lifeNlove -

Vipper som flagrer i vindenHittil har vippe-extensionsene sett veldig fine ut og holdt seg ganske bra. Jeg blir veldig fort irritert over ting, så jeg river fort vekk en om den vrir seg. Derfor er jeg nok ikke helt jenta til å ha extensions. Menmen, det var gøy å prøve, og jeg kan virkelig anbefale Karl Johan Hudpleie om du har lyst på selv. Det er veldig flinke folk der :)

Beholder de nok til de faller av selv, eller til jeg irriterer meg alt for mye over dem. Poenget er vel egenltig at jeg skal miste de sammen med mine ekte vipper? Har ikke helt skjønt det der.

 • Photoshoot  Behind the scenes - Hm, er vel ikke så mye å si om disse bildene, annet enn at Vilde ikke har tatt disse. Haha♥  Klarer ikke ta seriøse bilder uten å ta slike etterpå

 • Skal prøve ut vippe-extensions  Akkurat nå sitter jeg hos Karl Johan Hudpleie og venter på at klokka skal bli 18:15. Jeg skal nemlig få satt på vippe-extensions. Grugleder meg litt, for tenk hvis jeg ikke tåler limet? Skal oppdatere dere på om det ble fint og om det gikk bra.

 • Makeup monday  I stad ble jeg sminket av Vilde til en photoshoot, fordi vi snart har prøveeksamen: Oppgaven hennes er *Fordommer mot H&M makeup"


 • Total makeover  Til de som ikke har fått med seg hva som har skjedd med håret mitt, gredde jeg det ikke på to måneder etter at Frida fikset en liten flette på meg. Den ble bustete også utviklet det seg til et kråkereir. Mange av vennene mine har prøvd hardt for å få det til å se bra ut igjen, takk til alle, haha. Men hvertfall, nå er det nesten bra, utenom en liten del på toppen som jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre med. Vurderer å gå til frisøren, men jeg er redd for at de skal si de ikke kan gjøre noe med det og at jeg må klippe det av. Planen videre når det blir fikset er hvertfall å farge håret for første gang! Tenker det skal bli lysebrunt i starten, også har jeg utrolig lyst på rødt hår, det hadde vært gøy. I første klasse på vg hadde vi en photoshop-oppgave hvor vi skulle lage en plakat. Jeg valgte Twilight og skulle da se ut som Bella, så jeg redigerte håret mitt brunt. Kanskje tanken har vært i bakhodet mitt siden da? Jeg har hvertfall hatt lyst å gjøre noe med håret mitt lenge, for det har vært som det er nå så lenge jeg kan huske.

  Vippe-extensions har jeg også begynt å ønske meg, og jeg har sett litt rundt på forskjellige salonger i Oslo. Det som er kjipt er at det er så dyrt, nesten 2000kr for et nytt sett som bare varer et par uker, vet ikke helt jeg. Hadde vært fint å ha det til juletider, i tillegg til brunt hår og ny kjole. Og tenk så deilig å våkne om morgenen og slippe å ta på mascara for å føle seg mer våken. Vel, jeg får se.
 • hits