lifeNlove -

Ukens tipsHva man kan gjøre når man er lei seg/sint:

♥ Trene

♥  Rydde

♥ Kjefte på noen som (ikke) fortjener det

♥  Skrike inn i en pute

♥ Klemme en stor bamse / en person

♥ Danse

♥ Synge til disse sangene;

 

No Boyfriend No Problem

 

Second To None

 

Kill My Boyfriend

 

Fuck You - Lily Allen

 

Fuck You - Cee Lo Green

 

Paper Planes - M.I.A

 

Cry Me A River - Justin Timberlake

 

Fuck It - Eamon

 

Legger inn videoer senere i dag

 • Julegaveønsker  Siden det bare er to uker til jul (!!) tenkte jeg å poste dette innlegget på nytt, siden jeg selv leter masse rundt for å finne inspirasjon.

 • Ukens tips  Bruk minst to forskjellige mascaraer, samtidig! Jeg bruker først den til høyre for å få volum, deretter den i midten for lengde,
  og til slutt den siste (en som nesten er oppbrukt, og over ett år gammel) for å skille vippene. Synes det blir et fint resultat :) • Ukens tips  Jeg rakk ikke spise frokost i dag (som vanlig), så det ble smoothie og druer i butikken på vei til skolen. Det funket egentlig ganske bra, for druene holder hele dagen, fortsatt mye igjen. Så det skal jeg gjøre flere ganger. Det er dagens tips til de som går på skole: Kjøp et eller annet du kan spise litt og litt av i løpet av skoledagen. For første gang på lenge er jeg ikke sulten før lunsjpausen. • Ukens tips  Jeg har blitt hekta på vitaminvann, særlig den rosa. Men i dag prøvde jeg en annen, med solbærsmak. Utrolig god den også. Når jeg har drukket opp pleier jeg å fylle den med vann, uten å skylle den først. For da får vannet en smak fra det som var i før. Love it!
 • hits