lifeNlove -

TreningsmandagDårlig kvalitet.. Kanskje jeg skal begynne å ta med speilrefleksen på Fresh? Haha, uff. Nei, skal aldri gjøre det. God mandag a!

 • Gårsdagens treningsøkt  Siden jeg skrev såpass mange innlegg i går, utsatte jeg treningsinnlegget til i dag:

  Som sagt følger jeg flere forskjellige program på appen PumpUp. I går kjørte jeg legday, og det merker jeg i dag for å si det sånn. Jeg dro dit med Dhani og Emil, men de står for det meste og pumper, så jeg gjemte meg i grupperommet og trente styrke.

  Først fulgte jeg PumpUp-programmet, som starter med en kort oppvarming, etterfulgt av ganske hard styrke for rumpa, så en kondisjonsøkt på enten spinningsykkel eller treadmill, for deretter å avslutte med tøying. Alt i alt en veldig deilig treningsdag!

 • Dans forbrenner masse kalorier  Etter litt frokost og rydding skrudde jeg på anlegget og hoppet rundt i en time. Elsker å være alene hjemme, for da synger jeg av full hals og danser som en tulling. Det er så deilig å bare være i sin egen verden sammen med musikken. Det må være noe av det beste jeg vet om.

  Så dansingen ble til en times treningsøkt på morgenen, herlig. Jeg skal likevel i studio senere i dag for å trene styrke, og fokuset er på mage og lår. Jeg planlegger å lage et innlegg om dagens trening, som blir lagt ut i kveld. I tillegg har jeg nå fått tatt bilder av kjolene, så et innlegg om dette kommer i morgen! • Detox Tea  I det siste har jeg sett utrolig mange som sverger til denne teen. Så jeg tenkte jeg skulle prøve det ut selv, så kan jeg oppdatere dere om de eventuelle forandringene. Har en morgen og kveldsvariant. Så dette kan bli spennende :) • Treningsmandag  I går ble det en full time med styrke, og det kjenner jeg i dag for å si det sånn. Er så deilig å føle at man blir flinkere for hver gang! På onsdag tenkte jeg å dra med meg Dhani på yoga, for det så så deilig ut sist gang jeg og Silje trente styrke der. • Treningsmandag  Tror det skal bli en vane å trene på mandager jeg! Det er en utrolig deilig start på uka, for man føler seg så bra. Igjen gikk turen til Fresh på Ryen med Silje, og enda en vellykket treningsøkt er gjennomført. Det er veldig koselig å ha en fast partner å trene med, det hjelper så mye på motivasjonen! Det er virkelig et bra tips til alle som mangler det nå frem til jul, finn deg en å trene med :) Gleder meg til å se forandringer og merke en forskjell!  1. Eget rom hvor vi trente styrke // 2. Silje♥ // 3. Beste protein-cookien. Anbefales! Kjøpt på Bunnpris // 4. Obligatorisk toalett-selfie

 • Gårsdagens trening  I går var jeg og Silje på Fresh på Ryen. Vi holdt på i ca en og en halv time, så jeg er godt i gang med mitt første nyttårsforsett. Det var veldig fint der!

  Jeg kom rett hjem til middagen, noe som alltid er deilig. Etter at vi hadde spist øvekjørte jeg med pappa til Vinterbro Senter og parkerte ordentlig for første gang. Et skritt nærmere lappen! Håper jeg får tatt den rett etter jul/nyttårsaften. På senteret kjøpte vi en minijacksplitter (en sånn ting som gjør at man kan høre på musikk med to forskjellige headset), en batteribank (noe jeg virkelig trenger, for mobilen lades alltid ut i løpet av skoledagen).

  Etter skolen i dag er planen å dra på Tøyenbadet med Ida og Dhani. Alt for lenge siden jeg har vært på et offentlig svømmebasseng, så det blir koselig♥

  Min treningsplan:

  Mandag: Legday - Studio

  Tirsdag: Abs - Studio

  Onsdag: Legday - Øvelser fra YouTube

  Torsdag: Fri

  Fredag/søndag: Cardio / abs - Hjemme / gruppetime


  Fra PumpUp-appen

 • Kvalm av godteri?  Nå har jeg ikke spist godteri på ganske lenge, så når jeg tok litt i går ble jeg rett og slett kvalm. Vet det høres teit ut, og jeg hatet å lese slikt selv på andres blogger før, for jeg tenkte at de bare skrøt og prøvde å høres sunne ut. Men det hjelper faktisk å ikke spise godteri, du får mindre og mindre lyst på det. Altså, jeg sier ikke at man skal kutte ut alt usunt og sånn, folk må da putte i seg akkurat det de har lyst til. Sitter og spiser en hel chips pose selv nå liksom, skryter virkelig ikke. Bare sier at det ikke er så vanskelig når man først har bestemt seg for det og det har gått et par dager :) Brus har jeg også bestemt meg for å slutte med, sånn nesten i hvertfall. Tenkte å lage et nyttårsforsett-innlegg snart, så får vi se hvor mange jeg greier å gjennomføre til neste år da, heh.  Hele denne skoledagen har vi norsk, og det er så kjedelig å ha samme faget hele dagen, man blir så lei. Men i dag skal vi jobbe med særemnet, som jeg så og si er ferdig med, trenger bare å fylle ut litt på slutten. Så planen blir vel å høre på musikk, jobbe med lyd-prosjektet eller se på serier. Ganske grei dag egentlig♥ Etter skolen skal jeg og Silje trene på Fresh, sannsynligvis rett ved skolen, så vi bare kan dra rett dit og så hjem. Ellers har jeg ikke så mange andre planer, så får se hva som skjer utover dagen.

 • Støl  I dag trente jeg litt i gymmen, bare for å begynne litt. Kan jo ikke ta i alt for hardt ennå fordi kyssesyken fortsatt sitter i kroppen, men jeg løftet litt vekter og sånn. Lastet ned PumpUp appen igjen, og den er virkelig bra altså. Anbefaler den på det sterkeste! Kommer til å bli min faste treningsgreie fremover  Etter skolen spiste jeg og Dhani sushi på Fyrstikktorget, alltid godt. Etter det stakk han for å skate og jeg dro på shopping. Fikk kjøpt litt julegaver og litt til meg selv. Hadde jeg planlagt litt bedre hadde jeg ikke tatt på hæler når jeg skulle gå på Oslo City da, men fikk trent leggmusklene litt ekstra. Og i tillegg hadde jeg med en tung skolesekk (inkludert macen). Så det ble til squats da jeg bøyde meg ned for å plukke opp noe jeg mistet, som skjedde sånn 3-4 ganger. Typisk meg!

  New in- innlegg kommer senere

 • Helgens middager  Denne helgen har jeg virkelig spist alt for mye. Pannekaker på fredag, lutefisk og kake i går, og griseknoke med masse greier i dag. Uff, ikke bra. Men godt var det!  Blogger fra iPhonen, flere bilder kommer.

 • Trening og middag  Å, som jeg gleder meg til å begynne å trene igjen. Det er ikke før man mister noe at man savner det, sant? Føler meg virkelig mye bedre nå, ikke hoven i halsen, mye mindre slapp og ikke vondt i hodet. Så planen er å starte på Fresh mandag om to uker. Håper jeg klarer det! Da jeg gjennomførte squat-challengen to ganger på rad i vår merket jeg virkelig forandringer, så jeg gleder meg til å se resultater igjen.

  Treningsmatte og strikk ♥ // Tomatsuppe til middag, laget av meg faktisk ♥

  Forskjell på lysstyrken på bildene sa du? Pff, nei, hva? ... Noe som har noen tips om hvordan man best mulig kan ta bilder med blits? Veldig lenge siden jeg har fotografert merker jeg. Har ikke tatt fram kameraet på et halvt år eller noe sånt tror jeg. Det skal ikke skje på lenge nå, elsker kameraet.
 • hits