lifeNlove -

PromovideoAkkurat nå står alle i revyen utenfor skolen og fryser fingrene av oss. Vi måtte alle ha på hvit overdel og svart bukse.

Derfor står nesten alle i t-skjorte. Jeg tok tilfeldigvis på meg bamsejakka, superflaks!


Daniel♥ // Snaps fra opptak

 • Festet med kjæresten til Sophie Elise  På fredag feiret Frida og Vilde fra klassen bursdagen sin, og de hadde leid Skansen. Det var utrolig god stemning der, og det er alltid koselig å bli kjent med nye folk. En stund inn i festen kom kjæresten til Sophie Elise sammen med noen av vennene hans. Det var veldig artig å se han i virkeligheten etter å ha lest bloggen til både han og Sophie Elise hver dag. Etter Skansen dro et par av oss på nach til Frida, så det ble en laang kveld.

  På lørdag dro jeg først til skolen, for det er revyhelg nå. Gleder meg masse til å høre hva konseptet vårt er, og til å se revyen! Jeg er med i event-gruppa, så jeg er med på å planlegge festene. Det var ferdig kl. 16 i går, så jeg dro hjem, spiste, dusjet og dro til Bjørndal på fest.

  Moa, Håvard, Remi og meg

 • Detox Tea  I det siste har jeg sett utrolig mange som sverger til denne teen. Så jeg tenkte jeg skulle prøve det ut selv, så kan jeg oppdatere dere om de eventuelle forandringene. Har en morgen og kveldsvariant. Så dette kan bli spennende :) • Kommunikasjon  Måten mennesker snakker sammen på har alltid fascinert meg. Da jeg satt på bussen i morges var det tre jenter som brukte hendene mens de snakket så mye at det så ut som de snakket tegnespråk. Kommunikasjon må være det viktigste vi har. Under oppveksten er det viktig i forhold til sine foreldre / søsken. Etterhvert er det viktig ovenfor venner, og senere kanskje en man gifter seg med. Man må ha en god kommunikasjon for å ha et godt forhold med noen.

  Under hele min oppvekst føler jeg at jeg har hatt en forholdsvis bra kommunikasjon med mamma og pappa. Etter at de hadde lært meg det viktigste, begynte jeg å forme mine egne meninger og tanker. Disse ble påvirket av miljøet rundt meg og vennene mine. Hele veien har foreldrene mine vært der og støttet meg, og nå når jeg blir 18 får jeg selvfølgelig mer frihet. Men man må aldri miste kommunikasjonen, selv om man blir "voksen". Jeg bor jo fortsatt under deres tak, så jeg kan ikke gjøre akkurat det jeg vil heller. Der tror jeg mange ungdommer (og forsåvidt foreldre) har misforstått litt.

  Har tenkt masse på dette i det siste, og jeg følte "tanker og drømmer" kategorien trengte noe mer. Liker du innlegg som dette? :)

 • 10 ting jeg elsker med vinteren  1. JULEN

   Helt siden jeg var liten har jeg elsket julen, for det er en helt spesiell stemning både før og etter julaften, og på selve dagen selvfølgelig. Savner å virkelig glede meg til jul helt i fra oktober, og kjenne på den følelsen man har som barn på lillejuleaften. Nå som jeg har blitt eldre er det ikke helt det samme, men nå gleder jeg meg over andre ting i tillegg til gavene. Middagen, kosen med familien, tv-seriene og barnetv


  2. SNØEN

   Det er så deilig når regnet går over til snø, for da blir man ikke like våt! I tillegg lyser det opp de mørke dagene, selv om det heldigvis begynner å gå mot lysere tider igjen. Det er så kjipt at det er bekmørkt når jeg går ut døra på morgenen, at jeg er inne når sola er fremme, og det er solnedgang når jeg går hjemover. Det blir deilig når man får se litt mer av sola igjen.


  3. ULLSOKKER

   Myke ullsokker er det beste som finnes. Da farmor levde strikket hun alltid minst tre par til meg hvert år. Kanskje jeg skal begynne å strikke, sånn at jeg får hjemmelagde sokker igjen. Julegavtips? Hmm
    
  4. STEARINLYS

   Stearinlys er virkelig en av de koseligste tingene med mørketida. Særlig hvis man slår av alle lamper, tenner stearinlys, kjøper pepperkaker og ser på film med familie eller venner. Det kan ikke bli bedre enn det.
    
  5. PEPPERKAKER

    
  6. KLEMENTINER


  7. NYTTÅRSAFTEN

   Da jeg var liten hadde vår familie en tradisjon sammen med to andre familien. Vi byttet på å være hos hverandre, så mamma og pappa var verter hvert tredje år. Pappa lagde alltid supergod middag, og så gikk vi ut og så på fyrverkeriet sammen etterpå. Det var først i forifjor (tror jeg) at jeg begynte å gå ut med venner og ta i mot det nye året med en kosekveld eller fest. I år aner jeg ikke hva jeg skal ennå, men vi finner nok på noe.
    
  8. FERIE

   Ferie er alltid deilig, og i år er juleferien ekstra lang. Herlig!

  9. SLALOM / SNOWBOARD

   Prøvde meg på snowboard i fjor, men siden det var såpass dårlig sesong fikk jeg bare stått to-tre gang. Men prøver på nytt i år!

  10. BURSDAG
   Jeg blir 18 1. desember!! Jeg har aldri gledet meg mer til bursdagen min noen gang. Det blir så deilg å endelig bli myndig!! 

   

  Lånte de fleste bildene av denne flinke bloggeren her, og det var også herfra jeg fikk inspirasjon til dette innlegget♥

 • Fyrstikktorget  Hver dag går jeg gjennom Fyrstikktorget for å komme til skolen. Og det er jo superkoselig der. Vi burde egentlig sitte der oftere i friminuttene. Har fått så mange ideer til bilder og filmer fra området rundt torget, så det er veldig inspirerende å gå der hver dag. Viktig å sette pris på de små tingene♥
 • Tattoo inspo  I det siste har jeg blitt hekta på tattoveringsbilder på instagram. Har lenge tenkt at når jeg blir 18, da skal jeg ta en tatovering! Og det ser det faktisk ut til at det blir, om ikke jeg feiger ut i siste øyeblikk. Planlegger å ta et kors i nakken, men det skal være ganske mye mindre enn det på det siste bildet, ca halvparten så lite tenker jeg. Ønsker meg mange flere, men det tar jeg etterhvert. Bare see så mye fint:
 • Ukens tips  Jeg rakk ikke spise frokost i dag (som vanlig), så det ble smoothie og druer i butikken på vei til skolen. Det funket egentlig ganske bra, for druene holder hele dagen, fortsatt mye igjen. Så det skal jeg gjøre flere ganger. Det er dagens tips til de som går på skole: Kjøp et eller annet du kan spise litt og litt av i løpet av skoledagen. For første gang på lenge er jeg ikke sulten før lunsjpausen. • 5-åringer med smartphone  I dag satt jeg ovenfor en mor med et barn i en barnevogn. Plutselig ser jeg at barnet holder en mobil, en slags Samsung, og blar gjennom bilder. Altså jeg skjønner at 10-åringer får iPhone og andre smarttelefoner, men det barnet var kanskje 4-5 år. Det er sykt hvor mye verden og synet på barns oppvekst har forandret seg på et par år. Fant etterhvert ut at hun bare lånte morens mobil. Men likevel, barn som fortsatt sitter i barnevogn skal ikke vite hvordan man blar på mobilbilder. De skal tygge på kanten av dekslet og slippe den ned i bakken.

  Samfunnet har forandret seg ganske mye på den tiden jeg har vokst opp. Jeg fikk min første mobil da jeg var 8, en Samsung/Nokia klapptelefon. Husker at jeg var så stolt! Det var den typen man kunne sende sanger til andre med, ved bruk av infrarød. "Ikke send sangen videre til alle da. Jeg vil at den skal være spesiell". Husker disse setningene så godt.

 • Suppe, kjøttkaker og yoghurtis  Da jeg kom inn på bussen i dag på vei hjem fra skolen luktet det suppe. Kanskje det var en eller annen som hadde sølt suppe over hele seg, eller kanskje det var en som satt og spiste suppe bak meg? Ikke vet jeg, suppe luktet det hvertfall. Og jeg ble så sulten! Hadde ikke spist siden kl. 12 på skolen, så jeg kjente det tumlet i magen hele bussturen hjem.

  Hjemme ventet heldigvis middagen, og gjett om den var god. Morfar var også hos oss i dag, så han hjalp meg med særemne. Jeg skal skrive 10 sider om temaet drap i tre forskjellige krimbøker, og fristen er 30. november om jeg ikke tar helt feil. Menmen, nok om det. Her er bilder av noe av det jeg har spist i dag:

  Kylling i kantina // Yoghurt Heaven♥

 • Kjoleshopping  Det ble overraskende nok en kjole på meg i dag. Ikke på Coast som jeg trodde, men faktisk på Vero Moda. Jeg falt egentlig for en lang rød variant, men de hadde dessverre bare svart igjen i min størrelse. Kjøpte med meg den hjem da for å sikre meg den, men skal lete videre på andre Vero Moda-butikker. Så da fant jeg altså den perfekte julekjolen (selv om jeg alt har en, men da blir det bursdagskjolen). I tillegg fant jeg nyttårsantrekk. Bilder kommer!

 • Solnedgang  I går var det en helt fantastisk solnedgang da jeg gikk ned fra skolen. Alle stoppet opp for å ta bilder. Bare se så vakkert:

  Etter skolen tenkte jeg og Salome oss på kjoleshopping. Selv om jeg nettopp kjøpte julekjole, føler jeg ikke at jeg har noe som passer til bursdagen. Så jeg tenkte jeg skulle investere i en litt dyrere variant, som jeg også kan bruke på det eventuelle ballet til sommeren. Så etterpå drar vi til Coast :)

 • Treningsmandag  I går ble det en full time med styrke, og det kjenner jeg i dag for å si det sånn. Er så deilig å føle at man blir flinkere for hver gang! På onsdag tenkte jeg å dra med meg Dhani på yoga, for det så så deilig ut sist gang jeg og Silje trente styrke der. • God morgen!  I dag ringte klokka 06.15! Selv om jeg ikke sto opp før litt over 06.30 fikk jeg good tid på morgenen. Elsker å starte mandagene slik. Fant frem antrekk, sminket meg, dro frem alt jeg skulle ha med og gikk ut døra. Sto til og med og ventet på bussen i tre min før den kom. Shit as.

  Klarer å følge med bedre og bedre i fysikken, og nå føler jeg at jeg lærer masse også. I gymmen skulle vi egentlig ha dans, men det ble basket i stedet. Så skuffa.. Hadde på meg skjørt og sånn, haha. Ikke beste gymtøyet til basket for å si det sånn. I historien hadde jeg fremføring, og det gikk overraskende bra! Så alt i alt en veldig bra start på dagen det her altså. Etterpå tenkte jeg meg en tur på Fresh med Dhanii♥

  Hos Salo♥

 • Helgen i bilder  Det har vært en super helg med masse fine folk. Jeg opptro med koret i kirka i dag, og hadde derfor øvingshelg. Men fikk tid til litt festing også, selv om det dessverre førte til at jeg kom for sent til øvingen. Kommer altfor mye for sent i det siste. Skjerpings!

  Lar bildene forklare resten:

  Mørke bilder, iknow. Menmen..

 • TGIF  Har ventet lenge på helg denne uka, og endelig var det fredag igjen! Hele skoledagen satt jeg bare og ventet på at klokka skulle bli to. Kjøpte smoothie i kantina i dag, den er så utrolig god!

  I dag skal jeg på fest med Marlena, og som vanlig drar jeg alltid dit for å få sminketipsnfør festen. Var koselig å pynte seg igjen. Synes det er noe av det beste med å gå ut, ha en unnskyldning til å gå i kjole og ta på masse sminke, haha.

  Ha en koselig kveld :)

 • Ukens tips  Jeg har blitt hekta på vitaminvann, særlig den rosa. Men i dag prøvde jeg en annen, med solbærsmak. Utrolig god den også. Når jeg har drukket opp pleier jeg å fylle den med vann, uten å skylle den først. For da får vannet en smak fra det som var i før. Love it!

 • Mamma  Skulle kanskje skrevet dette på morsdagen eller bursdagen hennes, men jeg følte for å gjøre det nå. Mamma er det snilleste mennesker jeg kjenner (utenom morfar, det er umulig å slå han). Noen av de koseligste stundene vi har er når vi ser på tv og sitter i sofaen. Jeg skal fortsette å gjøre det, selv når jeg flytter ut. Hadde bare lyst å dele at min mamma er best. Ha en fin dag people, snart helg nå!

 • Ønskeliste til bursdag  ♥ Body shop produkter - Body butter  ♥ Andre kremer - Soap & Glory  ♥ Sminke - Mascara, øyenskygge, bronzing powder  ♥ Ting fra Mineral fusion - Blotting paperseye makeup removerandre produkter  ♥ Lulu's beauty toiletbag - BurgundyRose  ♥ Lulu's brush cover - Burgundy  ♥ Neglelakk - for eksempel fra Ciatè   ♥ Selvbruningskrem - Tan in a can chocolate (Følte for å reklamere litt for sunspa)


  ♥ Treningsklær fra x-life - Jakketights (Bilde lånt fra Karolinem)  ♥ Shorts fra Runwaydreams - 1234 (På bildet: Siljegusfre)

 • Animasjon og Fujikamera  Endelig har vi begynt med animasjon på skolen, har ventet så lenge! Da jeg begynte på media tenkte jeg at jeg kunne ta film og fordype meg i animasjon, men det tilbyr ikke F21, så feil kan man ta. Menmen, jeg har jo lært masse annet nyttig og angrer absolutt ikke på skolevalget. Men nå har vi altså fått låne en som kan illustrasjon og liknende, og hun skal være her denne torsdagen og de to neste ukene. Gleder meg masse!

  Estefany i klassen har et Fujifilm kamera, og jeg spurte henne masse om hun var fornøyd og sånt. Fikk lyst på et sånt, for det er så praktisk siden det er lite og lett. Speilreflekskameraet er liksom så tungt og slitsomt å drasse med seg ut, så tar som regel bilder på iPhonen når jeg er utenfor huset. Kanskje jeg kan ønske meg dette til jul, så får jeg lagt ut bedre bilder på bloggen! 


  Trykk på bildet for å komme til linken!

 • Gårsdagens innkj©ªp


  Alt er fra H&M¢¾ Er virkelig helt forelsket i den ©ªverste til venstre! Den har stor hette med ©ªrer i tillegg, drits©ªt!

 • Lekser, trening og jenteprat  I går satt jeg og pappa og jobbet med en samfunnsfagpresentasjon jeg skal ha på fredag. Etter leksene og middag fikk jeg gjort unna en liten treningsøkt for rumpe, lår og mage. Utrolig deilig! Har endelig kommet inn i en fast treningsrytme for uka, og jeg tror jeg skal greie å holde det som en vane fremover.

  På kvelden fikk jeg besøk av Marlena og vi snakket som vanlig om alt og ingenting. Hva skulle man gjort uten disse jentepratene dere?

  I hvert fall syntes jeg det ble litt sent å legge ut nytt innlegg i går, så antrekksbilder kommer senere i dag.

 • Shoppestop  Nåå har jeg shoppet nok for i år merker jeg. Plutselig var det ikke like mange tall på skjermen i minibanken. Menmen, absolutt verdt det! Disse shoppe-dagene har vært bursdag- og julegave til meg selv, og jeg har virkelig blitt utrolig fornøyd med min nye garderobe! Nå er målet å få kastet vekk en del av det gamle, sånn at jeg faktisk får plass til alt. Så ønsker jeg meg et klesstativ, selv om jeg ikke aner hvor på rommet jeg skulle satt det.. Kanskje jeg kan fjerne den ene stolen, som jeg bare slenger klær på uansett.

  Senere i dag kommer bilder av det jeg har kjøpt :)

 • Treningsmandag  Tror det skal bli en vane å trene på mandager jeg! Det er en utrolig deilig start på uka, for man føler seg så bra. Igjen gikk turen til Fresh på Ryen med Silje, og enda en vellykket treningsøkt er gjennomført. Det er veldig koselig å ha en fast partner å trene med, det hjelper så mye på motivasjonen! Det er virkelig et bra tips til alle som mangler det nå frem til jul, finn deg en å trene med :) Gleder meg til å se forandringer og merke en forskjell!  1. Eget rom hvor vi trente styrke // 2. Silje♥ // 3. Beste protein-cookien. Anbefales! Kjøpt på Bunnpris // 4. Obligatorisk toalett-selfie

 • Skjerpings  Nå har jeg endelig begynt å ta igjen de andre på skolen. Helt siden jeg begynte å bli syk har jeg hengt etter i fagene. Men nå har jeg snakket med lærerne og funnet en løsning, sånn at jeg i hvert fall står i alle fag. Blir deilig etter jul, når jeg kan "starte på nytt" og faktisk henge med i alt.

  Etter skolen i dag er planen å dra på Fresh med Silje og trene armer. Er faktisk litt støl fra helgen fordi vi lekte en lek hvor man ble dratt i begge armene, så det skal bli interessant. Men jeg skal uansett ikke ta i så hardt fordi jeg ikke vet om jeg har blitt kvitt kyssesyken ennå. Skal sjekke neste uke.Har egentlig ingen bilder å vise frem akkurat nå, men jeg tenkte å legge ut et antrekksinnlegg senere i dag.

 • Sloraleir  I helgen har jeg vært på leir med kirka på Slora gård, Sørmarkskapellet. Det var utrolig koselig! Masse deilig mat, artige leker og fine folk. 

  Tenkte å bare gi en kjapp oppdatering herfra.  1. Taco // 2. Koselig stemning på kvelden // 3. Enkle gleder // 4. Prekestolen

  5. Marianne og meg // 6. Alle jeg sov på rom med♥ // 7. Presten hadde bursdag, så han ville ta selfie med alle

 • Kirka  I går var jeg i kirka for første gang på mange uker. Var utrolig koselig å være der igjen, og å se alle de fine menneskene. Vi spise pasta og kylling-salat til middag (deiliig), også fikk vi besøk av en fengselsprest. Han fortalte oss litt om livet bak murene og det var veldig interessant å høre på han.

  Nå til helgen er det Sloraleir med kirka, så det blir også bra. Vi drar rundt 6-tiden i dag og blir borte til søndag. Det er midt ut i skogen, så det er ikke sikkert jeg får blogget disse to dagene.

 • Tøyenbadet  I går var jeg, Dhani og Ida på Tøyenbadet. Det var utrolig deilig (anbefales!), men kjente at jeg fort ble sliten. Skal egentlig ikke trene så mye før kyssesyken er helt borte. Etter badet dro vi og spiste kebab på Bislett og jeg klarte nesten å spise opp hele, pluss en superstor cola. Egentlig ikke så bra, men godt var det. Etter maten dro jeg til Salome, siden faren bor på Bislett. Dennis var der også, så vi hørte på musikk, drakk julebrus og spilte brettspill.  I stad vra klassen min på Filmens Hus hvor vi så på Boyhood. Vi begynte 09:30 i dag, så jeg rakk å ta blodprøver først, men må tilbake enda en gang neste uke. Gleder meg til dette er ferdig, er så lei av å dra til legen. Men nå skal jeg slutte å klage. Etter filmen dro vi til Max i Karl Johan hvor jeg kjøpte barnemeny og luxus-shake♥

 • Julegaveønsker

 • Ukens YouTube-Tips  Så at en annen blogger hadde dette, og syntes det var en god idè. Hver uke kommer jeg til å legge ut et nytt tips: 

  Pugs♥

 • Gårsdagens trening  I går var jeg og Silje på Fresh på Ryen. Vi holdt på i ca en og en halv time, så jeg er godt i gang med mitt første nyttårsforsett. Det var veldig fint der!

  Jeg kom rett hjem til middagen, noe som alltid er deilig. Etter at vi hadde spist øvekjørte jeg med pappa til Vinterbro Senter og parkerte ordentlig for første gang. Et skritt nærmere lappen! Håper jeg får tatt den rett etter jul/nyttårsaften. På senteret kjøpte vi en minijacksplitter (en sånn ting som gjør at man kan høre på musikk med to forskjellige headset), en batteribank (noe jeg virkelig trenger, for mobilen lades alltid ut i løpet av skoledagen).

  Etter skolen i dag er planen å dra på Tøyenbadet med Ida og Dhani. Alt for lenge siden jeg har vært på et offentlig svømmebasseng, så det blir koselig♥

  Min treningsplan:

  Mandag: Legday - Studio

  Tirsdag: Abs - Studio

  Onsdag: Legday - Øvelser fra YouTube

  Torsdag: Fri

  Fredag/søndag: Cardio / abs - Hjemme / gruppetime


  Fra PumpUp-appen

 • New in  For et par dager siden var jeg på shopping og hadde bestemt meg for å ikke gå i de vanlige kjedene, som H&M, Cubus og sånt. Så jeg tittet i andre butikker jeg vanligvis ikke shopper så mye fra, bl.a B-young, Oasis London og Urban. Jeg fikk med meg et par skatter hjem, og den ene genseren har blitt favorittplagget mitt! Og i dag var jeg også en tur innom Oslo City og kjøpte julegaver + et par ting til meg selv. Fant ut at jeg virkelig måtte freshe opp vintergarderoben min. Så dette er noe av det jeg shoppet:

  Julekjole fra Oasis: Størrelse 8

  Sko fra DinSko tror jeg, dessverre litt for små // Synes rød neglelakk er så fint til blå kjole♥

  BikBok all the way♥ - Hvit topp: XS // Svart topp: S

  Litt dårlig farge på genseren, men det er egentlig en helt nydelig rosafarge på den, fra Oasis: S // Bluse fra H&M: 34 // Elsk!♥ Genser fra Oasis: S

 • Julekjoler  Å, det finnes så mye fine kjoler på nettet! Man kan lett bruke et par tusen hvis man bruker for lang tid inne på en side. Men i år er jeg altså på jakt etter en ny julekjole, så jeg har sett på Lookbook Store (hvor det var salg♥) og Nelly:

  HER

  HER

  HER // HER


  HER // HER  HER // HER  HER // HER

 • Kvalm av godteri?  Nå har jeg ikke spist godteri på ganske lenge, så når jeg tok litt i går ble jeg rett og slett kvalm. Vet det høres teit ut, og jeg hatet å lese slikt selv på andres blogger før, for jeg tenkte at de bare skrøt og prøvde å høres sunne ut. Men det hjelper faktisk å ikke spise godteri, du får mindre og mindre lyst på det. Altså, jeg sier ikke at man skal kutte ut alt usunt og sånn, folk må da putte i seg akkurat det de har lyst til. Sitter og spiser en hel chips pose selv nå liksom, skryter virkelig ikke. Bare sier at det ikke er så vanskelig når man først har bestemt seg for det og det har gått et par dager :) Brus har jeg også bestemt meg for å slutte med, sånn nesten i hvertfall. Tenkte å lage et nyttårsforsett-innlegg snart, så får vi se hvor mange jeg greier å gjennomføre til neste år da, heh.  Hele denne skoledagen har vi norsk, og det er så kjedelig å ha samme faget hele dagen, man blir så lei. Men i dag skal vi jobbe med særemnet, som jeg så og si er ferdig med, trenger bare å fylle ut litt på slutten. Så planen blir vel å høre på musikk, jobbe med lyd-prosjektet eller se på serier. Ganske grei dag egentlig♥ Etter skolen skal jeg og Silje trene på Fresh, sannsynligvis rett ved skolen, så vi bare kan dra rett dit og så hjem. Ellers har jeg ikke så mange andre planer, så får se hva som skjer utover dagen.

 • Støl  I dag trente jeg litt i gymmen, bare for å begynne litt. Kan jo ikke ta i alt for hardt ennå fordi kyssesyken fortsatt sitter i kroppen, men jeg løftet litt vekter og sånn. Lastet ned PumpUp appen igjen, og den er virkelig bra altså. Anbefaler den på det sterkeste! Kommer til å bli min faste treningsgreie fremover  Etter skolen spiste jeg og Dhani sushi på Fyrstikktorget, alltid godt. Etter det stakk han for å skate og jeg dro på shopping. Fikk kjøpt litt julegaver og litt til meg selv. Hadde jeg planlagt litt bedre hadde jeg ikke tatt på hæler når jeg skulle gå på Oslo City da, men fikk trent leggmusklene litt ekstra. Og i tillegg hadde jeg med en tung skolesekk (inkludert macen). Så det ble til squats da jeg bøyde meg ned for å plukke opp noe jeg mistet, som skjedde sånn 3-4 ganger. Typisk meg!

  New in- innlegg kommer senere

 • Rolig mandag  Planen i dag var å stå opp halv sju, dusje, ha god tid til frokost, men neida. Sov til sju, så fikk bare freshet opp sminken sånn halvveis, funnet en bukse og gått ut døra. For jeg har nemlig bestemt meg for å ta en tidligere buss på mandager og tirsdager. Da er det litt mer kø inn til byen akkurat i rushen, som jeg unngår nå, pluss at det er færre folk her. Deilig. I dag har vi fysikk, gym (som jeg ikke får delta på), norsk og naturfag. Må virkelig skjerpe meg og følge med bedre i fysikken nå. Er faktisk redd for å stryke, og det hadde jo vært kjempeteit, siden det er valgfaget mitt. På slutten av dagen skal jeg snakke med naturfagslæreren om kapittel 3 i boka, for jeg har ikke vært på en eneste prøve.Æsj, etter jul blir det hard jobbing med skole for meg!


  Bilde fra i går, flere senere i dag.

 • Kino  I dag sov jeg til halv to, superdeilig. Jeg fikk gjort en del i huset, ryddet litt på rommet og sånt før jeg fikset meg for å dra ut. I kveld blir det kino med et par venner, og vi skal se Interstellar. Koos!  Flere bilder kommer, som vanlig

 • Helgens middager  Denne helgen har jeg virkelig spist alt for mye. Pannekaker på fredag, lutefisk og kake i går, og griseknoke med masse greier i dag. Uff, ikke bra. Men godt var det!  Blogger fra iPhonen, flere bilder kommer.

 • Kaffekake  I dag hadde jeg en veldig rolig lørdag. Planen var egentlig å dra ut et eller annet sted, eller gå på kino, men det ble så sent, så vi tar det heller i morgen. Derfor bestemte jeg meg for å trene for så å lage kake. Dette er oppskriften jeg brukte:

  Kaken:
  3 dl hvetemel
  2 dl farin
  1 ss bakekakao
  2 toppede ts bakepulver
  2 dl melk
  2 ss smeltet smør

  1. bland alt det tørre i en bolle, tilsett melken og smøret og rør til alt er godt blandet
  2. hell røren i en smurt springform som er 22-24 cm i diameter! stek kaken på 225 grader i 20 minutter
  3. avkjøl kaken helt før du i det hele tatt rører den! hvis du rører kaken før den er blitt kald kan det fort hende at den detter sammen og blir flat som et flatbrød
  Sjokoladekremen:
  150 g mykt smør
  150 g siktet melis
  2 ss kakao
  1 ss kaffe
  Bland alt sammen med en kjøkkenmaskin eller en mixmaster. Pynt♥
  Som vanlig følger jeg ikke oppskriften helt. Jeg la til en halv teskje med vaniljesukker i kaken, og droppet kaffen i kremen, siden jeg ikke er så glad i det. Synes denne kaken var ganske vanskelig å lage faktisk, for den begynte å bli litt brent på toppen etter at det hadde gått 15 minutter. Så jeg tok den ut, la på aluminiumsfolie og satte den inn igjen. Deretter var den ikke ferdig før ca 15 minutter etter det igjen, så tiden kommer nok helt an på ovnen din, eller hvor i ovnen du setter den. I tillegg hadde vi ikke melis, så jeg måtte bruke sukker i stedet, noe som ikke var fullt så vellykket. Ikke prøv det.. Kaken var god da.


  Ble iPhone bilder denne gangen, så kvaliteten er ikke på topp. Menmen, bedre enn ingenting, sant?
 • Gårsdagen  I går var jeg hos Dhani med en del av vennene våre. Da jeg kom dit var nesten alle der allerede. Guttene satt og spilte Skate, mens jentene snakket. Etterhvert fikk vi på litt musikk vi kunne danse til, sånn at gutta sluttet å spille. Det var utrolig koselig, og minnene er lagret for alltid. Jeg og Daniel tok nattbussen mot Åsbråten, thank god for den! Hadde ikke klart meg uten, virkelig. Jeg våknet for ca 2 timer siden, som vanlig etter å ha kommet hjem i 3-4 tiden. Elsker å sove lenge etter en fest, for så å våkne opp til middag (som da ble frokost for meg). I dag hadde pappa laget lutefisk, bacon, gulrøtter, potet, kålrot, pølse og ertestuing. Et veldig bra måltid med andre ord.  Meg og Hannah Flere bilder kommer. Blogging fra iPhonen gjør at det ikke går an å legge til fler enn et bilde per innlegg. Teit.

 • Total makeover  Til de som ikke har fått med seg hva som har skjedd med håret mitt, gredde jeg det ikke på to måneder etter at Frida fikset en liten flette på meg. Den ble bustete også utviklet det seg til et kråkereir. Mange av vennene mine har prøvd hardt for å få det til å se bra ut igjen, takk til alle, haha. Men hvertfall, nå er det nesten bra, utenom en liten del på toppen som jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre med. Vurderer å gå til frisøren, men jeg er redd for at de skal si de ikke kan gjøre noe med det og at jeg må klippe det av. Planen videre når det blir fikset er hvertfall å farge håret for første gang! Tenker det skal bli lysebrunt i starten, også har jeg utrolig lyst på rødt hår, det hadde vært gøy. I første klasse på vg hadde vi en photoshop-oppgave hvor vi skulle lage en plakat. Jeg valgte Twilight og skulle da se ut som Bella, så jeg redigerte håret mitt brunt. Kanskje tanken har vært i bakhodet mitt siden da? Jeg har hvertfall hatt lyst å gjøre noe med håret mitt lenge, for det har vært som det er nå så lenge jeg kan huske.

  Vippe-extensions har jeg også begynt å ønske meg, og jeg har sett litt rundt på forskjellige salonger i Oslo. Det som er kjipt er at det er så dyrt, nesten 2000kr for et nytt sett som bare varer et par uker, vet ikke helt jeg. Hadde vært fint å ha det til juletider, i tillegg til brunt hår og ny kjole. Og tenk så deilig å våkne om morgenen og slippe å ta på mascara for å føle seg mer våken. Vel, jeg får se.

 • Pannekaker til middag  Jeg har lovet familien at jeg skulle lage pannekaker i dag, så da var det bare å finne frem en oppskrift og begynne å mikse. Her er den jeg brukte:

  3 dl hvetemel
  ½ ts salt
  6 dl lettmelk
  4 stk egg
  2 ss smør

  Ha mel og salt i en bolle. Visp sammen melk, egg og bland det gradvis inn i melet til røren er glatt og uten klumper. Bland i smeltet smør.
  Dekk til røren og la den stå og svelle i ca 30 minutter.
  Varm en teflonpanne på middels varme og smelt litt smør. Hell i så mye røre at den så vidt dekker bunnen. Drei pannen så røren blir jevnt fordelt over hele bunnen. Snu pannekaken med en stekespade når den har stivnet på overflaten. Pannekaken skal være gulbrun på begge sider.

  Nå følger ikke jeg oppskriften til punkt og prikke da. Jeg tar i 1dl fløte i stedet for melk, tar vekk 1dl melk (så det blir 4dl melk og 1dl fløte for min del), og legger til litt mer mel. Pluss at jeg tar i et par spiseskjeer sukker. Synes pannekaker skal inneholde sukker.

 • Instalately
    1. Halloween-fest // 2. Nye hansker // 3. Senga mi♥ // 4. Paprika // 5. Love, Rosie på kino // 6. Småtomater // 7. Kosesokker8. Sushi♥ // 9. Teddy

    10. Utsikten min // 11. Kyssesyken // 12. Ballonger på revyfest

 • God start  I dag sto jeg opp halv sju for å ha god tid. Det var utrolig deilig. Jeg fikk tid til en lang dusj og å sminke meg (ikke bare slenge på mascara i all hast). Fikk fortsatt ikke spist frokost da, noe jeg nå kjenner jeg angrer på.. Men alt i alt en veldig bra start på dagen. I tillegg snødde det, så jeg smilte fra øre til øre på vei til bussen (som jeg ikke måtte løpe til).

  Nå begynner jeg virkelig å glede meg til helg. Er bare et par timer igjen, så er det hjem og ut et eller annet sted. Jeg er så lei av å være hjemme, så det blir deilig å gjøre noe annet enn lekser og soving. Akkurat nå har vi historie, og jeg har ikke gjort oppgaven fordi jeg har hatt så mye annet å ta igjen. Skal virkelig skjerpe meg etter jul nå, for det ser ikke så lyst ut for karakterene mine i år.
 • Trening og middag  Å, som jeg gleder meg til å begynne å trene igjen. Det er ikke før man mister noe at man savner det, sant? Føler meg virkelig mye bedre nå, ikke hoven i halsen, mye mindre slapp og ikke vondt i hodet. Så planen er å starte på Fresh mandag om to uker. Håper jeg klarer det! Da jeg gjennomførte squat-challengen to ganger på rad i vår merket jeg virkelig forandringer, så jeg gleder meg til å se resultater igjen.

  Treningsmatte og strikk ♥ // Tomatsuppe til middag, laget av meg faktisk ♥

  Forskjell på lysstyrken på bildene sa du? Pff, nei, hva? ... Noe som har noen tips om hvordan man best mulig kan ta bilder med blits? Veldig lenge siden jeg har fotografert merker jeg. Har ikke tatt fram kameraet på et halvt år eller noe sånt tror jeg. Det skal ikke skje på lenge nå, elsker kameraet.

 • Dagen i dag  Jeg startet dagen med å forsove meg. Hater en sånn stressende start, for det påvirker alltid resten av dagen. Heldigvis rakk jeg en buss som gjorde at jeg var på skolen akkurat da vi begynte, så fikk ikke fravær. Har nok av det dette halvåret for å si det sånn. Vi hadde media hele dagen, så jeg fikk jobbet med musikkproduksjonen vi holder på med. Det er så gøy å lage sin egen låt, eller melodi, for man kan være så kreativ med den. Alle i lydgruppa sine produksjoner synes jeg ble utrolig kule, og helt utrolig forskjellige. Kanskje jeg skal begynne å lage musikk etter videregående, som en hobby. Hadde vært veldig gøy.

  I går var jeg på førpremiere og så Love, Rosie på Klingenberg. Den var veldig søt, og det var superkoselig å se en film på kino igjen. Siden det var førpremiere fikk jeg en goodiebag, og dette var det den inneholdt. Love hearts, superchips, en kondom, glidemiddel og parfyme. Haha?

 • Dagens tips  Det er så mange som snakker om måter man kan spise på for å bli tynnere, sunnere, sterkere osv. Egentlig bryr jeg meg ikke så mye, men i stad da jeg spiste middag brukte jeg kniv og gaffel på kyllingvinger. Og gud det tok lang tid! Har lest et sted at det er bra å spise sakte, så der er altså dagens tips fra meg. Spis fingermat med kniv og gaffel!

  Siden jeg ikke akkurat er kjent for å være tålmodig, spiser jeg kanskje mindre enn det jeg pleier når jeg gjør det på denne måten? For jeg blir så irritert over hvor lang tid det tar. Det kan jo kanskje være positivt for noen, hvis målet er å spise mindre. Man skal jo heller spise lite og ofte, enn mye og sjeldent.

  Glemte å ta bilde av maten da.. Typisk!
 • Begynne å blogge igjen?  Får se hvordan dette går. Men jeg tenkte altså å begynne å blogge litt igjen. Sannsynligvis ikke hver dag, men sånn innimellom når jeg føler for det.

  Det som har skjedd siden sist er at jeg har begynt i 3. klasse, fortsatt på Fyrstikkalleen skole. Det vil si at jeg tar studiekompetanse, med 10 timer media og 10 timer norsk i uka. Woho.. Føler egentlig dette bare er et "komme-seg-gjennom-år", for nå er jeg virkelig lei av media, og hele skolen egentlig. Men folka er jo like koselige som alltid, og det kommer virkelig til å bli trist å ikke treffe dem hver dag. Livsplanen min har også endret seg litt siden sist, for jeg er ikke så hekta på å studere noe innenfor lyd eller media lenger. Jeg har heller begynt å tenke på ingeniør igjen, selv om jeg ikke aner hva slags ingeniør da.

  En annen ting som har skjedd: Kyssesyken. Ikke så veldig gøy, men jeg begynner heldigvis å bli bedre nå. Forrige uke lå jeg bare hjemme, og byttet mellom senga og sofaen. Fordi jeg sov så mye da har døgnrytmen min blitt helt på tryne, så det er ganske vanskelig å gå på skolen igjen nå. Søndag til mandag sov jeg ikke et sekund, men gikk rundt og ryddet i huset, så på serier og fikk trent litt. Kyssesyken gjør at jeg ikke kan delta i gymmen, og da heller ikke begynne på treningsstudio (som har vært et mål lenge nå). Jeg har gitt opp Actic og planlegger heller å starte på Fresh som har litt bedre utstyr og muligheter. Vi får se hva som skjer etter hvert.  Hår og sminke: Marlena♥ // Genser: Kjøpte den av Stina // Bukse, superflex: BIKBOK
 • hits