte ungdomsskolen ganske sterkt.. Jeg ble stemplet som "best i klassen" og det var veldig vanskelig å følge opp det. Prøvde å drite i det etterhvert, men følte ikke at de andre godtok det. På F21 kan jeg være meg selv! Jeg kan henge med de jeg vil, si det jeg føler for, og kle meg akkurat sånn som jeg har lyst til. Det er superdeilig.

  Personligheten min har nok også forandret seg en del. For nå er jeg ikke det "englebarnet" du kjente meg som, hvem du nå enn er. Jeg er blitt tøffere, drar på fester, blir kjent med nye folk. Og jeg elsker det! Livet er herlig, og stråler mot meg for tiden. Hvorfor kan ikke jeg da stråle tilbake?

 • Bildedryss  Har ikke hatt så mye motivasjon til blogging i det siste. Så her får dere heller noen bilder av mine nydelige venner. iPhone bilder, jippi..

  ♥ Daniel ♥

  ♥ Onur og Katrine på Halloween ♥  ♥ Erik ♥  ♥ Ask og hunden hans, Nemi ♥ Vilde, Silje og Ida ♥  ♥ Christiane og Maite ♥

 • Bilder fra hytteturen  Fra tirsdag til onsdag var jeg som sagt på Nordmarkskapellet med Aleks og Thomas og hele elevrådet, så her har dere noen bilder fra turen hjemover.

  Sorry for lite blogging i det siste, men jeg har vært veldig opptatt. Svarer på spørsmålsrunden senere. Det er fortsatt mulig å stille spørsmål. God helg videre, skjønninger!

 • Maria Aune

  Hei :) På denne bloggen kan du lese om mine tanker og drømmer. Jeg skriver også en del om musikk, mote, trening og resten av fritiden min.

  Norske blogger

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits