lifeNlove -

MonkiJeg har blitt helt hekta på Monki butikken i Karl Johan. Før fant jeg nesten aldri noe der, siden jeg ikke følte de hadde klær i min stil. Men nå har jeg utvidet smaken min litt, så har blitt interessert i litt andre butikker enn H&M og BikBok. Veldig deilig egentlig.Hva er din favorittbutikk å shoppe i for tiden?

 • Kjoleshopping  Det ble overraskende nok en kjole på meg i dag. Ikke på Coast som jeg trodde, men faktisk på Vero Moda. Jeg falt egentlig for en lang rød variant, men de hadde dessverre bare svart igjen i min størrelse. Kjøpte med meg den hjem da for å sikre meg den, men skal lete videre på andre Vero Moda-butikker. Så da fant jeg altså den perfekte julekjolen (selv om jeg alt har en, men da blir det bursdagskjolen). I tillegg fant jeg nyttårsantrekk. Bilder kommer!

 • Ønskeliste til bursdag  ♥ Body shop produkter - Body butter  ♥ Andre kremer - Soap & Glory  ♥ Sminke - Mascara, øyenskygge, bronzing powder  ♥ Ting fra Mineral fusion - Blotting paperseye makeup removerandre produkter  ♥ Lulu's beauty toiletbag - BurgundyRose  ♥ Lulu's brush cover - Burgundy  ♥ Neglelakk - for eksempel fra Ciatè   ♥ Selvbruningskrem - Tan in a can chocolate (Følte for å reklamere litt for sunspa)


  ♥ Treningsklær fra x-life - Jakketights (Bilde lånt fra Karolinem)  ♥ Shorts fra Runwaydreams - 1234 (På bildet: Siljegusfre)

 • Gårsdagens innkj©ªp


  Alt er fra H&M¢¾ Er virkelig helt forelsket i den ©ªverste til venstre! Den har stor hette med ©ªrer i tillegg, drits©ªt!

 • Shoppestop  Nåå har jeg shoppet nok for i år merker jeg. Plutselig var det ikke like mange tall på skjermen i minibanken. Menmen, absolutt verdt det! Disse shoppe-dagene har vært bursdag- og julegave til meg selv, og jeg har virkelig blitt utrolig fornøyd med min nye garderobe! Nå er målet å få kastet vekk en del av det gamle, sånn at jeg faktisk får plass til alt. Så ønsker jeg meg et klesstativ, selv om jeg ikke aner hvor på rommet jeg skulle satt det.. Kanskje jeg kan fjerne den ene stolen, som jeg bare slenger klær på uansett.

  Senere i dag kommer bilder av det jeg har kjøpt :)

 • New in  For et par dager siden var jeg på shopping og hadde bestemt meg for å ikke gå i de vanlige kjedene, som H&M, Cubus og sånt. Så jeg tittet i andre butikker jeg vanligvis ikke shopper så mye fra, bl.a B-young, Oasis London og Urban. Jeg fikk med meg et par skatter hjem, og den ene genseren har blitt favorittplagget mitt! Og i dag var jeg også en tur innom Oslo City og kjøpte julegaver + et par ting til meg selv. Fant ut at jeg virkelig måtte freshe opp vintergarderoben min. Så dette er noe av det jeg shoppet:

  Julekjole fra Oasis: Størrelse 8

  Sko fra DinSko tror jeg, dessverre litt for små // Synes rød neglelakk er så fint til blå kjole♥

  BikBok all the way♥ - Hvit topp: XS // Svart topp: S

  Litt dårlig farge på genseren, men det er egentlig en helt nydelig rosafarge på den, fra Oasis: S // Bluse fra H&M: 34 // Elsk!♥ Genser fra Oasis: S

 • Julekjoler  Å, det finnes så mye fine kjoler på nettet! Man kan lett bruke et par tusen hvis man bruker for lang tid inne på en side. Men i år er jeg altså på jakt etter en ny julekjole, så jeg har sett på Lookbook Store (hvor det var salg♥) og Nelly:

  HER

  HER

  HER // HER


  HER // HER  HER // HER  HER // HER
 • hits