lifeNlove -

30 Days Challenge: Day 23 and 24♥ Dagens challenge: Smykkene mine og nattbordet mittSiden jeg ikke har noe nattbord, tok jeg heller bildet av skrivepulten min, hvor jeg også har smykkene mine. Derfor tenkte jeg det var greit å slå sammen disse to challengene og lage et innlegg. Jeg har også en del smykker og ringer i smykkeskrinene i vinduskarmen, men det kan jeg jo vise dere en annen gang. Almanakken (som dere ser på bilde 2) vant jeg da jeg deltok i Stinas konkurranse, så det kommer det et eget innlegg om senere.

Neglelakken får dere også høre mer om, for jeg har begynt på et innlegg om nyttårsantrekket mitt for i år. Det er bare 2 dager til 2014. Ææ! ♥

 • 30 Days Challenge: Day 22  Gårsdagens challenge: Parfymen jeg bruker


  Jeg har brukt Escada - Cherry in the air en stund nå og jeg elsker den. Jeg kjøpte den på sommeren, fordi den luktet veldig søtt og jeg følte den var en typisk sommer-parfyme. Men så fortsatte jeg å bruke den utover høsten og vinteren fordi jeg likte den så godt. Hvilken parfyme bruker du?

 • 30 Days Challenge: Day 21  Dagens challenge: Den rareste tingen jeg har  Dette er definitivt den rareste tingen jeg har, men også den søteste. Jeg fikk den av farmor da jeg var liten, og har hatt den til pynt siden. Hun har laget denne fisken (eller hva det nå enn er) ut av et ekte kuhorn, ved å sette på to knapper til øyne og tegne på øyevipper. God 2. juledag da dere ♥

 • Makeover - resultat  Jeg og Marlena hadde litt lite å gjøre, så hun bestemte seg for å fikse håret mitt og sminke meg. Hun er utrolig flink, her er resultatet:

  Flere bilder og et "how to-innlegg" kommer. God 1. juledag dere ♥

 • 30 Days Challenge: Day 20  Dagens challenge: Et bilde av meg selv som barn  Dette er dåpsbilde mitt, så jeg var vel rundt 6 måneder. Skal ta 2 og 3 challenger i slengen fremover, for å bli ferdig innen 2013. Snart 2014, ææ!

 • Da var dagen kommet  Julaften!

  Jeg sto opp litt over ni for å dusje og ordne meg før jeg og mamma dro til mormor på Stovner sykehjem. Der åpnet vi et par gaver til meg og mormor, og var med på gudstjenesten de hadde der. Etterhvert kom morfar også og vi koste oss sammen på denne spesielle dagen. Kl. 14 kom pappa og hentet oss, og vi dro hjem for å ta på fintøyet, spise og åpne gaver. Folk sier de begynner å glede seg mer og mer til maten enn til gavene etterhvert som de blir eldre, og det kan jo være sant nok. Men jeg kommer aldri til å slutte å glede meg til åpningen av den første gaven på julaften. Det er alltid jeg som sitter ved treet og deler ut de forskjellige pakkene til familien. Det har vært en super dag, selv om vi har gjort ganske mye på en gang.

  Nå har jeg både tatt bilder med mitt eget kamera og pappa sitt, så endelig får jeg lastet opp noen bilder:

  Elsker morfar over alt på jord! ♥
  Flere bilder kommer

  Nå skal jeg ned og proppe meg full av godteri og nyte resten av julaften. Fortsatt mett etter pinnekjøttet da, menmen. Litt til er det da plass til. Planen for i morgen er å bare slappe av og stresse ned fra i dag, og kanskje rydde litt. Har du hatt en fin julaften? Hva spiste du i dag?

 • Kvelden før kvelden  Jeg kan virkelig ikke tro at jeg skriver dette 24. desember. Det har gått helt sykt fort! Synes nettopp vi snakket om at sommerkroppen 2013 var den nye greia, og nå er det bare 7 dager igjen av dette året. Jeg har fått litt julestemning, men ikke på langt nær like mye som jeg skulle ønske. Da vi bakte pepperkaker begynte det å gå opp for meg at det var desember, men jeg har ikke hørt så mye på julesanger, og gavene ble pakket inn i hoi og hast på mandagen. Så jeg har ikke fått satt meg ned og kost meg over at det snart er jul, dagen kom på en måte bare. "Og snart er det over," sier folk, men det vil jeg ikke være med på. For det er enda lenge igjen til selve julaften (altså kvelden), så det er masse tid igjen å kose seg over julen på. I tillegg har vi jo 1. og 2. juledag å glede oss til, så ikke si at julen snart er over! For den har så vidt begynt for min del.

  I dag vekket mamma meg halv to, men jeg var fortsatt supertrøtt etter helgen, så jeg lå i senga en stund til før jeg klarte å komme meg opp. Det har vært en rimelig daff og avslappende dag. Det eneste jeg har gjort er å dusje, spise litt og pynte juletreet da så klart. Det ble superfint, om jeg så skal si det selv, og denne gangen har jeg faktisk klart å krøkke meg til å ta bilder. Det er virkelig noe jeg skal forbedre til neste år. Sorry for lite blogging forresten, men det er juul. Har tankene et helt annet sted enn på bloggen.   Juletreet vårt ♥

 • Overnatting på landet  I dag tok jeg toget til Ski for å møte barndomsvenninnen min, Jeanett. Vi gikk litt rundt på senteret og så på sko og klær. Plutselig hadde det gått 2 timer, for når vi først starter å plapre, så stopper vi aldri. Jeg er så utrolig glad for at jeg har henne, og at vi har klart å holde kontakten selv om hun har flyttet så mange ganger. Nå bor hun i Siggerud, som føles veldig langt ut på landet for en byjente som meg. Jeg synes det er veldig koselig da, for det minner meg både om Trøndelag og hytteturer. Huset til Jeanett og moren ser ut som en stor hytte i mine øyne.

  Etter senterturen dro vi til Peppes og spiste en supergod pizza + oreokake til dessert. Planen var å ta bilder av maten, men jeg har ikke nok plass på mobilen. Da vi var mette rullet vi bortover mot kinoen og kom akkurat presis til filmen. Jeanett hadde heldigvis ikke sett film to av Hunger Games, jeg fant endelig noen som ville se den med meg. Jeg har lest alle bøkene og ble positivt overrasket over film en, så jeg gledet meg utrolig mye til toeren. Og den levde opp til mine forventninger. Elsket den! Anbefaler virkelig å bestille billetter før den slutter å gå på kino.

  Hva er dine planer denne helgen?

 • 4 dager til julaften  Tekstinnlegg

  Det er helt sykt at det har gått så fort! På skolen i dag holdt rektor en liten tale og de elevene med 0 timer fravær fikk en rose hver. Supersøtt! Oscar opptrådde med en nydelig sang helt i begynnelsen, og vi sang Deilig er jorden som allsang til slutt. Etter avslutningen i auditoriet hadde vi en kosetime hvor alle drakk julebrus og spiste pepperkaker. Jeg er så utrolig glad i jula, for på denne tiden av året er det så mye som skaper utrolig god stemning, og jeg blir så glad av det. Hele skoledagen har jeg bare gått rundt og smilt fordi jeg har vært overlykkelig over at det er friii!

  Da vi var ferdige for dagen dro jeg, Ida, Silje, Vilde, Onur, Joachim og Dhani til Wayne's. Jeg bestilte en frappe med mocca, som jeg nesten alltid gjør når jeg er der. Tror vi ble der sånn rundt en time, føltes hvert fall sånn, for vi satt der veldig lenge. Det var utrolig koselig! Etter kafeturen dro vi til Spikersuppa og møtte to venninner av Silje og Vilde, Kirsti og Celine, som sto på skøyter der. På Nationaltheatret er det et søtt lite julemarked oppover gaten, som jeg fikk tatt en del bilder av og vi møtte nissen til og med. Kirsti og Celine

  Jeg kom plutselig på at jeg faktisk blogget for over et år siden på denne bloggen, så jeg tok turen innom arkivet. Jeg fikk sjokk da jeg så at jeg hadde skrevet på engelsk, glemte helt at jeg gjorde det i starten. Så jeg slettet rett og slett bare hele første året med blogging, fordi det var så utrolig kleine innlegg, klarte jo ikke å skrive blogginnlegg. Synes egentlig sånt er gøy, altså når man driter seg ut, for jeg blir ikke så fort flau, men det der gikk over streken. Jeg hadde jo en annen blogg før også da som jeg startet med i niende eller noe, og den synes jeg er gøy å beholde, bare fordi det er morsomt og teit. Men jeg vil at denne bloggen skal være litt ordentlig, så da ble det rydding i arkivet på meg.

   

  Jeg hadde faktisk en del bilder fra byturen i dag, men det er et eller annet galt med mobilen eller macen for jeg får ikke overført bildene.. Egentlig var meningen å legge bilder mellom teksten så det ikke blir så kjedelig. Synes selv det er tungt å følge med på blogger som skriver masse og ikke har bilder. Men det står ikke at mobilen er koblet til en gang, så jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. 

 • 30 Days Challenge: Day 19  Dagens challenge: En kjendis jeg ligner på

  Jeg synes det var veldig vanskelig å finne kjendiser jeg lignet på, så jeg valgte å bruke en side som heter celebrity picadilo

  Der kan du laste opp bilder av deg selv, og så finner den kjendiser som har like trekk som deg. Jeg brukte disse to bildene:

  På det første bildet fikk jeg opp Jessica Simpson og Tara Reid. På det andre bildet var det Taylor Swift og Hilary Duff jeg tydeligvis lignet på.  Ser ikke så veldig mange like trekk jeg da, men kanskje dere ser flere? Synes alltid det er så vanskelig med sånne ting i forhold til seg selv.

 • Nyttårsforsetter  Trene armer

  Spise frokost nesten hver dag

  Ta flere bilder med speilreflekskameraet mitt

  Ikke kjøpe mat i kantina, alltid ta med et eller annet hjemmefra

  Poste minst et innlegg på bloggen midt på dagen, i stedet for halv tolv

  Ny header og kanskje nytt design på bloggen Ta kontakt hvis du er flink til å lage design


      Dette er de jeg har foreløpig. Jeg legger sikkert til flere etterhvert som jeg kommer på dem. Hva er dine nyttårsforsetter? 

   

 • Pepperkakebakedag  Etter skolen dro jeg til fysio, som var vondt som vanlig, men jeg kjenner at det virker etterpå. Deretter kom Silje, Ida, Vilde og Christiane til meg for å bake pepperkaker. Det var utrolig koselig, og jeg fikk til og med tatt en del bilder. Så det er det første som skjer på skolen i morgen, at jeg sitter og overfører bildene til macen. Foreløpig kan dere se på disse to bildene fra Instagram profilen min som dere kan finne her  Silje, Vilde, Christiane og Ida

  Jeg ble nettopp ferdig med å øve til matteprøven vi har i morgen, som er på macen i Geogebra og Excel. Heldigvis får vi bruke alle hjelpemidler under hele prøven, så da kan jeg bare se i matteboka hvis jeg står fast + bruke mine egne øvelsesoppgaver. Det blir deilig å være ferdig med den, for da er det bare en dag igjen til helg og så er det juul. Jeg har fortsatt ikke skjønt at det faktisk er julaften på tirsdag, for jeg savner snøen. Menmen, det blir jul uansett. Det blir så kos å våkne 24. og se på Tre nøtter til Askepott og alle de andre tradisjonelle tv-programmene som går i jula! Can't wait ♥

 • Innholdsrik tirsdag  Etter skolen dro jeg til Lambertseter for å treffe Christiane og Are. Vi bestilte billetter på Symra kino for å sikre oss at plassene ikke ble tatt. Etterpå skal vi nemlig se Hobbiten med Vilde. Are dro fra oss på Karlsrud, så jeg og Christiane loker litt på Lambertseter senter og kjøpte pizza til middag. Vi var begge dødssultne, så vi spiste den opp på veien til henne.

  Da vi kom frem dusjet både jeg og Christane i hui og hast før vi løp ut til trikken igjen. Synes vi har rukket mye på kort tid. Gleder meg til filmen, skal se om jeg får skrevet et innlegg om hva jeg synes etterpå i dag.

  Bilde fra lydstudio på skolen. Vi gjorde ikke så mye, men det var koselig å bare sitte og loke. Og Frida gjør dagen bedre, som alltid!

 • Ny uke - Nye muligheter  Igjen ligger jeg og skriver dagens blogginnlegg i senga. Ikke gode vaner dette her altså.. Det er vel et av nyttårsforsettene mine for neste år, blogge midt på dagen i stedet for å stresse for å få det ferdig før det blir neste dag.

  Denne helgen har faktisk vært ganske lang, selv om jeg har fylt den med masse forskjellig. Vanligvis går helgene alltid for fort, men nå føltes det ut som en evighet til det skulle bli mandag igjen. På fredag var jeg hos Maria og overnattet der til lørdagen. Fikk dessverre ikke tatt noen bilder, men det skal også skjerpes opp til neste år! På lørdag var jeg som skrevet på julebord med jentene i klassen, superkoselig.

  I dag har jeg vært hos fysio som vanlig, og så dro jeg rett derifra til Maria. Det er så deilig å være med henne og bare fortelle henne alt jeg har på hjertet uten at hun dømmer meg. Vi har kjent hverandre siden vi var rundt 2 år, så hun kjenner meg virkelig inn og ut.

  Jeg har ikke så mange bilder fra helgen, men her er et par jeg tok på lørdagen da jeg var hos Thea. Elsker senga hennes, den var himmelsk:

   Håper du har hatt en fin helg og en bra start på uka du også!

 • We Heart it - Christmas  Det er bare 9 dager igjen til jul! Jeg kan ikke tro det. Synes nettopp det var et par måneder til, og nå er det plutselig litt over en uke. Jeg har fått opp julestemningen veldig i det siste, selv om jeg egentlig ikke har gjort så mye spesielt for å få det til. I morgen tror jeg jeg skal få begynt med gavepakking, siden jeg hater å stresse med det rett før julaften. Jeg var litt på We Heart it i stad og måtte nesten dele et par av de søte julebildene:

  Har du julestemning enda? 

 • Julebord med jentene  Akkurat nå sitter jeg i sofaen hos Thea etter julebordet. Det var superkoselig, håper det kan gjentas!

  Jeg skal sove over her på Røa til i morgen, siden det er så lang vei hjem til Holmlia igjen. Her har dere noen bilder fra i kveld (sorry jenter)  ♥ Vilde og Klara // Julija, Nada, Vilde og Estefany ♥

 • Hva er "den perfekte kroppen"?  30 Days Challenge: Day 17

  Dagens challenge: Min mening om min egen kropp, og hvor komfortabel jeg er med den

  Først og fremst synes jeg det er en teit challenge, siden jeg egentlig ikke liker innlegg om hvor fornøyd / ufornøyd du er med din egen kropp. Jeg har veldig enkle meninger når det kommer til sånt, og det er ikke bare for å si det alle andre sier, men jeg mener virkelig at alle er fine på hver sin måte! Uansett om du er spinkel og ribbeina synes, eller om du har en litt kraftigere oppbygning. Selvfølgelig blir jeg også påvirket av media og streber etter å ha "den perfekte kroppen", men jeg går ikke rundt og klager over at jeg ikke har "tigh gap". Hva er egentlig poenget med det? Det er da like fint å faktisk ha litt former. Du må trene ekstremt mye hvis du både skal ha den rumpa du ønsker deg, og mellomrom mellom lårene.

  Kroppen er veldig fint laget synes nå jeg, alt henger sammen; hvis du er født som en strek, kan du ikke forvente å få sprettrumpe og pupper på størrelse med meloner. Sorry jenter, verden er ikke sånn. Selvfølgelig kan du ta silikon for å få formene du vil ha, men jeg synes det naturlige er det beste, og det er faktisk bevist at de fleste gutter også synes det. Så slutt og tenk at du må bruke to pushup bh-er for å dra guttene. Det er fortsatt sånn at hvis du vil ha et ordentlig forhold, må gutten like deg for den du er, både kropp og personliget! Er du ute etter one night stands for resten av livet, kjør på med å bare fokusere på kroppen din, men det er litt greit å faktisk ha et par felles interesserer med den du ligger med, er det ikke?

  Da jeg gikk i sjette/sjuende på barneskolen veide jeg rundt 30 kilo, ganske lite i forhold til en normal 12-åring. I tillegg var jeg lavere enn de fleste andre på trinnet, og hadde 35 i skostørrelse. Jeg brydde meg egentlig ikke så mye før noen begynte å kommentere dette; de sa jeg var for tynn, kalte meg kortvokst og andre ting som ikke var så veldig hyggelig. På den tiden hadde jeg egentlig ikke så mye selvtillitt ovenfor folk jeg ikke regnet som mine beste venner, så jeg ble veldig usikker. Det var vel først i 9./10. at jeg faktisk begynte å få former og ta igjen vennene mine i høyden. Og da jeg begynte på videregående kan jeg si at jeg fikk god selvtillitt, og begynte å bry meg mindre og mindre om hva folk tenkte om meg. Selv om det er ganske klisjè å si det, er det faktisk din egen mening om deg selv som betyr noe! Aldri la noen knekke deg, du er mye bedre enn de som baksnakker deg / kommer med negative kommentarer. Det er bullshit alt sammen, de prøver bare å øke sin egen selvtillitt ved å slenge dritt til deg.

  I dag føler jeg meg ganske komfortabel med min egen kropp, og det er mest pga de jeg har rundt meg. De jeg regner som mine nærmeste er utrolig flinke på å gi komplimenter. I tillegg er jeg veldig trygg på meg selv, og mener som sagt at jeg har relativt god selvtillitt. Jeg føler meg alltid så selvgod når jeg skryter av meg selv, men egentlig burde man gjøre det oftere. Det er det du kommer frem med her i verden; i arbeidslivet hvor du må sitte og fortelle arbeidsgiver hvor flink du er til å gjøre forskjellige ting, men også i vennegjengen hvor du nesten uansett hva får en eller annen rolle. Enten om du blir den morsomme fordi du alltid har en vits på lager, eller om du tar mye ansvar og blir regnet som lederen i gjengen.

  Dette ble et superlangt innlegg, men i det siste har det vært så utrolig mye snakk om hvordan du må se ut, og hvor mye media påvirker deg. Jeg vet selv at jeg fort blir påvirket av ting rundt meg, men man må klare å ta ansvar for seg selv og ikke følge etter alle andre. Hvor har det blitt av alt snakket om hipsterne og hvor kult (eller ukult, alt etter som) det er at de tør å skille seg ut? Jeg synes unge jenter i dag må slutte å tenke så mye på kroppen sin, og heller fokusere på vennene sine, familien og den eventuelle kjæresten. Det er tross alt de som er glad i deg og liker deg for den du er.  Husk at du er bra nok uansett hva andre sier. Det er din egen mening om deg selv som betyr noe!

 • Julebilder  Ja, altså.. Dette blir et kjedelig innlegg, rett og slett fordi jeg kjeder meg. Da vi kom på skolen i dag fikk vi vite at vi ikke skulle gjøre noe spesielt før halv ett, så da blir det å blogge masse da. Skal prøve å få ferdig de 30 Days innleggene jeg kan, altså de som ikke krever bilder fra rommet mitt og liknende. Så da vet dere det, ikke så veldig mye mer å skrive om akkurat nå, annet enn at jeg har fått skikkelig julestemning i det siste pga snøen. Jeg er såå glad for at det lyser opp de mørke dagene vi har foran oss nå. Merker at jeg begynner å få mindre krefter og ikke smile like mye som før.

  Det blir bra når "sola snur", for da vet man at det lysner igjen, faktisk bare 11 - 12 dager til. Ææ, det er to uker til julaften! Flere som gleder seg? ♥

  Bilder fra wordpressbloggen min som du kan finne her

  I fjor brukte vi en skoleblogg til å legge ut resultatene våre på forskjellige oppgaver. Fant tre bilder jeg tok i desember og syntes det passet bra nå. Jeg pleier aldri bli fornøyd med ting, men denne gangen brukte jeg ganske lang tid på hvert bilde, så jeg ble faktisk ganske fornøyd med disse tre:

  På dette bildet tenkte jeg først og fremst bare på å ta bilde av noe som hadde med vinter å gjøre, og spesielt jul fordi denne høytiden er en viktig del av vinteren. Så jeg valgte altså å ta bilde av julestjernen vår, fordi vi alltid har den i vinduet i desember.

  Blender: 3,5

  Lukkertid: 1/20

  ISO: 800

  Her tenkte jeg på størrelseskontrast. Jeg fikk ikke fokuset helt riktig, fordi Rudolf sto litt lenger foran enn det andre reisdyret. Jeg forbinder disse dyrene med vinter fordi det er julenissens dyr, og også fordi jeg ofte ser vinterbilder og filmer av reinsdyr.

  Blender: 3,5

  Lukkertid: 1/5

  ISO: 1600 

  Jeg valgte dette til slutt fordi jeg syntes lighteren skapte et veldig fint lys. Den lyser opp bildet, og det er akkurat det man trenger på vinteren, for denne årstiden er ganske tung og mørk ellers. Jeg valgte å ha en engel som motiv fordi jeg forbinder det med jul og Gud, og engelen holder et hjerte som symboliserer kjærlighet. Jeg prøvde først å få ligheteren i det gylne snitt, men fant senere ut at det ikke var det. Derfor croppet jeg bildet etterpå og da fikk jeg engelen, eller egentlig hjertet, sånn ca i det gylne snitt.

  Blender: 3,5

  Lukkertid: 1/30

  ISO: 800 

 • 30 Days Challenge: Day 16  Gårsdagens challenge: Min verste uvane

  Det må vel være at jeg bruker så utrolig lang tid på nesten alt jeg gjør. På morgenen er jeg faktisk ikke såå ille lenger, fordi jeg ikke orker å stå opp før en halvtime før jeg skal gå, så da må jeg kjappe meg på badet. Men når jeg skal ut døra, bare for å dra til noen venner, bruker jeg alltid hundre år. Synes så synd på vennene mine som alltid må vente på meg, menmen får egentlig ikke gjort så mye med det. Har alltid vært sånn, og kommer nok alltid til å være sånn. Jeg er perfeksjonist, så jeg må gjøre alt perfekt, ellers blir det feil for meg. Det er kanskje noen som kjenner seg igjen i dette?

   Bilde kommer

 • Oscars nye låt: Juliet  Morgan, den egentlige lyd-læreren vår, har blitt flyttet til mk1 foto. Så vi har nå fått en ny lærer, som sikkert er flink han også. Litt kjipt at vi ikke har Morgan lenger da, siden jeg føler at han var inspirasjonen min. Det var på grunn av han at jeg valgte lyd, så nå bytter jeg kanskje til film neste år. Jeg får se hvordan denne perioden går. Vi har fått en oppgave hvor vi skal lage en jule-cd hvor vi selv skal synge, så det blir nok gøy i hvert fall. Tror vi ender opp med En stjerne skinner i natt (siden jeg kan den så bra nå) og en annen som de andre velger. Gleder meg faktisk litt nå likevel.

  Akkurat nå sitter jeg i lydstudio og skal synge. Det er supergøy å være her, men det er sjukt rart å høre seg selv. Jeg har jo gjort det en del ganger nå, men det er like rart hver gang. Det ble En Stjerne skinner i natt, fordi jeg ikke gidder å øve inn en ny sang akkurat nå + at jeg synes den er så fin.

  Den nye låta til Oscar er ute, add han på facebook > her <

  Kjøp singelen på ITUNES for bare 12 kr eller stream den på SPOTIFY eller WIMP :)
      Utstyret på Fyrstikkalleen                                                                             Denne karen mikser lyden - Oscar ♥

 • We Heart it - Winter  Jeg har lett etter en del inspirasjonsbilder til vinteren, siden jeg ikke har så mange vinterklær, så jeg lagde et par collager om vinteren.

  Det er så utrolig deilig at det har kommet snø nå, som faktisk ligger. Er overlykkelig! Når jeg først innså at det faktisk begynte å bli kaldt (for ca to uker siden), begynte jeg å glede meg til snøen kom. Og nå er den endelig her! Se så fine bilder jeg fant som handler om snø og vinter og jul ♥ • 30 Days Challenge: Day 13 (gammel)  Dagens challenge: En sang jeg er skikkelig lei av

  Blurred lines er definitivt den sangen jeg er mest lei av, fordi den gikk på radio så utrolig lenge + at den faktisk gikk samtidig på flere forskjellige kanaler. Så hvis man ikke ville høre på den og prøvde å skru over til noe annet, kom man til samme sangen. Jeg hører ikke på denne sangen frivillig lenger, men hvis den går på radio er det ikke sånn at jeg slår av fordi jeg hater den så mye. Nå er det liksom greit, for nå er det en stund siden jeg har hørt den. Her har dere i hvert fall sangen, til dere som ikke vet hvilken sang jeg snakker om (og som da i så fall må ha levd under en stein eller noe)

  Jeg har egentlig skrevet dette innlegget før tror jeg, men da jeg ryddet i arkivet så slettet jeg det. Så da bestemte jeg meg for å skrive det på nytt :)

 • Julekonsert i Mortensrud kirke  I dag var altså dagen, hvor det nye ungdomskoret i Mortensrud kirke sang for første gang på julekonserten. Jeg sang solo, det første verset av En stjerne skinner i natt, og jeg glemte heldigvis ikke teksten! Var ganske nervøs rett før vi skulle gå opp på scenen, da jeg faktisk innså at jeg skulle synge for alle de menneskene som satt der. Men det gikk superbra, og de andre korene var også veldig flinke! New Voices opptrådte også, og de er helt sykt gode. Satt med frysninger gjennom alle låtene de sang. Skulle gjerne filmet dem, men jeg var litt opptatt med pugge min egen tekst.  ♥ Her er et bilde av hele koret vårt ♥ • Feiring av Joachim  I går fikset Ida og Aleksander "surpriseparty" for Joachim. Vi dro til Egon og var der sånn ca 8, litt før han og Ida kom dit. Det funket veldig bra, det så hvertfall ut som om han ble ganske glad for det. Hele kvelden var utrolig koselig og maten var veldig god. Utrolig lenge siden jeg har vært på Egon, så det var gøy å dra dit igjen. Jeg bestilte "wings and rings" som altså var kyllingvinger og løkringer med noen sauser til. Veldig lekkert dandert, men jeg var selvfølgelig alt for sulten til å huske på å ta bilde før jeg spiste. Jeg klarte å ta et par mobilbilder av denne flotte gjengen da:

  Håvard, Thomas // Vilde, Christiane, Ida

  Lars, Aleksander og Silje

  Joachim (bursdagsbarnet) og Lars - Elsker det bildet her ♥  Lars, Aleksander, Silje, Håvard, Thomas, Vilde, Christiane, Ida og Joachim

  Hele gjengen, fantastiske uttrykk altså! 

  Christiane, Ida og Joachim

 • 30 Days Challenge: Day 15  Gårsdagens challenge: Noe eller noen du savner

  Clara er den personen jeg savner mest av alle i hele verden! Hun flyttet fra Oslo til Bergen i 7. klasse, noe jeg er veldig lei meg for, siden hun var en av de beste venninnene jeg har hatt noen gang. Ikke det at hun ikke er en supergod venninne fortsatt, men vi får ikke holdt like god kontakt nå som før, dessverre. I tillegg er hun i England i år, så da er det enda vanskeligere å få besøkt henne. Heldigvis er det sånn at hver gang vi treffes (selv om det ikke er så ofte), har vi utrolig mye å snakke om og må oppdatere hverandre om alt vi har gjort siden sist. Vi prøver også å snakke litt i telefonen for å informere om det viktigste (du vet, gutter og sånn). Dere kan lese om hverdagen hennes og opplevelsen av England på bloggen hennes her  ♥ Fineste jenta ♥

 • 30 Days Challenge: Day 14  ♥ Dagens challenge: Bilde av håndskriften min


  I 2. eller 3. klasse på barneskolen ble jeg introdusert til løkkeskrift. Normale barn hatet å skrive på denne måten. Også var det meg da, som satt og tegnet en bokstav etter den andre, den siste like sirlig som den første. Har alltid elsket å være kreativ, og med denne måten å skrive på kunne jeg forme min egen type håndskrift. Og det var akkurat det jeg gjorde. Disse bildene er fra en samfunnsfagprøve jeg hadde i 10 klasse. I bunn og grunn kan man kalle det løkkeskrift, men det jeg skriver nå når jeg er 17, er ikke helt ren løkkeskrift sånn jeg lærte det da jeg var 7. Jeg har blitt inspirert av morfars måte å skrive på også. Han har en av de fineste løkkeskriftene jeg vet om. Det er vanskelig å lese det fordi bokstavene på en måte er i kursiv og samtidig veldig tette. Skrifttyper er en rar ting, men jeg synes det også er en veldig fin og personlig ting. Hvilken måte skriver du på?

 • Ferdig med prøveeksamen  Daa var jeg endelig ferdig med prøveeksamen, og gud så deilig det er! Jeg har stresset siden tirsdag, da vi fikk oppgaven, med å planlegge, filme og redigere. I dag sto jeg opp halv ti og dro til skolen for å være der elleve, og jeg satt med macen på fanget på bussen og T-banen og lagde manus. Klokken halv tolv kom jeg hoppende glad ut av klasserommet, for jeg fikk 4 på filmen og presentasjonen. Jeg er superfornøyd, og kommer til å være glad hele helgen. Til neste gang skal jeg planlegge alt litt bedre og være flinkere på å korte ned alt til 30 sekunder. Jeg er fortsatt ikke helt fornøyd med resultatet, men når jeg får pirket litt til (som den perfeksjonisten jeg er), skal jeg nok få lagt den ut på YouTube, så dere får sett den. 

     Men her har dere et lite innblikk i reklamefilmen til åpen dag på F21 (med litt dårlig kvalitet, fordi jeg tok screenshots fra filmen på Quicktime)


  Jeg har altså ikke blogget på to dager fordi jeg har vært opptatt med prøveeksamen. Men nå er det innlegg hver dag igjen, og nytt 30 Days Challenge innlegg senere i dag. Halv seks skal hele familien til Salome og familien hennes og spise pinnekjøtt, så da blir det julestemning ♥

  Håper dere har hatt en like fin dag som meg hittil og at den fortsetter å være super!

 • Unødvendig lang onsdag  Jeg begynte faktisk ikke halv ni i dag da, noe som var utrolig herlig. Sto likevel opp halv sju for å dusje, finne frem klær og pakke bagen til skolen. Jeg hadde faktisk planlagt å dra litt tidlig til skolen for å komme i gang med filmingen, men gruppen min ble enige om å møtes ni/halv ti. Så jeg fikk faktisk spist frokost for en gangs skyld, og det var veldig greit å ikke komme sulten på skolen. Tror jeg skal begynne med dette hver dag, eller hvertfall prøve. I tillegg skal jeg klare å ta med mat hjemmefra, og ikke kjøpe mat i kantina. Selv om det er greie priser der, blir det fort dyrt i lengden. Dette er mine to viktigste nyttårsforsetter i år, men jeg skriver nok mer om det senere tenker jeg.

  Da jeg kom på skolen lånte jeg stativ til kameraet som pappa var så grei å låne bort til meg i dag. Det er et Nikon kamera med en utrolig fin linse som kan zomme ganske langt inn i bildet, så det er veldig praktisk til oppgaver på skolen. Det har vært en kjempestressende dag, for jeg og Julija har løpt frem og tilbake mellom rom på skolen for å filme masse forskjellig. Vi brukte mitt kamera begge to, så derfor måtte vi bytte på hele tiden fordi vi ikke skal ha helt like klipp på filmene våre. Selv om det har vært stress å holde på med prøveeksamen, synes jeg det er en artig oppgave vi har fått utdelt, så det er moro å jobbe med det.

  Men nå skal jeg slutte og bable om skolen, for det interesserer dere nok ikke så veldig. Jeg sitter faktisk fortsatt i klasserommet for å overføre filene, men jeg tenkte å ta T-banen nå snart. Kl. 19 begynner korøvelsen, så jeg vurderer å dra rett til kirka. Gleder meg til øving i dag, for det er snart julekonsert. Det er bare fire dager til faktisk! Ææ, jeg gruer meg til å synge solo foran hele kirka. Men det blir sikkert bra ♥  Gleder meg til det ser sånn ut utenfor kirka! Blir utrolig fint å få litt snø etterhvert nå, for det hvite lyser opp de mørke dagene. Jeg håper virkelig det blir snø til jul i år, hvis ikke er det veldig skuffende. Selvfølgelig blir det like bra stemning, men julaften er liksom ikke helt den samme uten snø!

 • Prøveeksamen - Reklamefilm  I dag fikk vi oppgaven vi skal jobbe med frem til fredag, hvor vi skal fremføre det ferdige resultatet til lærerne. Jeg valgte å ta film fordi jeg har hatt film hele første klasse, selv om jeg egentlig har lyd som fag til fordypning. Men jeg har bare hatt det en liten periode i år, så derfor føler jeg at jeg har mest kompetanse og kunnskap innen film. Jeg gleder meg faktisk til å presentere sluttproduktet, fordi vi har fått en ganske så interessant oppgave. Vi skal nemlig lage en reklame for Åpen dag her på F21, og da kan det være en mulighet for å ha denne filmen som en offisiell reklame for skolen. 

  Her er to av de reklamene F21 hadde for et par år siden:

   

 • 30 Days Challenge: Day 12  Dagens challenge: Noe jeg er redd for

  Jeg har fortalt om det før, men jeg er sykt mørkredd. For et par år siden var det ikke så ille, men etter at jeg begynte å se på skrekkfilmer har det forverret seg. Saw og sånne blodige filmer synes jeg ikke er så ille, for det har jeg vent pga Marlena. Men demoner og sånn er jeg ikke så sterk på,
  for det går over på den overnaturlige siden, og det synes jeg ikke noe om.. Så jeg hater å stå opp om morgenen nå på vinterhalvåret fordi det er bekmørkt når jeg kommer ned fra hemsen på rommet mitt. Ser alltid for meg at et eller annet (vet ikke helt om jeg tror det er et menneske eller noe fra en film) står og venter på meg, og kommer til å gjøre meg vondt. Har veldig god fantasi når det kommer til sånt, og jeg skvetter av den minste ting som lager lyd rundt meg. Et godt eksempel er nå i morges hvor jeg sto på badet; alt var lyst og egentlig ikke noe skummelt i det hele tatt, men fantasien min løp som vanlig løpsk.. Plutselig beveger tannpirkerholderen seg bittelitt og lager en svak lyd, og jeg skvetter himmelhøyt...  Bilde laget av "Shadow-Ninja-Zero" på Deviantart.com og dere kan finne siden deres her

 • Oppskrift på fyrstekake  Mamma har en bok hvor det står veldig mange fine oppskrifter. I dag bestemte vi oss for å lage fyrstekake, og her er oppskriften:  Så dette er altså det du trenger - Husk at du må skille eggeplommen og eggehviten, det er bare plommen du skal ha oppi selve deigen

  Slik ser det ut etter at du har blandet alt sammen

  ^ Her står hva du skal gjøre med deigen, men jeg tenkte å forklare det hvis dere ikke ser hva som står:

  Først finner du frem en rund form, deler deigen i 3, og legger 2/3 på bunnen av formen. Husk å trykke litt av deigen oppover kanten, så du får en fin skorpe langs hele kaken. For å lage fyllet kan du enten bruke oppskriften som står i denne boken, eller du kan jukse litt (som vi gjorde) og bruke ferdig makronfyll. Du heller dette over deigen til den er jevnt smørt ut over hele, og så begynner du med strimlene. For å få best mulig resultat ruller du tynne strimler og legger fire både på langs og på tvers av kaken. Vi lagde litt for tykke, så jeg anbefaler at hver bare er en halv centimer.

  Etter at du har gjort dette gjenstår det bare å putte den i ovnen, skru den på 175 grader i 30-45 minutter. Vår ovn blir veldig fort varm, så vi må alltid ta den ut 10 minutter før tiden. Alltid lurt å sjekke kaken litt før tiden, og til og med ta den ut for å sjekke, og så heller sette den inn i ovnen igjen!

 • Søndagsmorgen  Jeg sto opp for ca 4 timer siden og ble mottatt med en søt liten eske med godteri da jeg kom inn i stua. Selv om jeg nå er 17 (eller, tektnisk sett er jeg ikke 17 før 19:45 på kvelden, men såå perfeksjonist er jeg ikke), så har jeg ikke blitt for stor for julekalender! Hver dag i desember har jeg fått en liten ting hver dag i desember, men nå får jeg velge litt mer selv i forhold til hva jeg trenger. Etterpå nå skal jeg og mamma bake fyrstekake og høre på julesanger, så det blir starten på julestemningen i år (selv om jeg har startet litt med pepperkaker og sånn allerede da) Gleder meg til juul ♥ 

  Flere bilder kommer senere 
 • hits