lifeNlove -

Sosiale antenner - Del 2Kjære dame som stirret på meg non-stop hele bussturen fra meg til byen. Sånt er så slitsomt! Får skikkelig lyst til å bare stirre tilbake helt til du skjønner det. På morgenen er det verst for da prøver jeg enten å sove, eller så sminker jeg meg. Og okei, jeg skjønner at du kan se litt ekstra om jeg sitter og tar på 1000 lag med mascara. Men fortsatt da, har du ikke bedre å gjøre?

Mennesker er så rare. Vi lager normer som de fleste klarer å følge slik at vi lever i fred med hverandre. Men så er det noen da, som bare ikke forstår disse reglene, og det irriterer meg litt. Når jeg allerede halvveis har sett på deg minst 20 ganger for å få deg til å slutte. Ta et hint a!

  • Neck Tattoo    Haha, var utrolig nervøs for at det skulle gjøre vondt! Både Salome og Dennis var med meg, som moralsk støtte. Det var ikke så veldig ille i starten, men etterhvert var det ganske vondt. Men utrolig verdt det, for jeg er så glad! Den er forresten ikke skjeiv, det ser bare litt sånn ut på bildet.


  • hits